Een gratis waardebepaling van jouw huis door Snelder Zijlstra Makelaars -  59719

Een gratis waardebepaling van jouw huis door Snelder Zijlstra Makelaars

Wil jij jouw huis verkopen? Dan is dit hét moment. Jouw huis kan zomaar meer waard zijn dan je denkt. Laat je goed voorlichten en begin met een vrijblijvende waardebepaling door Snelder Zijlstra Makelaars. Wij vertellen je graag meer over het verkoopproces en onze persoonlijke aanpak. Je weet bovendien snel wat de actuele marktwaarde van jouw woning is. Onze makelaars komen graag vanuit een vestiging in Enschede, Hengelo, Borne of Almelo naar je toe om jouw woning te bekijken!

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Hoe verloopt een waardebepaling?

Ik wil een waardebepaling
Volgende: Marktpotentie
Ik wil een waardebepaling
Ik wil een waardebepaling
Volgende: Verkoopactieplan
Ik wil een waardebepaling
Ik wil een waardebepaling
Volgende: Kennismaking
Ik wil een waardebepaling

Kennismaking

Onze makelaars stappen graag vanuit een vestiging in Enschede, Hengelo, Borne of Almelo in de auto of op de fiets om jou thuis te ontmoeten. Ter plekke neemt de makelaar jouw huis zorgvuldig op. Deze afspraak neemt een half uur tot drie kwartier in beslag.

Volgende: Kennismaking

Marktpotentie

Ter plekke nemen we alvast de marktpotentie en de ontwikkelingen op de woningmarkt met jou door. Hoeveel actuele zoekers zijn er momenteel voor jouw huis? Ook vertellen we je precies wat er bij een verkoop van een woning komt kijken.

Volgende: Kennismaking

Verkoopactieplan

Je ontvangt na een aantal dagen een verkoopactieplan met daarin een advies hoe we de verkoop van jouw huis succesvol kunnen laten verlopen. Daarbij ontvang je uiteraard de te adviseren vraagprijs.

Volgende: Kennismaking

Dit zeggen onze klanten

Campelhofhoek 74

De verkoop van onze woning is - met Niek als makelaar - heel snel verlopen. We zijn zeer tevreden met het contact, de begeleiding en de adviezen die we hebben gehad. We zouden Snelder Zijlstra zeker aanraden!

Hofkamp 219

Goede samenwerking!! Fijn contact met Anouk en informatie snel en duidelijk. Aan te bevelen voor verkoop woning!

Geessinkweg 97

Het was niet de eerste keer dat we met deze makelaar in zee gingen en ook nu is er weer ruimschoots aan de verwachtingen voldaan. Heldere prijsstelling, reële waardebepaling, goede en vlotte communicatie en proactieve houding. Daardoor is onze woning snel verkocht.

Jan van Galenstraat 7

Snelder Zijlstra in het algemeen en met name Patrick zijn ontzettend kundig en professioneel. Geven je het gevoel hun eerste prioriteit te zijn en zijn enorm daadkrachtig. Al met al hele prettige aan- en verkoopbegeleiding.

Glanestraat 16

De woning is snel en naar tevredenheid verkocht. Vanaf het begin had ik een goed gevoel over deze makelaar. Christian Braakhuis reageert zeer snel op alle vragen. Heel plezierig contact! Een ervaren makelaar met verstand van zaken. Snelder Zijlstra is echt een aanrader!

Ik wil een waardebepaling

Verschil waardebepaling en taxatie

Een waardebepaling door Snelder Zijlstra Makelaars is iets anders dan een taxatie van jouw huis. Bij een taxatie maakt één van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om een bepaling voor een eventuele verkoopopdracht. Zo haal je samen met Snelder Zijlstra Makelaars het maximale uit de verkoop van jouw huis.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie