Gegevens

Adres Bornsestraat 1-101 7556 BA Hengelo
oval
Telefoon 074 291 44 41
Email hypotheken.hengelo@snelderzijlstra.nl
KVK 66471958
Snelder Zijlstra Hypotheken | Hengelo

Hypotheek Hengelo

Ben je op zoek naar professioneel hypotheekadvies in Hengelo? Dan staat Snelder Zijlstra Hypotheken in Hengelo voor je klaar! Onze hypotheekadviseurs in Hengelo hebben de ervaring om je uitvoerig te informeren over jouw financiële mogelijkheden. Bij Snelder Zijlstra Hypotheken begrijpen we dat een hypotheek een cruciale rol speelt bij het verwezenlijken van jouw woondroom. Onze hypotheekadviseurs in Hengelo nemen graag de tijd om je te informeren over verschillende hypotheekvormen, de meest recente rentetarieven, potentiële belastingvoordelen en jouw algemene financiële situatie.

Snelder Zijlstra Hypotheken | Hengelo

Hypotheekadviseur in Hengelo

Onze gespecialiseerde hypotheekadviseurs in Hengelo zijn jouw betrouwbare partners bij het leggen van een stevige financiële basis voor jouw nieuwe woning. Bij Snelder Zijlstra Hypotheken hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Onze hypotheekadviseurs helpen je om jouw financiële doelen helder te krijgen en bieden je een op maat gemaakte hypotheek die naadloos aansluit op jouw (financiële) behoeften. Bij Snelder Zijlstra Hypotheken zijn we er om jouw woonwensen in Hengelo te verwezenlijken.

Naast het verstrekken van hypotheekadvies in Hengelo, staan we ook klaar om je te ondersteunen bij het regelen van je verzekeringen. We zullen met je bespreken of aanvullende verzekeringen nodig zijn, zoals inboedel-, overlijdensrisico-, opstal- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Maak kennis met ons team Hypotheken Hengelo

Mieke de Wit Mieke de Wit
Mieke de Wit Mieke de Wit

Commercieel medewerker

Deborah Houben Deborah Houben
Deborah Houben Deborah Houben

Commercieel medewerker

Tom Kerkhof Jonkman EFA Tom Kerkhof Jonkman EFA
Tom Kerkhof Jonkman EFA Tom Kerkhof Jonkman EFA

Financieel adviseur

Jeroen Bouwmeesters EFA EHP Jeroen Bouwmeesters EFA EHP
Jeroen Bouwmeesters EFA EHP Jeroen Bouwmeesters EFA EHP

Financieel adviseur

Snelder Zijlstra Hypotheken

  • Al ruim 130 jaar een begrip in Twente
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Persoonlijke aanpak

Ervaringen van onze klanten

Hypotheekadvies Hengelo - Rene & Wendy

Snelder Zijlstra Makelaars heeft ons huis verkocht. Wat een geoliede machine is dit bedrijf, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en alles verliep volgens het boekje. Daarbij hebben ze ervoor gezorgd dat ons huis is verkocht voor een bijzonder mooie prijs. Ook onze hypotheek hebben

Hypotheekadvies Hengelo - Evelien

Prettige samenwerking en goede adviezen! Woning snel verkocht ondanks sterk gewijzigde markt. En goed geholpen bij de hypotheek. Helemaal tevreden. Jan, Patrick en Tom bedankt..

Hypotheekadvies Hengelo - Michiel

De kennis en kunde van de mensen van Snelder Zijlstra hypotheken is zeer goed. Ze weten je goed te helpen en hebben zeer goede kennis van de aangeboden hypotheken!

Snelder Zijlstra Hypotheken | Hengelo

Hoe kunnen we je nog meer helpen?

Bij ons ben je niet alleen aan het juiste adres voor deskundig hypotheekadvies in Hengelo, wij bieden tevens een breed scala aan diensten om jouw droom van het perfecte huis te verwezenlijken. Wij verzorgen professionele taxaties om de exacte waarde van een woning vast te stellen. Daarnaast voeren wij waardebepalingen uit om in kaart te brengen wat de huidige waarde is van jouw woning.

Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe woning of overweegt jouw huidige woning te verkopen, ons team staat klaar om je te begeleiden. Wij voorzien je van inzicht in de actuele marktomstandigheden, onderhandelingsstrategieën bij zowel aankoop als verkoop en begeleiden je bij alle juridische en administratieve procedures die gepaard gaan met vastgoedtransacties. Ons streven is om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en je te voorzien van passend financieel advies zodat je met vertrouwen kunt handelen in de aan- of verkoop van een woning.

Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Contact