Wouter Tijhuis

Wouter Tijhuis

Assistent Taxateur | Bedrijfsmakelaars

Ik ben als stagiair binnengerold bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars, om hier vervolgens nooit meer weg te gaan.

Over mij

Waar zijn we zonder Wouter? Van alles omtrent taxaties tot aan de ICT, Wouter is van alle markten thuis. We weten hem dan ook moeiteloos te vinden als we een vraag of probleem hebben. Je kunt wel stellen dat we met de handen in het haar zitten als Wouter afwezig is. Wat overigens bijna nooit voorkomt. Sterker nog, hij heeft inmiddels al zoveel vakantiedagen opgespaard dat hij er wel even tussenuit kan (maar laten we hem vooral niet op ideeën brengen).

 “In 2005 ben ik als stagiair binnengerold bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars, om hier vervolgens nooit meer weg te gaan. Ik was op dat moment bezig met mijn studie Vastgoed & Makelaardij op het Saxion en later de studie Makelaardij op Hogeschool Wittenborg. Tijdens mijn studie werd mij een baan aangeboden bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.

Eerst als researcher en inmiddels ben ik al een aantal jaar actief op de taxatieafdeling voor commercieel vastgoed. Hier ben ik verantwoordelijk voor alles op het gebied van commerciële taxaties. Tevens weten mijn collega’s mij ook altijd (iets te goed) te vinden als er wat geregeld moet worden of als er problemen zijn.

Verder maakt de fijne werkplek in combinatie met de leuke collega's - die altijd wel in zijn voor een lolletje - dat ik iedere dag vol energie naar mijn werk ga.”

Favorieten

Vriendin Janou • dochters Liv & Novi • hond Max • volleybal (beach & zaal) • 3e helft!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie