Vastgoedbeheer door Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars -  63975

Vastgoedbeheer door Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Het goed beheren van jouw vastgoed is van groot belang voor het behoud van de waarde. Zeker in de huidige markt is het van belang dat jouw huurders tevreden zijn, dat je proactief omgaat met de lopende huurcontracten en dat jij jouw vastgoed onderhoudt.

24-uursdienst
Bij noodgevallen kun je een beroep doen op onze 24-uurs storingsdienst. Dit betekent dat wij altijd bereikbaar zijn bij een noodgeval. Ook na sluitingstijd en in het weekend.

Contact opnemen?
vastgoedbeheer@snelderzijlstra.nl
053 485 22 33

Ja, ik wil meer info over vastgoedbeheer

Bedrijfsnaam
Naam
E-mail Telefoonnummer
Heb je nog een vraag of opmerking?
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Vastgoedbeheer

Tijd besparen

Als vastgoedeigenaar kost vastgoedbeheer je vaak meer tijd dan je lief is. Van de financiële administratie tot aan het oplossen van technische storingen. Werkzaamheden waar je als eigenaar mee geconfronteerd wordt, maar waar ongemerkt veel tijd in gaat zitten. Wij kunnen deze werkzaamheden voor jou uit handen nemen.

Van een enkele dienst tot aan complete ontzorging

Onze professionals nemen jou het administratief beheer, het commercieel beheer en/of het technisch beheer uit handen. Zo heb jij er dus geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat jouw onroerend goed zijn waarde en functie behoudt én dat het in goede staat is.

Je kunt vertrouwen op een professioneel team met jarenlange ervaring in het beheren van vastgoed. Bovendien zijn wij een sterke partner in de regio Twente.

  • Huur innen
  • Optimaliseren huurstroom
  • De debiteurenadministratie
  • De jaarlijkse huurindexaties
  • Contact met de huurders
  • Aansturen van onderhoudspartijen
  • Afhandelen van calamiteiten
  • Laten uitvoeren van de technische inspecties
Vastgoedbeheer

Eenvoudig meldingen doorgeven

De Snelder Zijlstra huurdersapp is een gratis app waarmee huurders snel, makkelijk en op ieder moment meldingen kunnen doorgeven aan ons. Om gebruik te maken van de app kun je deze downloaden in de App Store of in Google Play en vul je éénmalig al jouw gegevens in.