Snelder Zijlstra Makelaars

Snelder Zijlstra Makelaars

Over Snelder Zijlstra

Altijd het beste resultaat

Snelder Zijlstra Makelaars verzorgt vanuit vestigingen in Enschede, Hengelo, Borne en Almelo de verkoop, aankoop, taxatie en financiering van zowel huizen als zakelijk onroerend goed. Niet voor niets zijn wij de sterkste makelaar in de regio Twente. Onze makelaars spelen continu in op de veranderende markt, om op de juiste manier tot het voor jou beste resultaat te komen.

Jouw makelaar in Twente

  • Meer dan 50 specialisten
  • Goede koffie
  • Altijd in de buurt
Wonen
Bedrijfshuisvesting
Taxaties woningen
Hypotheken
Taxaties bedrijven
Over Snelder Zijlstra

Mensen maken het verschil

Bij Snelder Zijlstra Makelaars doe je zaken met mensen. Mensen die trots zijn wanneer zij een deal sluiten waar jij uiteindelijk van kunt genieten. Mensen die geen ander belang hebben dan dat van jou als onze opdrachtgever. Mensen van wie het hart sneller gaat kloppen wanneer zij jou een thuis of een prettige werkplek kunnen geven. Daarom zien wij altijd meer dan alleen een huis of bedrijfspand en gaan wij op zoek naar de persoonlijke verhalen die het verschil maken.

Onze werkwijze

Voor ons is het verkopen en aankopen van huizen en bedrijfspanden een dagelijkse bezigheid, maar wij realiseren ons dat dit niet voor iedereen zo is. Jij maakt het wellicht maar één of twee keer in jouw leven mee. Onze mensen willen deze ervaring voor jou daarom zo soepel en prettig mogelijk laten verlopen!

  • Intensieve en persoonlijke aanpak
  • Deskundige begeleiding dankzij jarenlange vakkennis en knowhow
  • Uitgebreide kennis van de lokale markt
  • Complete ontzorging van kennismaking tot afwikkeling
Over Snelder Zijlstra

Research & cijfers

Snelder Zijlstra Makelaars is samen met nog twaalf andere makelaarskantoren partner in Dynamis. Dynamis Research publiceert al bijna twintig jaar periodiek vastgoedrapportages en hecht daarbij veel waarde aan de kwaliteit en de volledigheid van haar data. Daarom verzamelt Dynamis zelf alle informatie over de woning- kantoren-, winkel- en de bedrijfsruimtemarkt in Nederland. Meer dan 55 lokale researchers en makelaars controleren en valideren de data. Interesse in een op maat gemaakt onderzoek?Wij gaan samen met Dynamis graag aan de slag met een onderzoek dat precies bij jouw situatie past.

Meer weten over onze dienstverlening?

Meer weten over onze dienstverlening?

Wij vertellen je graag meer over onze full service voor particulier en ondernemer!