Snelder Zijlstra Woningmakelaars

Snelder Zijlstra Woningmakelaars

Wonen

Wonen

Specialist in wonen

Wil jij jouw huis verkopen? Of ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis? Maak dan kennis met Snelder Zijlstra Woningmakelaars, het sterkste makelaarskantoor in Twente. Bij ons krijg je te maken met makelaars die oprecht oog hebben voor jouw persoonlijke situatie. Vanuit onze vestigingen in Enschede, Hengelo, Borne en Almelo willen wij het maximale uit de verkoop van jouw huis halen.

Jouw woningmakelaar

  • Intensieve en persoonlijke aanpak
  • Enorm veel vakkennis en jarenlange ervaring
  • Uitgebreide kennis van de Twentse huizenmarkt
Wat is jouw huis waard?

Wat is jouw huis waard?

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Wonen in Enschede

Wil jij jouw huis in Enschede te koop zetten? Of ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis? Bekijk dan hier alle informatie over het (ver)kopen van een woning in Enschede.

Wonen in Hengelo

Ben jij benieuwd wat er te koop staat in Hengelo? Of wil je jouw huis in Hengelo verkopen? Bekijk dan hier alle informatie over het (ver)kopen van een woning in Hengelo.

Wonen

Op zoek naar jouw droomhuis?

Precies in beeld wat je zoekt maar jouw droomwoning nog niet gevonden?Via ons persoonlijke online zoeksysteem Copaan vind jij sneller een woning die voldoet aan al jouw eisen én wensen.

Snelder Zijlstra Makelaars heeft ons huis verkocht. Wat een geoliede machine is dit bedrijf, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en alles verliep volgens het boekje. Daarbij hebben ze ervoor gezorgd dat ons huis is verkocht voor een bijzonder mooie prijs. Wij danken het team van Snelder Zijlstra voor alle goede services!

Rene Loman
Verkoop
Volgende: Huis aankopen

Stijn, mijn aankoopmakelaar, heeft me ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn huis, met veel duidelijke uitleg gedurende het hele proces. Daarbij heeft hij mij ook veel geld bespaard door scherp en realistisch te bieden. Ikzelf had waarschijnlijk de vraagprijs geboden, maar Stijn adviseerde om onder de vraagprijs te gaan zitten. En met succes. Bedankt Stijn voor de samenwerking!

Remco Ahne
Aankoop
Volgende: Huis huren

Huurproces van A tot Z super begeleid door team Snelder Zijlstra. We zijn volledig ontzorgd.

Rens van Otten
Huren
Volgende: Hypotheekadvies

Maarten en Esther zijn heel erg servicegericht. Geen vraag is te veel en ze zijn heel actief in het informeren en behulpzaam bij vragen. Altijd even vriendelijk! Ik zou een volgende keer weer met hen in zee gaan! Dit team is een aanrader.

Peter Roodvoets
Hypotheken
Volgende: Huis verkopen

Huis verkopen

Wil jij ook jouw huis succesvol verkopen of ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij helpen je graag!

Volgende: Huis aankopen

Huis aankopen

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning, maar heb je hét huis nog niet gevonden? Onze aankoopmakelaars helpen je graag met jouw zoektocht!

Volgende: Huis huren

Huis huren

Ben jij op zoek naar een huurwoning in Twente? Onze verhuurmakelaars gaan graag op zoek naar de perfecte woning voor jou!

Volgende: Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Ben jij benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden zijn? Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs geven jou graag advies.

Volgende: Huis verkopen