Christian Braakhuis RM/RT

Christian Braakhuis RM/RT

Makelaar Taxateur | Wonen Hengelo

Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de woningtaxaties in heel Twente. Als taxateur (én geboren Tukker) kom je nog eens ergens! Van flat tot villa, dat maakt mijn werk zo afwisselend en veelzijdig.

Over mij

Werkzaam op de vestiging Hengelo, maar taxateur en woningmakelaar Christian ziet eigenlijk heel Twente als zijn werkgebied. Samen met zijn collega’s is hij verantwoordelijk voor woningtaxaties, maar ook aan bezichtigingen, aankoop en verkoop draagt hij zijn steentje bij. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, de dienstverlening van Christian in een notendop!

“Na mijn opleiding heb ik het vak geleerd op een makelaarskantoor in Utrecht. Prachtige stad, daar niet van, maar als geboren tukker blijft je geboortegrond trekken.

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam bij Snelder Zijlstra Makelaars en heb op de woningmarkt hoge pieken en diepe dalen meegemaakt. Afspraken nakomen en een stapje extra zetten, met een glimlach van je opdrachtgever als beloning, dat maakt mijn werk zo bevredigend."

Favorieten

Handen vol aan 3 tienerdochters • boxer Pippa • wintersport • lezen 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie