<h1>Beleggen in vastgoed met Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars</h1> -  39146

Beleggen in vastgoed met Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. Wil jij ook beleggen in vastgoed? Laat je dan adviseren door Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars. Onze professionals kennen ook in de bijzonder ondoorzichtige beleggingsmarkt als geen ander de weg. Zij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers en zijn met name sterk in wooncomplexen en wijk- en winkelcentra. Bovendien kennen zij de lokale Twentse markt als hun broekzak, waardoor zij jou precies kunnen vertellen waar voor jou de beste kansen liggen.

Ja, ik wil graag info over beleggen in vastgoed

Bedrijfsnaam
Naam
E-mail Telefoonnummer
Heb je nog een vraag of opmerking?
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Beleggingen

Vastgoedbelegging die bij jouw wensen past

En ook buiten de Twentse regio adviseren wij beleggers over doorgaans grotere beleggingsinvesteringen. Deskundig, betrokken en proactief helpen onze bedrijfsmakelaars jou aan de vastgoedbelegging die het beste bij jouw wensen, vermogen en beleggingshorizon past. Van de inventarisatie van het aanbod tot de onderhandeling, het due diligence onderzoek, het opstellen van de koopovereenkomst en de overdracht word je persoonlijk en intensief begeleid. Volgens ons is dit ook noodzakelijk: de verwerving (maar ook verkoop) van beleggings-onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om grondige kennis van zaken.

Kantoren, bedrijfscomplexen, winkelruimten of wooncomplexen

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om succesvolle transacties tot stand te brengen. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkelruimten of wooncomplexen: wij zijn de beste adviseur wanneer je wilt beleggen in vastgoed. Door de nauwe samenwerking tussen de makelaars binnen Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars, onze collega’s van de woningmakelaardij en met onze partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt.