Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Bedrijfshuisvesting

Bedrijfshuisvesting

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Makelaar bedrijfshuisvesting

Specialist in bedrijfshuisvesting

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar nieuwe huisvesting voor jouw onderneming. Of waarom je jouw eigen pand juist wilt verkopen of verhuren. Een passende huisvesting draagt immers bij aan het succes van jouw onderneming. Bij ons krijg je te maken met bedrijfsmakelaars die oprecht oog hebben voor jouw unieke situatie. Niet voor niets is Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars - met vestigingen in Enschede, Hengelo, Borne en Almelo - het sterkste makelaarskantoor voor zakelijk onroerend goed in Twente.

Enorm veel vakkennis en jarenlange ervaring

Zeer uitgebreide kennis van de Twentse vastgoedmarkt

Groot zakelijk netwerk

Makelaar bedrijfshuisvesting

Aanbod zakelijk onroerend goed

Voor het vinden van een geschikte kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte in de regio Twente ben je bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Wij kijken altijd verder dan de vierkante meters. Jouw huisvesting moet immers bij jouw onderneming passen, nu én in de toekomst.Of jij je nu op een absolute A-locatie wilt vestigen, in het centrum van een stad als Enschede, Hengelo, Borne of Almelo of op een rustig gelegen bedrijventerrein: wij maken het voor jou mogelijk. Bekijk ons actuele aanbod aan zakelijk onroerend goed en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bedrijfshuisvestingscheck

Passende huisvesting draagt bij aan het succes van jouw onderneming. Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars denkt graag met jou mee over de kansen en mogelijkheden met betrekking tot jouw bedrijfspand. Nodig onze bedrijfsmakelaars gerust eens uit voor een vrijblijvende huisvestingscheck Onder het genot van een kop koffie geven zij je eerlijk en praktisch advies.

  • Voldoet jouw bedrijfspand nog aan jouw eisen op het gebied van uitstraling, energetica en functionaliteit?
  • Is de huurprijs nog actueel?
  • Wat is de waarde van jouw bedrijfshuisvesting?
  • Is de huisvesting nog passend? Is het bedrijfspand te ruim of te krap geworden?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie