Een huis kopen met Snelder Zijlstra Makelaars - 39026

Een huis kopen met Snelder Zijlstra Makelaars

Bij de verkoop van jouw huis twijfel je er niet aan dat het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een huis is het goed dat je begeleid wordt door ervaren professionals, die jou heel doelgericht helpen om jouw droomhuis te vinden. Een huis koop je immers niet als een pakje boter. Kies voor een aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Of je nu een huis zoekt in Enschede, Hengelo, Borne, Almelo of een ander deel van de regio Twente, een aankoopmakelaar van Snelder Zijlstra Makelaars is er voor jou! Van de eerste kennismaking tot de bezichtigingen en de onderhandeling kun je op de aankoopmakelaars van Snelder Zijlstra Makelaars rekenen.

Translate this page to English

Ja, ik wil info over een aankoopmakelaar

Ik zoek een woning in:
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Jouw makelaar in Enschede

 • Al ruim 130 jaar een begrip in Twente

 • Partner in Dynamis

 • Groot eigen zoekersnetwerk

Ik wil een huis kopen

Jouw droomhuis kopen in Twente

Weet je al precies wat jouw woonwensen zijn? Ga je voor een appartement in het bruisende stadshart van Enschede, een fijne twee-onder-één-kap in de buurt van Hengelo of een landelijke woonboerderij in een karakteristieke Twentse plaats als Ootmarsum of Delden? Wij brengen jouw woondromen in kaart én brengen ze in vervulling. Onze financiële professionals geven je bovendien inzicht in hoeveel hypotheekruimte je hebt, zodat het alvast duidelijk is of een huis kopen mogelijk is en zo ja, voor welke prijs.

Verzekerd van een beter bod dankzij Bieden met Zekerheid

Verzekerd van een beter bod dankzij Bieden met Zekerheid

Beter zoeken, sneller vinden

Maak kennis met ons slimme zoeksysteem. Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van jouw droomhuis, werken wij met Copaan. Dit persoonlijke online zoeksysteem bied jou de mogelijkheid om leuker, beter én sneller een woning te vinden die voldoet aan al jouw wensen. Via dit systeem breng je eenvoudig jouw prioriteiten, wensen en eisen in beeld. Copaan selecteert uit het actuele aanbod alle woningen die hierop aansluiten. Zo loop je niets mis. Makkelijk, eenvoudig en effectief zoeken!

Maak kennis met ons slimme zoeksysteem

Nieuwsgierig? Met Proef Copaan - een gratis voorproefje van ons zoeksysteem - geef je jouw eisen en wensen uitgebreid op, zodat je kunt zien wat de best matchende wijken en woningen zijn in jouw zoekgebied. Ervaar 2 weken hoe Copaan jou kan helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Na deze periode kun je besluiten of je gebruik wilt blijven maken van ons slimme zoeksysteem. Heb je een woning gevonden? De volgende stap is natuurlijk dat je één van onze aankoopmakelaars inschakelt die jou helpt bij de aankoop.

Benieuwd wat een aankoopmakelaar voor jou kan doen? Scroll dan door of neem contact met ons op via het formulier bovenaan deze pagina.

Profiteer van een vaste lage prijs per maand

 • Enkel gebruik maken van ons zoeksysteem?
  Dan zijn de abonnementskosten € 6,95 per maand
 • Zet je ons daarnaast ook succesvol in als aankoopmakelaar?
  Dan zijn de abonnementskosten t.w.v. € 6,95 per maand inbegrepen
 • Heb je jouw droomhuis gevonden?
  Het abonnement is maandelijks opzegbaar zonder bijkomende annuleringskosten
Ik wil een huis kopen

Maak kennis met onze aankoopmakelaars

Onze ervaren makelaars laten niet alleen hun hart, maar ook hun hoofd spreken. Zij weten tijdens een bezichtiging precies waar je op moet letten. Terwijl jij de kamers in gedachten al aan het inrichten bent kijkt jouw aankoopmakelaar met hele andere ogen naar het huis. Hij/zij maakt bovendien een goede schatting van de reële marktwaarde van de woning, waar jij tijdens de onderhandeling jouw voordeel mee kunt doen. Besluit je inderdaad om een bod uit te brengen? Dan nemen wij jou ook de zorg voor de onderhandeling uit handen en begeleiden we je bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Wil jij vrijblijvend kennis maken of ben je benieuwd naar ons aankooptarief? Laat je contactgegevens aan de bovenzijde van deze pagina achter. Dan nemen wij contact met je op!

Bij een goed voorbereide aankoop hoort natuurlijk ook een goed financieel advies

Bij een goed voorbereide aankoop hoort natuurlijk ook een goed financieel advies

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie