Jouw woonverzekeringen in goede handen -  63761

Jouw woonverzekeringen in goede handen

Jouw woning en persoonlijke bezittingen hebben een aanzienlijke waarde. Het is daarom verstandig om ze goed te verzekeren. Wij stellen graag een op maat gemaakte dekking - tegen een gunstige premie - voor je samen. Met een Snelder Zijlstra opstalverzekering ben je nooit onderverzekerd.

Benieuwd hoe jij jouw huis, inboedel en kostbaarheden optimaal verzekerd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Ja, ik wil meer info over woonverzekeringen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Snelder Zijlstra Woonverzekering

Met een Snelder Zijlstra woonverzekering ben jij nooit onderverzekerd! Een woonverzekering is een verzekeringspolis die jouw woning én bezittingen beschermt tegen schade - bijvoorbeeld door brand, water, diefstal of storm. Binnen deze polis vallen de opstal- en inboedelverzekering.

Een opstalverzekering dekt de kosten om je huis te herbouwen of herstellen bij brandschade. Sommige opstalverzekeringen dekken tevens storm- en waterschade. Een opstalverzekering is bovendien verplicht bij een koopwoning met hypotheek.

Een inboedelverzekering beschermt jouw bezittingen tegen schade, brand en diefstal. Van je meubels tot aan je tablet en waardevolle sieraden. Ook de meeste spullen in je tuin zijn gedekt. Je tuinmeubels, maar ook je fiets in een afgesloten garage.

Jouw woning en bezittingen optimaal verzekerd

  • Opstalverzekering (verplicht bij een hypotheek)
  • Inboedelverzekering
Verzekeringen

Kostbaarhedenverzekering

Veel mensen bewaren hun waardevolle spullen - zoals kostbare sieraden, kunst of antiek - in huis. Deze spullen vallen binnen de inboedelverzekering bij schade of diefstal, maar de dekking van deze verzekering is beperkt.

Het is slim om een lijst te maken en foto's te nemen van jouw kostbaarheden, zodat je precies weet wat je in huis hebt. Op basis van deze lijst kunnen onze adviseurs jou adviseren over een eventuele kostbaarhedenverzekering. Deze specifieke verzekering biedt doorgaans een hogere vergoeding bij schade, diefstal en soms zelfs bij verlies. Daarnaast kun je jouw waardevolle spullen ook verzekeren voor diefstal en verlies buitenshuis.

Vaak beseffen mensen niet hoe waardevol hun bezittingen zijn. Onze adviseurs kunnen jou uitgebreid adviseren over welke verzekering het beste bij jouw situatie past. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb jij - of heeft iemand uit jouw gezin - per ongeluk schade toegebracht aan (spullen van) anderen? Met een aansprakelijkheidsverzekering ben jij verzekerd voor deze schade. Hoewel het niet verplicht is, is het wel verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Een aansprakelijkheidsverzekering vergoedt schade tot 1 miljoen euro. Dit lijkt misschien veel, maar de kosten kunnen hoog oplopen wanneer iemand door jouw toedoen gewond raakt.

Nog geen aansprakelijkheidsverzekering? Wij helpen je graag om er een af te sluiten.

Een greep uit ons verzekeringsaanbod

Wij begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om verzekeren, en daarom bieden wij een breed scala aan verzekeringen.

Onze verzekeringsadviseur is beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden, risico's te evalueren en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen te bieden.

Wil je meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken via het formulier bovenaan deze pagina.

  • Auto-, motor- of (brom)fietsverzekering
  • Reisverzekering
  • Caravan-, kampeerauto- of vouwwagenverzekering
  • Recreatiewoningverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Uitvaartverzekering

Maak kennis met onze verzekeringsadviseur Kelly

Kelly Jagersma Kelly Jagersma
Kelly Jagersma Kelly Jagersma

Adviseur verzekeringen