Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, het oversluiten van jouw huidige hypotheek, een overbrugging, een verbouwing of een ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid in geval van scheiding, wij kunnen je daarbij van dienst zijn. Wij zijn onafhankelijk en adviseren en bemiddelen voor meer dan 25 geldverstrekkers. De kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. Uiteraard kunnen wij jou van tussentijds rente advies voorzien en blijven wij gedurende de looptijd van de hypotheek jouw aanspreekpunt.

  Plan een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek

  Ik wil een hypotheekadviesgesprek in:
  Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

  Zo werken wij

  Hypotheken Hypotheekadvies
  Volgende: Advies op maat op basis van jouw wensen en mogelijkheden
  Hypotheken Hypotheekadvies
  Hypotheken Hypotheekadvies
  Volgende: Opstellen adviesrapport
  Hypotheken Hypotheekadvies
  Hypotheken Hypotheekadvies
  Volgende: Ondertekenen definitieve hypotheekofferte
  Hypotheken Hypotheekadvies
  Hypotheken Hypotheekadvies
  Volgende: Afwikkeling hypotheekdossier
  Hypotheken Hypotheekadvies
  Hypotheken Hypotheekadvies
  Volgende: Kennismaking en vrijblijvend oriënterend gesprek
  Hypotheken Hypotheekadvies

  Kennismaking en vrijblijvend oriënterend gesprek

  Wij starten altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin wij jou informeren over onze werkwijze en dienstverlening. Tevens geven wij inzicht in jouw financiële mogelijkheden. Wij vragen je om de benodigde documenten mee te nemen, zodat we deze samen kunnen bespreken. We kunnen dan direct berekenen hoeveel je ongeveer kunt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Ook geven we jou inzicht in de verschillende hypotheekvormen en hoe deze werken. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening.

  Volgende: Kennismaking en vrijblijvend oriënterend gesprek

  Advies op maat op basis van jouw wensen en mogelijkheden

  Kies jij voor een hypotheek bij Snelder Zijlstra Hypotheken? Dan is de vervolgstap een adviesgesprek. Wij nemen in dit gesprek een aantal zaken met jou door. We berekenen of je voldoende kunt lenen om jouw droomhuis en een eventuele verbouwing te betalen, we kijken of je voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking komt, we berekenen de exacte maandlasten bij jouw hypotheek en we stemmen de looptijd en de rentevast periode vast. Daarnaast bespreken we ook of je nog aanvullende verzekeringen nodig hebt, bijvoorbeeld een overlijdensrisico-, inboedel-, opstal- en/of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Er is bovendien voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen.

  Volgende: Kennismaking en vrijblijvend oriënterend gesprek

  Opstellen adviesrapport

  Na afloop van het adviesgesprek stellen wij een adviesrapport op. Hierin kun je alles terugvinden wat er in het adviesgesprek besproken is. En met dit rapport kunnen wij vervolgens een renteaanbod aanvragen. In het renteaanbod is een voorbeeldofferte opgenomen inclusief een rentereservering en een lijst van documenten die de bank nodig heeft om kunnen bepalen of je een definitieve offerte krijgt. Als er een waarborgsom in de koopovereenkomst staat, moet je deze overboeken op de derdenrekening van de notaris.

  Volgende: Kennismaking en vrijblijvend oriënterend gesprek

  Ondertekenen definitieve hypotheekofferte

  Wanneer het advies gereed is en je het renteaanbod hebt ondertekend gaat de bank alle documenten en gegevens beoordelen. Als alles goedgekeurd is, zal de bank een definitieve hypotheekofferte uitbrengen. Deze moet je vervolgens ondertekenen.

  Volgende: Kennismaking en vrijblijvend oriënterend gesprek

  Afwikkeling hypotheekdossier

  De laatste stap is de overdracht bij de notaris. Hier onderteken je de transport- en de hypotheekakte, de overeenkomst van geldlening en eventuele andere documenten. Nu is jouw hypotheek rond. Het is van belang om gedurende de looptijd in de gaten te houden of deze hypotheek nog altijd het beste bij jou en jouw situatie past. Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

  Volgende: Kennismaking en vrijblijvend oriënterend gesprek

  Kosten hypotheekadvies

  Voor het regelen van jouw hypotheek (advies en bemiddeling) betaal je éénmalig aan ons een vast bedrag. De kosten voor hypotheekadvies zijn afhankelijk van het soort advies.

   • Het regelen van een overlijdensrisicoverzekering (ORV) of woonlastenverzekering is bij de kosten inbegrepen.
   • De vermelde tarieven voor hypotheek advies en bemiddeling zijn vrijgesteld van btw.
   • Vaak kun je deze kosten in jouw hypotheek laten meefinancieren en ook zijn deze kosten in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.
   • Betaling kosten hypotheekadvies: pas wanneer de hypotheekaanvraag is afgehandeld, brengen wij advies- en bemiddelingskosten in rekening. In de meeste gevallen vindt deze betaling via de notaris plaats.
   Hypotheken Hypotheekadvies

   Nationale Hypotheek Garantie

   Sluit jij een hypotheek af met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan ben je verzekerd van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Om in aanmerking te komen voor NHG mag het aankoopbedrag van jouw woning in 2023 maximaal € 405.000,- zijn. Daarnaast kun je de bijkomende kosten of verbouwingskosten eventueel meefinancieren, de hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de koopsom en de waarde van de woning. Voor het treffen van energiebesparende voorzieningen, kun je zelfs tot 106% van de waarde van de woning lenen.

   Maatwerk

   Duitse hypotheek

   Op dit moment zijn banken zeer terughoudend met het financieren van beleggingspanden. Nog nooit kregen wij zo weinig rente op ons spaargeld. Daarom zijn Nederlanders massaal op zoek naar alternatieven. Eén van deze alternatieven is het investeren in beleggingspanden.

   Je koopt een woning of appartement aan met een Duitse hypotheek en gaat deze verhuren. Als je dan alleen kijkt naar de jaarlijkse huurinkomsten, kom je al snel uit op rendementen van 7 à 8 % per jaar. Wij hebben samenwerkingen met meerdere Duitse geldverstrekkers en kunnen deze financieringen van A tot Z voor jou begeleiden.

   Hypotheek bij verbouwing

   Of het nu gaat om een nieuwe keuken, nieuwe badkamer of een uitbouw. Een verbouwing kost altijd veel geld en het is ook heel normaal dat je hiervoor geld gaat lenen. In veel gevallen is het mogelijk om jouw bestaande hypotheek te verhogen voor het realiseren van jouw verbouwing. In sommige situaties is het zelfs mogelijk om jouw hypotheek voordelig over te sluiten naar een lagere rente en hier tevens het geld voor de verbouwing in mee te nemen.

   Echtscheiding

   Ga je scheiden? Dan volgt er vaak een periode waarin je veel moeilijke beslissingen moet nemen. Maar waar moet je beginnen als er zoveel op je afkomt? Ons kantoor is partner in het samenwerkingsverband Scheidingplus, wij kunnen je optimaal begeleiden in dit ingewikkelde en emotionele proces. Bij Scheidingplus vind je alle specialismen waarmee je te maken krijgt onder één dak. Wel zo handig!

   Hypotheek op latere leeftijd

   Ontvang je AOW of bereik je binnen tien jaar de AOW-leeftijd? Dan kun je vanaf dat moment rekenen met de werkelijke lasten, als de gangbare annuïtaire toets niet voldoet. Op deze manier wordt jouw leencapaciteit op een verantwoorde manier verhoogd, waardoor het kopen van een nieuw huis of het verhogen van jouw huidige hypotheek opeens toch tot de mogelijkheden behoort.

   Om voor deze nieuwe manier van toetsen in aanmerking te moet, moet jouw aanvraag aan een aantal voorwaarden voldoen. En daar kunnen wij jou bij adviseren.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie