Huis verkopen | Snelder Zijlstra Makelaars -  63845

Huis verkopen | Snelder Zijlstra Makelaars

De knoop is doorgehakt: je wilt jouw huis verkopen. Natuurlijk wil je niet dat de verkoop van jouw huis je slapeloze nachten bezorgt. Kies daarom een verkoopmakelaar die aan jouw kant staat en die uitsluitend als doel heeft om jouw huis zo snel mogelijk en tegen de beste condities te verkopen. Iemand die de markt in Twente op zijn duimpje kent én jou op een actieve en persoonlijke manier adviseert. Die verkoopmakelaar voor de snelle verkoop van jouw huis vind je bij Snelder Zijlstra Makelaars in Enschede, Hengelo, Borne en Almelo.

Ja, ik wil info over het verkopen van mijn huis

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Jouw verkoopmakelaar in Twente

  • Vaste eigen makelaar gedurende de verkoop
  • Makelaars met jarenlange kennis en ervaring
  • Succesvolle on- en offline marketing
  • Groot actueel zoekersnetwerk

De verkoop van jouw huis

Ik wil mijn huis verkopen
Volgende: Aan de slag!
Ik wil mijn huis verkopen
Ik wil mijn huis verkopen
Volgende: Tijd voor de eerste bezichtiging
Ik wil mijn huis verkopen
Ik wil mijn huis verkopen
Volgende: Onderhandelen, een vak apart
Ik wil mijn huis verkopen
Ik wil mijn huis verkopen
Volgende: Een deskundige en efficiënte afwikkeling
Ik wil mijn huis verkopen
Ik wil mijn huis verkopen
Volgende: Een goed begin
Ik wil mijn huis verkopen

Een goed begin

De verkoop van jouw huis begint al bij de kennismaking. Samen bepalen we de beste vraagprijs voor jouw woning. We houden hierbij rekening met diverse aspecten die van invloed zijn op de prijs. Na afloop van de kennismaking ontvang je van ons het verkoopactieplan voor jouw woning. Soepel en effectief van start!

Volgende: Een goed begin

Aan de slag!

Wij doen er alles aan om jouw woning op de beste manier te presenteren. We zetten bijvoorbeeld altijd een verkoopstyliste in. Een paar kleine aanpassingen kunnen jouw woning net die extra uitstraling geven. Details maken het verschil! Bovendien maken wij gebruik van diverse online en offline middelen om jouw woning maximaal onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Een goede én volledige presentatie draagt bij aan een succesvolle verkoop!

Volgende: Een goed begin

Tijd voor de eerste bezichtiging

Altijd op tijd en in goed overleg. Bezichtigingen met potentiële kopers worden in overleg met jou gepland en vanzelfsprekend begeleid door onze gecertificeerde makelaars.

Wij regelen alles, van het inplannen van de afspraak tot aan het rondleiden en de terugkoppeling. Onze makelaar zal je na de bezichtiging direct bijpraten. Zo ben je altijd op de hoogte!

Volgende: Een goed begin

Onderhandelen, een vak apart

Er is een bod gedaan! Wij bespreken het bod met jou en geven ons advies. Je accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doe je een tegenvoorstel. Onze makelaar zal de onderhandelingen voeren en streeft hierbij altijd naar een optimaal resultaat voor jou!

Naast de prijs zijn er nog meer onderhandelingspunten belangrijk om vast te leggen. Denk hierbij aan de ontbindende voorwaarden voor financiering, de datum van oplevering en de overname van roerende zaken.

Volgende: Een goed begin

Een deskundige en efficiënte afwikkeling

Bij overeenstemming met de koper stellen wij de koopakte op, hierin leggen we alle gemaakte afspraken vast. Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zal zorgen voor de eigendomsoverdracht.

Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de eindinspectie van jouw woning. Bij deze inspectie ben je samen met ons en de koper aanwezig. Een zorgeloze afsluiting van de verkoop!

Volgende: Een goed begin
Ik wil mijn huis verkopen

van G naar beter

Als extra service bieden wij jouw woning aan met een gratis en gepersonaliseerd verduurzamingsrapport. Met deze waardevolle gegevens breng je de verduurzamingskansen van jouw huis in kaart en kan de koper gericht stappen ondernemen om het energieverbruik te verminderen.

Ik wil mijn huis verkopen

Klantenintranet Move.nl

Middels een online verkoopdossier op Move.nl kunnen wij onze opdrachtgevers bij het gehele verkooptraject betrekken. Van prospect naar aanmeldfase, van beschikbaar tot transport. Voor alle verschillende fases van het verkooptraject zijn er binnen Move.nl handige tools waarmee wij jou, als verkoper, continu op de hoogte kunnen houden!

Je ontvangt van ons een inlogcode waarmee je kunt inloggen op Move.nl.