Snelder Zijlstra Makelaars

Snelder Zijlstra Makelaars

over ons

Altijd het beste resultaat

Snelder Zijlstra Makelaars verzorgt vanuit vestigingen in Enschede, Almelo en Hengelo de verkoop, aankoop, taxatie en financiering van zowel huizen als zakelijk onroerend goed. Niet voor niets zijn wij de sterkste makelaar in de regio Twente. Onze makelaars spelen continu in op de veranderende markt, om op de juiste manier tot het voor u beste resultaat te komen.

Meer dan 40 specialisten

Goede koffie

Altijd in de buurt

over ons

Mensen maken het verschil

Bij Snelder Zijlstra Makelaars doet u zaken met mensen. Mensen die trots zijn wanneer zij een deal sluiten waar u uiteindelijk van kunt genieten. Mensen die geen ander belang hebben dan dat van u als onze opdrachtgever. Mensen van wie het hart sneller gaat kloppen wanneer zij u een thuis of een prettige werkplek kunnen geven. Daarom zien wij altijd meer dan alleen een huis of bedrijfspand en gaan wij op zoek naar persoonlijke verhalen die het verschil maken.

Wat zeggen onze klanten?

Cijfer 8,8

“Een vriendelijke makelaar waarmee we goed contact hadden. In vergelijking met andere makelaars durfde hij onze woning op een hogere vraagprijs in te zetten, wat een goede keuze was: Onze woning was in no-time verkocht voor die vraagprijs. Wij zijn erg tevreden klanten. Tijdens het verkoopproces werden wij goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurde bij de bezichtigingen en goed geadviseerd over welke aanpak we moesten kiezen. Al met al een aanrader.”

Cijfer 10,0

“Vanaf het eerste contact tot aan de verkoop zijn wij uitermate tevreden over de aanpak. Tijdens de eerste gesprekken hebben we goede uitleg gekregen over de verkoopprocedure en de juiste manier om de verkoop onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En dat is meer dan goed gelukt gezien de enorme belangstelling. Goede begeleiding aan belangstellenden - objectief en vrijblijvend. Ik dacht met een grote makelaar te maken te hebben met minder persoonlijke aandacht maar het omgekeerde is feit. De communicatie was adequaat en persoonlijk en het netwerk dat zij hebben helpt zeker mee. Een kundig bedrijf dat midden in de huizenmarkt staat.”

Cijfer 9,0

"Het contact met de makelaar van Snelder Zijlstra verliep erg prettig. Afspraken werden vlot en correct opgepakt. De makelaar was deskundig en gaf op een prettige wijze advies aan ons. Zijn enthousiasme voor ons huis maakte dat we zelf ons huis ook weer met nieuwe ogen gingen bekijken en dit enthousiasme heeft er zeker aan bijgedragen dat ons huis snel is verkocht."

Cijfer 9,3

"Ik had het gevoel dat zij puur alleen voor mij aan het werk waren. Niets was hen teveel. Zij hadden een luisterend oor en konden alles goed uitleggen. Zij zijn transparant, open en zeer vriendelijk. Ik en mijn vrouw kunnen alleen maar zeggen “toppers” en zeer zeker aan te bevelen als makelaar."

Onze werkwijze

Voor ons is het verkopen en aankopen van huizen en bedrijfspanden een dagelijkse bezigheid, maar wij realiseren ons dat dit niet voor iedereen zo is. U maakt het wellicht maar één of twee keer in uw leven mee. Onze mensen willen deze ervaring voor u daarom zo soepel en prettig mogelijk laten verlopen!

  • Intensieve en persoonlijke aanpak
  • Deskundige begeleiding dankzij jarenlange vakkennis en knowhow
  • Uitgebreide kennis van de lokale markt
  • Complete ontzorging van kennismaking tot afwikkeling
over ons

Research & cijfers

Snelder Zijlstra Makelaars is samen met nog twaalf andere makelaarskantoren partner in Dynamis. Dynamis Research publiceert al bijna twintig jaar periodiek vastgoedrapportages en hecht daarbij veel waarde aan de kwaliteit en de volledigheid van haar data. Daarom verzamelt Dynamis zelf alle informatie over de woning- kantoren-, winkel- en de bedrijfsruimtemarkt in Nederland. Meer dan 55 lokale researchers en makelaars controleren en valideren de data. Interesse in een op maat gemaakt onderzoek?Wij gaan samen met Dynamis graag aan de slag met een onderzoek dat precies bij uw situatie past.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie