Bij ons kun je terecht voor een taxatie van jouw bedrijfspand in Twente. Dit houdt in dat wij de waarde beoordelen van verschillende vormen van zakelijk onroerend goed. Daarbij kun je denken aan winkelpanden, kantoorpanden, bedrijfsruimten, logistiek vastgoed, gezondheidscentra, tankstations en parkeergarages. Onze taxateurs werken in heel Twente, waaronder Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo.

Ja, ik wil een taxatie voor mijn bedrijfspand aanvragen

Bedrijfsnaam (optioneel)
Adres te taxeren object
Naam contactpersoon
Adres, postcode en plaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mail Heb je nog een vraag of opmerking?
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Bedrijfspand taxeren

Laat jouw bedrijfspand taxeren in Twente

Er zijn verschillende redenen om jouw bedrijfspand te laten taxeren. Zo kan een taxatie van jouw bedrijfspand essentieel zijn ten behoeve van de financiering rond te krijgen. Verder kan een taxatie van jouw bedrijfspand van waarde zijn bij aan- en verkoopbeslissingen, fusiebesprekingen, huur- of WOZ-geschillen en onteigeningszaken. Ook voor de jaarrekening is een erkend taxatierapport nodig.

De taxatie van een bedrijfspand is dus van groot belang. Daarom is het belangrijk dat de taxatie van jouw bedrijfspand uitgevoerd wordt door een ervaren taxateur. Onze taxatierapporten worden erkend door alle Nederlandse geldverstrekkers. Ook zijn de taxatierapporten voorzien van de daarbij behorende rekenmodellen en voldoen deze aan de International Valuation Standards (IVS).

Hoe complex jouw opdracht ook is, bij ons ontvang je altijd een deskundige taxatie van jouw bedrijfspand.

Bedrijfspand taxeren

Vind hier jouw taxateur voor onroerend goed in Twente

Bij Snelder Zijlstra snappen we als geen ander hoe belangrijk de taxatie van jouw bedrijfspand is. Daarom zal de taxatie van jouw bedrijfspand bij ons altijd door een ervaren taxateur worden gedaan. Wij onderscheiden ons door onze eigen researchafdeling - waardoor wij altijd over actuele marktinformatie beschikken - en onze RICS- en NRVT-gecertificeerde taxateurs.

Snelder Zijlstra heeft bovendien de kennis en kunde in huis om (grotere) vastgoedportefeuilles verspreid door het land te taxeren. Er wordt dan niet alleen gekeken naar de waarde van de individuele objecten, ook wordt er een risicoanalyse van het portfolio als geheel gemaakt. Bij ons ben je verzekerd van een volledig professionele en kwalitatieve taxatie van jouw bedrijfspand. Wij zorgen van A tot Z dat alles voor je is geregeld.

Bedrijfspand taxeren

Alles over de taxatie van een bedrijfspand en de kosten

Hoe werkt een taxatie van een bedrijfspand bij Snelder Zijlstra precies? We maken een taxatierapport op voor jouw bedrijfspand op basis van verschillende factoren, zoals een uitgebreide inspectie van het pand, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. De kosten voor de taxatie zijn afhankelijk van het type pand. Aangezien elk pand uniek is, informeren we je graag over de kosten voor jouw specifieke situatie.

Bedrijfspand taxeren

Zo bepalen we de waarde van bedrijfspanden

Ben je op zoek naar een taxateur in Enschede of omgeving, dan staan onze vastgoed taxateurs voor je klaar. Indien je een taxatie wenst aan te vragen, kun je jouw gegevens achterlaten via het formulier hierboven. Vervolgens zal één van onze taxateurs spoedig contact met je opnemen om de taxatie te bespreken en een afspraak in te plannen.