>
8894

Bedrijven

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar nieuwe huisvesting voor uw onderneming. Of waarom u uw eigen pand juist wilt verkopen of verhuren. Een passende huisvesting draagt immers bij aan het succes van uw onderneming. Bij ons krijgt u te maken met bedrijfsmakelaars die oprecht oog hebben voor uw unieke situatie. Niet voor niets is Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars - met vestigingen in Enschede, Hengelo en Almelo - het sterkste makelaarskantoor voor zakelijk onroerend goed in Twente.

Aanbod zakelijk
onroerend goed

Voor het vinden van een geschikte kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte in de regio Twente bent u bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Wij kijken altijd verder dan de vierkante meters. Uw huisvesting moet immers bij uw onderneming passen, nu én in de toekomst. Of u zich nu op een absolute A-locatie wilt vestigen, in het centrum van een stad als Enschede, Hengelo of Almelo of op een rustig gelegen bedrijventerrein: wij maken het voor u mogelijk. Bekijk ons actuele aanbod aan zakelijk onroerend goed en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Huisvestingsscan

Passende huisvesting draagt bij aan het succes van uw onderneming. Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars denkt graag met u mee over de kansen en mogelijkheden met betrekking tot uw bedrijfspand.

  • Voldoet uw bedrijfspand nog aan uw eisen op het gebied van uitstraling, energetica en functionaliteit?
  • Is de huurprijs nog actueel?
  • Wat is de waarde van uw bedrijfshuisvesting?
  • Is de huisvesting nog passend? Is het bedrijfspand te ruim of te krap geworden?

    Nodig onze bedrijfsmakelaars gerust eens uit voor een vrijblijvende bedrijfshuisvestingscheck. Onder het genot van een kop koffie geven zij u eerlijk en praktisch advies.
3557
Passende huisvesting draagt bij aan het succes van uw onderneming.
3559

Zuiderval, Enschede

Bekijk object

Onze dienstverlening

Bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars vindt u alle diensten onder één dak. Of u nu zakelijk onroerend goed wilt kopen of verkopen, een bedrijfspand wilt huren of verhuren of een taxatierapport nodig heeft. Ook hebben we professionals in huis die u graag helpen met vastgoedbeheer, beleggingen en verzekeringen. Bij ons vindt u dus gegarandeerd het juiste antwoord op uw vastgoedvraagstuk.

Research & cijfers

Snelder Zijlstra Makelaars is samen met nog twaalf andere makelaarskantoren partner in Dynamis. Dynamis Research publiceert al bijna twintig jaar periodiek vastgoedrapportages en hecht daarbij veel waarde aan de kwaliteit en de volledigheid van haar data. Daarom verzamelt Dynamis zelf alle informatie over de kantoren-, winkel- en de bedrijfsruimtemarkt in Nederland. Meer dan 55 lokale researchers en makelaars controleren en valideren de data. Interesse in een op maat gemaakt onderzoek voor uw organisatie? Wij gaan samen met Dynamis graag aan de slag met een onderzoek dat precies bij uw persoonlijke situatie past.

Social Media

Volg ons op social media

Volgt u ons ook op Social Media? Blijf als eerst op de hoogte van nieuws en leer ons bedrijf beter kennen. Klik op de icoontjes hieronder voor een directe doorlink!

3782
Direct naar aanbod Zoeken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.