De taxatie van jouw huis door Snelder Zijlstra Makelaars -  39008

De taxatie van jouw huis door Snelder Zijlstra Makelaars

De taxatie van jouw huis is essentieel om de financiering rond te krijgen. Maar ook wanneer je nog twijfelt over de aankoop of verkoop van een huis kan een taxatie uitkomst bieden. Het is daarbij belangrijk dat je jouw huis laat taxeren door een erkend taxateur, die zijn eindoordeel kan vastleggen in een gevalideerd taxatierapport. Wanneer je in aanmerking wilt komen voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een gevalideerd taxatierapport zelfs verplicht. De erkende taxateurs van Snelder Zijlstra Makelaars staan bekend om hun snelle beschikbaarheid, integriteit en deskundigheid.

Ja, ik wil een taxatie van mijn huis aanvragen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Ik wil mijn huis taxeren

Taxatie Enschede

Het taxeren van jouw huis op de juiste waarde is een vak op zich. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de waarde van het huis, denk aan de locatie, de staat van het onderhoud, de afwerking, de kadastrale situatie, de inhoud en eventuele gebreken. Maar ook toekomstige ontwikkelingen, juridische factoren en mogelijkheden binnen een bestemmingsplan zijn van belang. Onze taxateurs weten al deze factoren op de juiste waarde te schatten. Je kunt van ons een eerlijk, gedocumenteerd en onderbouwd waardeoordeel verwachten.

Taxatierapport

Bekijk de video voor meer info over het taxeren van een woning.

NWWI-taxatie in Twente

Iedere taxatie moet bovendien volgens duidelijke richtlijnen worden opgesteld, zodat jouw geldverstrekker goed inzicht krijgt in hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Daarom worden alle taxatierapporten die wij opstellen gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Voor een NWWI-taxatie in Twente moet je dan ook bij Snelder Zijlstra Makelaars zijn. Wanneer je jouw huis door ons laat taxeren, is jouw taxatie al na enkele dagen via het NWWI beschikbaar. Onze taxatierapporten worden bovendien erkend door alle in Nederland werkzame geldverstrekkers.

Bekijk hier de video over het NWWI validatie proces.

  • Inzicht in de onderbouwing van de waarde
  • Door alle geldverstrekkers geaccepteerd
  • Rapport online opvraagbaar
  • Papierloos, duurzaam en effciĆ«nt proces

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie