Gratis waardebepaling

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een waardebepaling!

Gegevens

Adres Dorsetplein 9 D 7622CH Borne
oval
Telefoon 074 205 11 93
Email borne@snelderzijlstra.nl
KVK 08152322

Jouw makelaar in Borne

Borne, het dorp waar jij je thuis voelt!

Het pittoreske en historische dorp Borne telt samen met Hertme en ruim 22.000 inwoners. Borne is een forensengemeente. Het dorp ligt het centraal in Twente tussen Hengelo, Almelo en Oldenzaal en heeft een goede aansluiting op de snelweg A1. De omgeving wordt ook wel de groene poort genoemd om haar natuur.

Wonen in Borne kan in een van de ruim opgezette kindvriendelijke woonwijken zoals de Bornsche Maten en Stroomesch. Er vinden volop evenementen plaats in Borne zoals de Melbuul'ndagen. Je kunt ook genieten van levende standbeelden tijdens Borne op z'n best. In het openluchttheater Hertme worden jaarlijks het Afrikafestival en diverse openluchtconcerten van Metropool open air gehouden.

Een dagje uit in Borne

Wil je er tussenuit in Twente? Bezoek het Kulturhus de bijenkort of het filmhuis in Borne of wandel door Oud Borne en bekijk oude panden uit de 19e eeuw zoals Het Bussemakershuis, herberg De Bontekoe en het Hulshofhuis.

Een dagje uitgebreid shoppen doe je ook in Borne. Ga winkelen bij Leurink Mode, Conceptstore Villa 8, Pien&Mats en bierbrouwerij Borne. Sluit je dagje uit in Borne af met lekker uiteten bij Restaurant Dorset, KIR Diner x bar of Las Caretas.

Jouw makelaar in Borne

  • Lokale vestiging in Borne
  • Uitgebreide kennis van de woningmarkt
  • Loop binnen aan het Dorsetplein!

Bekijk ons woningaanbod in Borne

Muldersweg 22, 7491 AZ, Delden
Muldersweg 22, 7491 AZ, Delden
Muldersweg 22, 7491 AZ, Delden
Muldersweg 22, 7491 AZ, Delden
Bekijk alle afbeeldingen
Muldersweg 22
7491 AZ, Delden
  • 118 m²
  • 5
€ 495.000 k.k.

Een aankoop of verkoopmakelaar in Borne

Hoe werkt een aankoopmakelaar?

Een nieuw huis kopen is geen dagelijkse kost. En door de krapte op de huidige woningmarkt vissen kopers vaak net achter het net. Een aankoopmakelaar kan helpen bij het zoeken, vinden én kopen van jouw droomhuis. Hierbij kan de makelaar advies geven over de reële marktwaarde, informeren over de regels die gelden bij kopen en wanneer en hoe een huis moet worden opgeleverd.

Hoe werkt een verkoopmakelaar?

Een huis verkopen is in deze tijd niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst behalen is daarentegen een ander ander verhaal. Met een Snelder Zijlstra verkoopmakelaar haal je het meeste uit jouw verkoop.

Verschil aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Als je een huis wilt kopen dan schakel je een aankoopmakelaar in. Wil je jouw huis verkopen? Dan schakel je een verkoopmakelaar in. Een makelaar kan zowel een aankoopmakelaar als een verkoopmakelaar zijn, maar nooit voor hetzelfde huis. Voor elk huis mag een makelaar maar 1 rol aannemen.

Maak kennis met ons team in Borne

Marijn De Kinkelder RM/RT Marijn De Kinkelder RM/RT
Marijn De Kinkelder RM/RT Marijn De Kinkelder RM/RT

Makelaar Taxateur

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen!

E-mail kantoor Borne: borne@snelderzijlstra.nl

Telefoonnummer kantoor Enschede: 074 205 1193

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Over Snelder Zijlstra Borne

Wij helpen je graag vanuit ons kantoor in Borne met de (ver)koop van jouw woning. Wij bieden een intensieve en persoonlijke aanpak, een groot netwerk, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Bornse huizenmarkt. Wij zijn altijd bezig met innovatie, om jou voortdurend meerwaarde te kunnen bieden. Kortom, alles wat je van ons mag verwachten.

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kennismaken? Bel gerust of kom eens langs op ons kantoor in Borne!

Andere diensten van Snelder Zijlstra

Bij Snelder Zijlstra ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur, nieuwbouwadviseur, taxateur, bedrijfsmakelaar of vastgoedbeheerder. Bij ons vind je al die professionals onder één dak.