Wil jij een nieuw huis bouwen? Een eengezinswoning, vrijstaand huis, royaal appartement of misschien een kavel om zelf te kunnen bebouwen? Ons nieuwbouwaanbod is te vinden op de website van Nieuw Wonen Twente,hét startpunt voor zoekers naar een nieuwbouwwoning of vrije kavel in de regio Twente. Samen met Thoma Post Makelaars en ten Hag Makelaarsgroep plaatsen wij alle nieuwbouwprojecten en aanverwante info op één plek. Wel zo makkelijk voor jou!

Ja, ik wil info over nieuwbouw

Heb je nog een vraag of opmerking?
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Ik wil een huis bouwen

Een nieuw huis bouwen

Heb jij nieuwbouwplannen? Dan is het belangrijk om te beseffen dat een nieuwbouwhuis in een aantal opzichten verschilt van het kopen van een bestaand huis. Zo koop je een nieuwbouwhuis vaak vanaf een tekening, wanneer de bouw van het huis nog niet gestart is. Maar ook de oplevering, kosten en betaling zijn anders dan wanneer je een bestaand huis koopt. Onze nieuwbouwspecialisten en -makelaars spelen van het voortraject tot de daadwerkelijke aankoop van jouw nieuwbouwhuis een grote rol. Je kunt rekenen op een intensieve en persoonlijke aanpak, vakkennis én kennis van de Twentse markt.

Ik wil een huis bouwen

Nieuwbouwprojecten in Twente

Wij kijken altijd verder dan de vierkante meters en de kleur van de stenen. Een nieuwbouwhuis moet immers bij jouw manier van leven passen, nu én in de toekomst. Of je nu in een stad als Enschede, Hengelo, Borne, Almelo of op een andere locatie in Twente een eigen huis wilt bouwen: wij maken het mogelijk!