Haaksbergen, de ster van Twente

Ruim 2.000 hectare mooi natuurgebied. Daarmee is de gemeente Haaksbergen omringd. Zo ligt bij Haaksbergen het Buurserzand en waterpark ‘t Lankheet. Genoeg ruimte om lekker actief bezig te zijn. Mountainbiken door de natuur, fietsen over landweggetjes en fietspaden en spring op stapstenen in het water.

In het centrum van Haaksbergen is er meer te winkelen dan je denkt met luxe speciaalzaken en bijzondere streekwinkeltjes. Ga gezellig met elkaar het terras op, bij een van de leuke restaurants of café's. Of geniet van een luxe diner in een schitterend monumentaal pand bij Restaurant de Blanckenborgh.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Jouw makelaar in Haaksbergen

  • Beoordeeld met een 9,2 op Funda
  • Intensieve en persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt
Makelaar Haaksbergen

Huis verkopen in Haaksbergen

Haaksbergen biedt nog veel meer mogelijkheden en faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een duik tijdens een middagje zwemmen. Even een vakantiegevoel in het subtropisch zwemparadijs De Wilder. Bezoek de gerestaureerde Oostendorper watermolen of windmolen De Korenbloem. Maak een ritje in de stoomtrein naar Boekelo of ga met de 'railbus' over het spoor bij het Museum Buurtspoorweg. Een sportief balletje slaan kan bij de Golfclub Het Langeloo.

Jouw woning in Haaksbergen verkopen of wil je juist graag in Haaksbergen of omgeving een huis kopen? Wij helpen je in Haaksbergen graag. Vanuit ons kantoor in Enschede staan we altijd voor je klaar.

Een aankoop of verkoopmakelaar in Haaksbergen

Hoe werkt een aankoopmakelaar?

Een woning aankopen doe je niet zomaar. Vooral niet als het gaat om een eerste nieuwe woning. Gelukkig is het voor onze collega's dagelijks werk. Een aankoopmakelaar helpt je bij het kopen van jouw droomhuis. Onze intensieve en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat alles zo soepel en prettig mogelijk verloopt.

Daarnaast kun je vertrouwen op ons grote netwerk en de jarenlange kennis en ervaring van de huizenmarkt in de gemeente Haaksbergen. Wij geven je advies over de reële marktwaarde en begeleiden en informeren je over de koopregels. Dit allemaal tijdens persoonlijk contact. Kortom, alles wat je mag verwachten van jouw aankoopmakelaar.

Hoe werkt een verkoopmakelaar?

Snelder Zijlstra helpt je ook bij de verkoop van jouw woning. Het verkopen lijkt wellicht niet zo moeilijk in deze tijd. Onze ervaren makelaars zien de uitdaging in het behalen van het hoogste rendement voor jou.

Wij bieden je voortdurend meerwaarde doordat we gebruik maken van de nieuwste verkooptechnieken. Innovatie en vooruitgang houdt ons continu bezig. Ben je op zoek naar het maximale uit jouw huis verkoop? Dan is Snelder Zijlstra jouw verkoopmakelaar.

Verschil aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Als je een huis wilt kopen dan schakel je een aankoopmakelaar in. Wil je jouw huis verkopen? Dan schakel je een verkoopmakelaar in. Een makelaar kan zowel een aankoopmakelaar als een verkoopmakelaar zijn, maar nooit voor hetzelfde huis. Voor elk huis mag een makelaar maar 1 rol aannemen.

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kennismaken? Bel gerust of kom eens langs op ons kantoor in Enschede!

Maak kennis met ons team

Caspar Branderhorst RM/RT Caspar Branderhorst RM/RT
Caspar Branderhorst RM/RT Caspar Branderhorst RM/RT

Makelaar Taxateur

Charles Donkerwolke RM/RT Charles Donkerwolke RM/RT
Charles Donkerwolke RM/RT Charles Donkerwolke RM/RT

Makelaar Taxateur

Danieck van de Kolk K-RMT Danieck van de Kolk K-RMT
Danieck van de Kolk K-RMT Danieck van de Kolk K-RMT

Makelaar Taxateur

Anouk Hagels A-RMT Anouk Hagels A-RMT
Anouk Hagels A-RMT Anouk Hagels A-RMT

Adviseur bestaande bouw

Waarom je huis kopen of verkopen met Snelder Zijlstra?

Jarenlange ervaring

Snelder Zijlstra Makelaars staat al 130 jaar voor jou klaar met een persoonlijke en professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Haaksbergen, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor het beste verkoopresultaat en nemen alles uit handen zodat het verkoopproces zorgeloos verloopt.

Succesvolle werkwijze

Voor ons is het verkopen en aankopen van huizen dagelijkse kost, maar wij realiseren ons dat dit niet voor iedereen zo is. Onze mensen willen deze ervaring voor jou daarom zo soepel en prettig mogelijk laten verlopen! Snelder Zijlstra kiest voor een intensieve en persoonlijke aanpak met deskundige begeleiding dankzij onze jarenlange vakkennis en knowhow. Wij hebben kennis over een uitgebreide lokale markt waardoor wij jou compleet kunnen ontzorgen van kennismaking tot afwikkeling.

Voordelen Snelder Zijlstra makelaar Haaksbergen

  • Handelt snel en doeltreffend
  • Biedt jou een zekerheid in het geheel
  • Je staat vooraan bij het nieuwste woningaanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen!

E-mail kantoor Enschede: enschede@snelderzijlstra.nl

Telefoonnummer kantoor Enschede: 053 485 22 22

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Bekijk ons kantoor in Enschede

Makelaar Haaksbergen
Makelaar Haaksbergen
Makelaar Haaksbergen
Makelaar Haaksbergen

Over Snelder Zijlstra Enschede

Wij helpen je graag vanuit ons kantoor in Enschede met de (ver)koop van jouw woning. Wij bieden een intensieve en persoonlijke aanpak, een groot netwerk, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Enschedese huizenmarkt. Wij zijn altijd bezig met innovatie, om jou voortdurend meerwaarde te kunnen bieden. Kortom, alles wat je van ons mag verwachten.

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kennismaken? Bel gerust of kom eens langs op ons kantoor in Enschede!

Andere diensten van Snelder Zijlstra

Bij Snelder Zijlstra ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur, nieuwbouwadviseur, taxateur, bedrijfsmakelaar of vastgoedbeheerder. Bij ons vind je al die professionals onder één dak.