Makelaar Hengelo | Snelder Zijlstra

Bornsestraat 1-101
7556 BA Hengelo
Bekijk route
KvK
  • 06044141
BTW
  • NL8148.43.268.B.04

Jouw makelaar in Hengelo en omstreken

Hengelo, de stad waar jij je thuis voelt!

Hengelo is een relatief jonge stad die pas in de negentiende eeuw tot bloei kwam en inmiddels al ongeveer 80.000 inwoners telt. Hengelo is een echte evenementenstad geworden door onder andere De Nacht van Hengelo, het BAM-festival en de Lambertuskermis. Hengelo heeft een rijk cultureel aanbod, ook dankzij de welbekende Schouwburg Hengelo.

In Hengelo kun je terecht bij diverse horecagelegenheden, van ijssalon met het beste ijs van Twente tot een Michelin sterrenrestaurant. En er komen nog steeds nieuwe zaken bij! In de binnenstad van Hengelo zijn de winkels binnen handbereik waardoor ontspannen winkelen mogelijk is. Er zijn verschillende straatjes waar zich mooie speciaalzaken bevinden. Lekker naar buiten? Er zijn in Hengelo genoeg wandel- en fietsroutes te ontdekken. Van het mooiste Tuindorp van Nederland tot het buitenleven richting Beckum en Oele.

Wonen in Hengelo

Wonen in de gemeente Hengelo biedt vele voordelen. Wie van rust houdt kan kiezen voor de buiten gelegen wijken maar ook het centrum biedt mooie en diverse woongelegenheden. Veel van de talrijke voorzieningen die Hengelo te bieden heeft zijn snel te bereiken zoals supermarkten, drogisten, kappers en huisartsen. Ook heeft Hengelo vele sportvoorzieningen waaronder het bekende FBK stadion. Voor bijna elke sport is er een mogelijkheid in Hengelo!

Jouw woning in Hengelo verkopen of wil je juist graag in Hengelo of omgeving een huis kopen? Kies voor een makelaar met ervaring in de regio.

Beoordeeld met een 8,9 op funda

Meer dan 250 beoordelingen

Uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt

Een aankoop of verkoopmakelaar in Hengelo

Hoe werkt een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen is geen dagelijkse kost. En door de krapte op de huidige woningmarkt vissen kopers vaak net achter het net. Een aankoopmakelaar kan helpen bij het zoeken, vinden én kopen van jouw droomhuis. Hierbij kan de makelaar advies geven over de reële marktwaarde, informeren over de regels die gelden bij kopen en wanneer en hoe een huis moet worden opgeleverd.

Hoe werkt een verkoopmakelaar?

Een huis verkopen is in deze tijd niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst behalen is daarentegen een ander ander verhaal. Met een Snelder Zijlstra verkoopmakelaar haal je het meeste uit jouw verkoop.

Verschil aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Als je een huis wilt kopen dan schakel je een aankoopmakelaar in. Wil je jouw huis verkopen? Dan schakel je een verkoopmakelaar in. Een makelaar kan zowel een aankoopmakelaar als een verkoopmakelaar zijn, maar nooit voor hetzelfde huis. Voor elk huis mag een makelaar maar 1 rol aannemen.

Waarom je huis kopen of verkopen met Snelder Zijlstra?

Jarenlange ervaring

Snelder Zijlstra Makelaars staat al 130 jaar voor jou klaar met een persoonlijke en professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Hengelo, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor het beste verkoopresultaat en nemen alles uit handen zodat het verkoopproces zorgeloos verloopt.

Succesvolle werkwijze

Voor ons is het verkopen en aankopen van huizen dagelijkse kost, maar wij realiseren ons dat dit niet voor iedereen zo is. Onze mensen willen deze ervaring voor jou daarom zo soepel en prettig mogelijk laten verlopen! Snelder Zijlstra kiest voor een intensieve en persoonlijke aanpak met deskundige begeleiding dankzij onze jarenlange vakkennis en knowhow. Wij hebben kennis over een uitgebreide lokale markt waardoor wij jou compleet kunnen ontzorgen van kennismaking tot afwikkeling.

Voordelen Snelder Zijlstra makelaar in Hengelo

  • Handelt snel en doeltreffend
  • Biedt jou een zekerheid in het geheel
  • Je staat vooraan bij het nieuwste woningaanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen!

E-mail kantoor Hengelo: hengelo@snelderzijlstra.nl

Telefoonnummer kantoor Hengelo: 074 291 58 40

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Andere diensten van Snelder Zijlstra

Bij Snelder Zijlstra ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur, nieuwbouwadviseur, taxateur, bedrijfsmakelaar of vastgoedbeheerder. Bij ons vind je al die professionals onder één dak.

Bekijk ons kantoor in Hengelo

Makelaar Hengelo | Snelder Zijlstra
Makelaar Hengelo | Snelder Zijlstra
Makelaar Hengelo | Snelder Zijlstra
Makelaar Hengelo | Snelder Zijlstra

Over Snelder Zijlstra Hengelo

Wij helpen je graag vanuit ons kantoor in Hengelo met de (ver)koop van jouw woning. Wij bieden een intensieve en persoonlijke aanpak, een groot netwerk, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Hengelose huizenmarkt. Wij zijn altijd bezig met innovatie, om jou voortdurend meerwaarde te kunnen bieden. Kortom, alles wat je van ons mag verwachten.

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kennismaken? Bel gerust of kom eens langs op ons kantoor in Hengelo!

Meer tips over de verkoop of koop van een huis? Bekijk dan eens de blogs op onze website.

Route naar ons kantoor in Hengelo

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie