Wouter Tijhuis

Over mij

 “In 2005 ben ik als stagiair binnengerold bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars, om hier vervolgens nooit meer weg te gaan. Ik was op dat moment bezig met mijn studie Vastgoed & Makelaardij op het Saxion en later de studie Makelaardij op Hogeschool Wittenborg.

Tijdens mijn studie werd mij een baan aangeboden bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars. Eerst als researcher en inmiddels ben ik al een aantal jaar actief op de taxatieafdeling voor commercieel vastgoed. Hier ben ik verantwoordelijk voor alles op het gebied van commerciële taxaties. Tevens weten mijn collega’s mij ook altijd (iets te goed) te vinden als er wat geregeld moet worden of als er problemen zijn.


Verder maakt de fijne werkplek in combinatie met de leuke collega's - die altijd wel in zijn voor een lolletje - dat ik iedere dag vol energie naar mijn werk ga.”

Favorieten

Vriendin Janou • dochters Liv & Novi • hond Max • volleybal (beach & zaal) • 3e helft!

Mijn laatste berichten

Flinke dreun voor de zakelijke vastgoedmarkt in Twente
Nieuws
Flinke dreun voor de zakelijke vastgoedmarkt in Twente De Twentse zakelijke vastgoedmarkt is in 2020 flink teruggelopen. Er werd ruim een derde minder kantoor- en bedrijfsruimte verhuurd. Een teruggang zoals deze is ongekend na jaren van...
Het gaat goed met het vastgoed
Nieuws
Het gaat goed met het vastgoed Afgelopen weekend verscheen onderstaand artikel in de TC Tubantia. Onze bedrijfsmakelaar Roy Duijn geeft hier o.a. zijn...
Bekijk meer berichten