Snelder Zijlstra Woningmakelaars

Wonen

Wonen

Snelder Zijlstra Woningmakelaars

Woning kopen of verkopen

Specialist in wonen

Wil jij jouw huis verkopen? Of ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis? Maak dan kennis met Snelder Zijlstra Woningmakelaars, het sterkste makelaarskantoor in Twente. Bij ons krijg je te maken met makelaars die oprecht oog hebben voor jouw persoonlijke situatie. Vanuit onze vestigingen in Enschede, Hengelo, Borne en Almelo willen wij het maximale uit de verkoop van jouw huis halen.

Een intensieve en persoonlijke aanpak

Enorm veel vakkennis en jarenlange ervaring

Zeer uitgebreide kennis van de Twentse huizenmarkt

Woning kopen of verkopen

Op zoek naar jouw droomhuis?

Precies in beeld wat je zoekt maar jouw droomwoning nog niet gevonden?Laat dan een gratis zoekopdracht bij ons achter. Als ingeschreven zoeker word je als eerste, vaak zelfs al enkele dagen voordat het aanbod op Funda komt, geïnformeerd over prachtige huizen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod dat bij jouw woonwensen past.

Wonen in Enschede

Wil jij jouw huis in Enschede te koop zetten? Of ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis? Bekijk dan hier alle informatie over het (ver)kopen van een woning in Enschede.

Woning (ver)kopen in Enschede

Wonen in Hengelo

Ben jij benieuwd wat er te koop staat in Hengelo? Of wil je jouw huis in Hengelo verkopen? Bekijk dan hier alle informatie over het (ver)kopen van een woning in Hengelo.

Woning (ver)kopen in Hengelo

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie