Gratis waardebepaling

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een waardebepaling!

Gegevens

Adres Wierdensestraat 39 B 7607 GE Almelo
oval
Telefoon 0546 850 111
Email almelo@snelderzijlstra.nl
KVK 08152322
BTW NL8171.60.760.B01

Jouw makelaar in Almelo en omstreken

Almelo, de stad waar jij je thuis voelt

Almelo is een stad met karakter en een lust voor het oog. Ooit was Almelo het bloeiende centrum van de Twentse textielindustrie en inmiddels is het uitgegroeid tot een stad met een bijzondere mix van oud en nieuw. Veel oude panden zijn bewaard gebleven waardoor de stad zeer authentiek is. In Almelo zijn vele historische maar ook moderne panden te ontdekken.

Almelo is een groene stad met gemiddeld 101,2 m2 groen per woning. Het is daarom niet voor niets dat de stad op de 6e plek in de ranglijst van de groenste steden in Nederland staat. Vooral de stadsparken maken dat Almelo op deze plek terecht is gekomen. Iedere wijk in Almelo heeft wel een eigen park. Daardoor is het groen nooit ver weg! En met meer dan 160 grote en kleine evenementen per jaar is er in Almelo altijd wat te doen. Er is een gevarieerd winkelaanbod en een binnenstad met gezellige cafés en kroegen.

Wonen in Almelo

In Almelo zijn er volop woonmogelijkheden, zowel in de levendige binnenstad als in een van de kenmerkende woonwijken. Almelo heeft wijken met luxe bungalows, herenhuizen en villa's. Maar er zijn ook genoeg sfeervolle hofjes, straatjes en buurten. Ook de nieuwe wijken hebben een eigen stijl. Voor wie in Almelo woont of wil wonen is er altijd een woning te vinden die past bij de woonwensen. Het is er prettig wonen. Je voelt je er veilig en op je gemak.

Jouw woning in Almelo verkopen of wil je juist graag in Almelo of omgeving een huis kopen? Kies voor een makelaar met ervaring in de regio.

Jouw makelaar in Almelo

 • Beoordeeld met een 8,8 op Funda
 • Intensieve en persoonlijke aanpak
 • Uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt

Bekijk ons woningaanbod in Almelo

Markgravenweg 27, 7603 NP, Almelo
Markgravenweg 27, 7603 NP, Almelo
Markgravenweg 27, 7603 NP, Almelo
Markgravenweg 27, 7603 NP, Almelo
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Markgravenweg 27
7603 NP, Almelo
 • 144 m²
 • 5
€ 429.000 k.k.
Nieuwe Markt 213, 7622 DD, Borne
Nieuwe Markt 213, 7622 DD, Borne
Nieuwe Markt 213, 7622 DD, Borne
Nieuwe Markt 213, 7622 DD, Borne
Bekijk alle afbeeldingen
Onder optie
Nieuwe Markt 213
7622 DD, Borne
 • 77 m²
 • 2
€ 880 p.m.
Stroom-Eschlaan 125, 7623 CZ, Borne
Stroom-Eschlaan 125, 7623 CZ, Borne
Stroom-Eschlaan 125, 7623 CZ, Borne
Stroom-Eschlaan 125, 7623 CZ, Borne
Bekijk alle afbeeldingen
Stroom-Eschlaan 125
7623 CZ, Borne
 • 148 m²
 • 6
€ 569.000 k.k.

Een aankoop of verkoopmakelaar in Almelo

Hoe werkt een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen is geen dagelijkse kost. En door de krapte op de huidige woningmarkt vissen kopers vaak net achter het net. Een aankoopmakelaar kan helpen bij het zoeken, vinden én kopen van jouw droomhuis. Hierbij kan de makelaar advies geven over de reële marktwaarde, informeren over de regels die gelden bij kopen en wanneer en hoe een huis moet worden opgeleverd.

Hoe werkt een verkoopmakelaar?

Een huis verkopen is in deze tijd niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst behalen is daarentegen een ander ander verhaal. Met een Snelder Zijlstra verkoopmakelaar haal je het meeste uit jouw verkoop.

Verschil aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Als je een huis wilt kopen dan schakel je een aankoopmakelaar in. Wil je jouw huis verkopen? Dan schakel je een verkoopmakelaar in. Een makelaar kan zowel een aankoopmakelaar als een verkoopmakelaar zijn, maar nooit voor hetzelfde huis. Voor elk huis mag een makelaar maar 1 rol aannemen.

Maak kennis met ons team in Almelo

Marijn De Kinkelder RM/RT Marijn De Kinkelder RM/RT
Marijn De Kinkelder RM/RT Marijn De Kinkelder RM/RT

Makelaar Taxateur

Waarom je huis kopen of verkopen met Snelder Zijlstra?

Jarenlange ervaring

Snelder Zijlstra Makelaars staat al 130 jaar voor jou klaar met een persoonlijke en professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Almelo, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor het beste verkoopresultaat en nemen alles uit handen zodat het verkoopproces zorgeloos verloopt.

Succesvolle werkwijze

Voor ons is het verkopen en aankopen van huizen dagelijkse kost, maar wij realiseren ons dat dit niet voor iedereen zo is. Onze mensen willen deze ervaring voor jou daarom zo soepel en prettig mogelijk laten verlopen! Snelder Zijlstra kiest voor een intensieve en persoonlijke aanpak met deskundige begeleiding dankzij onze jarenlange vakkennis en knowhow. Wij hebben kennis over een uitgebreide lokale markt waardoor wij jou compleet kunnen ontzorgen van kennismaking tot afwikkeling.

Voordelen Snelder Zijlstra Makelaars in Almelo

 • Handelt snel en doeltreffend
 • Biedt jou een zekerheid in het geheel
 • Je staat vooraan bij het nieuwste woningaanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen!

E-mail kantoor Almelo: almelo@snelderzijlstra.nl

Telefoonnummer kantoor Almelo: 0546 850 111

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Over Snelder Zijlstra Almelo

Wij helpen je graag vanuit ons kantoor in Almelo met de (ver)koop van jouw woning. Wij bieden een intensieve en persoonlijke aanpak, een groot netwerk, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Almelose huizenmarkt. Wij zijn altijd bezig met innovatie, om jou voortdurend meerwaarde te kunnen bieden. Kortom, alles wat je van ons mag verwachten.

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kennismaken? Bel gerust of kom eens langs op ons kantoor in Almelo!

Andere diensten van Snelder Zijlstra

Bij Snelder Zijlstra ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur, nieuwbouwadviseur, taxateur, bedrijfsmakelaar of vastgoedbeheerder. Bij ons vind je al die professionals onder één dak.

Bekijk ons kantoor in Almelo

Makelaar Almelo | Snelder Zijlstra
Makelaar Almelo | Snelder Zijlstra
Makelaar Almelo | Snelder Zijlstra
Makelaar Almelo | Snelder Zijlstra
Makelaar Almelo | Snelder Zijlstra