>
8893

Wonen

Snelder Zijlstra Woningmakelaars

Wilt u uw huis verkopen? Of bent u op zoek naar uw nieuwe droomhuis? Maak dan kennis met Snelder Zijlstra Woningmakelaars, het sterkste makelaarskantoor in Twente. Bij ons krijgt u te maken met makelaars die oprecht oog hebben voor uw persoonlijke situatie. Vanuit onze vestigingen in Enschede, Almelo en Hengelo willen zij het maximale uit de verkoop van uw huis halen. Dit is wat u van ons kunt verwachten:

  • Een intensieve en persoonlijke aanpak.
  • Enorm veel vakkennis en jarenlange ervaring.
  • Zeer uitgebreide kennis van de Twentse huizenmarkt.

Virtueel bezichtigen

Heeft u een huis bezichtigd en wilt u deze nog eens bekijken? Of bent u zo enthousiast dat u het huis aan uw familie of vrienden wilt laten zien? Dan nodigen wij u van harte uit om uw droomhuis virtueel te bezichtigen. Met onze Snelder Zijlstra virtual reality-bril is het net of u echt door het huis loopt. Deze bril kunt u op afspraak bij ons ophalen. Op onze site kunt u bij het betreffende object de virtuele tour beleven. Overigens kunt u deze app ook zonder de bril gebruiken. De virtual reality-bril versterkt uw ervaring, maar ook in 2D kunt u vanuit uw luie stoel uw droomhuis bekijken.

Onze dienstverlening

Bij Snelder Zijlstra Woningmakelaars vindt u alle diensten onder één dak. Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, een huis wilt huren of verhuren, een nieuw huis wilt laten bouwen of een taxatierapport nodig heeft. Ook hebben we financiële professionals in huis die u graag helpen met onafhankelijk hypotheekadvies.

Ons actuele huizenaanbod

Bij Snelder Zijlstra Woningmakelaars werken mensen van wie het hart sneller gaat kloppen wanneer zij u een thuis kunnen geven. Daarom maakt uw persoonlijke verhaal bij ons altijd het verschil. Of u nu op zoek bent naar een appartement in het bruisende stadshart van Enschede, een fijne twee-onder-één-kap in de buurt van Hengelo of een landelijke woonboerderij in het mooie Twente: wij brengen uw dromen in kaart én brengen ze in vervulling. Bekijk ons actuele huizenaanbod en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Op zoek naar uw droomhuis?

Als ingeschreven zoeker wordt u als eerste, vaak zelfs al enkele dagen voordat het aanbod op Funda komt, geïnformeerd over prachtige huizen. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste huizen die in de regio Twente in de verkoop staan. En het grootste voordeel? U weet zeker dat u uw droomhuis niet misloopt.

3771
Vind uw droomhuis met Snelder Zijlstra
3770

Volg ons op social media

Volgt u ons ook op Social Media? Blijf als eerst op de hoogte van alle nieuwtjes en leer ons bedrijf zo ook beter kennen.
Klik op de icoontjes hieronder voor een directe doorlink!

HUIS VERKOPEN?

We komen graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling

LAAT UW GEGEVENS ACHTER

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.