Hypotheken

Snelder Zijlstra

Snelder Zijlstra

Hypotheken

Snelder Zijlstra Hypotheken

Snelder Zijlstra Hypotheken

“We wisten het meteen: hier willen we wonen!” Het merendeel van de huizenkopers ervaart dit warme gevoel van thuiskomen wanneer een huis echt ‘de ware’ is. Maar een huis kopen blijft een zaak van hart en verstand. Past het huis ook bij uw financiële situatie? Kunt u de maandlasten dragen, zodat u ook in uw droomhuis comfortabel kunt blijven leven? Het is dan ook verstandig om - nog voordat u huizen gaat bezichtigen - met een financieel adviseur om tafel te gaan. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen wanneer u uw droomhuis op het oog heeft. Bij Snelder Zijlstra Hypotheken laat u zich goed voorlichten over uw financiële mogelijkheden. Zo helpen wij u om uw woondroom te realiseren.

Snelder Zijlstra Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies in Twente

Voor onafhankelijk financieel - en hypotheekadvies in Twente moet u bij Snelder Zijlstra Hypotheken zijn. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, starten we elk adviestraject met een gratis oriëntatiegesprek. U krijgt meer inzicht in hoeveel u maximaal kunt lenen en welke maandlasten u maximaal kunt dragen. Zodra u (onder voorbehoud) een huis gekocht heeft, plannen we het adviesgesprek in. Onze hypotheekadviseurs nemen dan uitgebreid de tijd om u inzicht te bieden in de verschillende hypotheekvormen, de actuele rentestanden, uw mogelijke belastingvoordeel en uw totale financiële situatie. U kunt hiervoor terecht in Enschede en Hengelo.

Snelder Zijlstra Hypotheken

Financieel advies bij de verkoop van uw huis

Ook wanneer u overweegt om uw huis te verkopen is het raadzaam om een afspraak met één van onze financiële professionals in te plannen. Want welke consequenties heeft een eventuele verkoop voor u persoonlijk? En wat zijn uw mogelijkheden wanneer u met een restschuld blijft zitten? Kortom: ook wanneer u voor de verkoop van uw huis financieel advies wilt inwinnen, bent u bij Snelder Zijlstra Hypotheken aan het juiste adres.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie