Hypotheken

Snelder Zijlstra

Snelder Zijlstra

Hypotheken

Snelder Zijlstra Hypotheken

Snelder Zijlstra Hypotheken

“We wisten het meteen: hier willen we wonen!” Het merendeel van de huizenkopers ervaart dit warme gevoel van thuiskomen wanneer een huis echt ‘de ware’ is. Maar een huis kopen blijft een zaak van hart en verstand. Past het huis ook bij jouw financiële situatie? Kun je de maandlasten dragen, zodat je ook in jouw droomhuis comfortabel kunt blijven leven? Het is dan ook verstandig om - nog voordat je huizen gaat bezichtigen - met een financieel adviseur om tafel te gaan. Zo voorkom je eventuele teleurstellingen wanneer je jouw droomhuis op het oog hebt. Bij Snelder Zijlstra Hypotheken laat jij je goed voorlichten over jouw financiële mogelijkheden. Zo helpen wij jou om jouw woondroom te realiseren.

Snelder Zijlstra Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies in Twente

Voor onafhankelijk financieel - en hypotheekadvies in Twente moet je bij Snelder Zijlstra Hypotheken zijn. Om jou zo snel mogelijk te kunnen helpen, starten we elk adviestraject met een gratis oriëntatiegesprek. Je krijgt meer inzicht in hoeveel jij maximaal kunt lenen en welke maandlasten je maximaal kunt dragen. Zodra jij (onder voorbehoud) een huis gekocht hebt, plannen we het adviesgesprek in. Onze hypotheekadviseurs nemen dan uitgebreid de tijd om jou inzicht te bieden in de verschillende hypotheekvormen, de actuele rentestanden, jouw mogelijke belastingvoordeel en jouw totale financiële situatie. Je kunt hiervoor terecht in Enschede en Hengelo.

Snelder Zijlstra Hypotheken

Financieel advies bij de verkoop van jouw huis

Ook wanneer je overweegt om jouw huis te verkopen is het raadzaam om een afspraak met één van onze financiële professionals in te plannen. Want welke consequenties heeft een eventuele verkoop voor jou persoonlijk? En wat zijn jouw mogelijkheden wanneer je met een restschuld blijft zitten? Kortom: ook wanneer je voor de verkoop van jouw huis financieel advies wilt inwinnen, ben je bij Snelder Zijlstra Hypotheken aan het juiste adres.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie