Exclusief wonen

Dynamis Exclusief

De verkoop van een unieke woning verdient een unieke aanpak. Jouw woning groots presenteren, of juist discreet? Wij luisteren naar jouw wensen en houden hier rekening mee. Van een luxe appartement tot een landelijke boerderij en van een klassieke villa tot een stijlvol penthouse. Wij helpen jou graag met het verkopen van jouw unieke woning!

Exclusief wonen

Geef jouw woning de aandacht die het verdient

Onze relatie met Dynamis in combinatie met ons grote landelijke netwerk - met maar liefst 50 kantoren - biedt toegang tot een groot bestand met specifieke zoekers. Daarnaast zorgt ons uitgebreide pakket aan exclusieve marketingtools ervoor dat jouw woning aantrekkelijk gepresenteerd wordt. Dynamis Exclusief biedt een online platform voor woningzoekenden door heel Nederland, zo is jouw exclusieve woning goed zichtbaar bij de juiste doelgroep

Exclusief wonen

Luxe Vastgoed Nederland

Op de website van Luxe Vastgoed Nederland worden de meest exclusieve woningen uit heel Nederland samengebracht. Dit geeft jou de mogelijkheid om jouw woning bij een nóg breder publiek onder de aandacht te brengen.

Wij willen dat makelaars en kopers van luxe vastgoed elkaar veel sneller vinden.

Van klein tot groot en
van klassiek tot modern,
maar altijd uniek!

Exclusief verkopen

Een huis verkopen in het hogere segment vraagt om deskundigheid, een uitgebreide aanpak en het juiste netwerk.

Wij hebben ruime ervaring en kennen de exclusieve woningmarkt in de regio Twente. We brengen jouw unieke woning onder de aandacht bij de juiste doelgroep met een uitgebreide en aansprekende woningpresentatie.

Exclusief aankopen

Bij de aankoop van een exclusieve woning is het verstandig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen die thuis is in het exclusieve segment.

Onze aankoopmakelaars in Enschede, Hengelo, Almelo en Borne hebben de juiste kennis en ervaring om jou te helpen bij de aankoop van het huis van jouw dromen.

Benieuwd naar jouw financiƫle mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw financiƫle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met onze hypotheekafdeling.