Een huis kopen met Snelder Zijlstra Makelaars -  39026

Een huis kopen met Snelder Zijlstra Makelaars

Bij de verkoop van jouw huis twijfel je er niet aan dat het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een huis is het goed dat je begeleid wordt door ervaren professionals, die jou heel doelgericht helpen om jouw droomhuis te vinden. Een huis koop je immers niet als een pakje boter. Kies voor een aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Of je nu een huis zoekt in Enschede, Hengelo, Borne, Almelo of een ander deel van de regio Twente, een aankoopmakelaar van Snelder Zijlstra Makelaars is er voor jou! Van de eerste kennismaking tot de bezichtigingen en de onderhandeling kun je op de aankoopmakelaars van Snelder Zijlstra Makelaars rekenen.

Ja, ik wil info over een aankoopmakelaar

Ik zoek een woning in:
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Ik wil een huis kopen

Jouw droomhuis kopen in Twente

Weet je al precies wat jouw woonwensen zijn? Ga je voor een appartement in het bruisende stadshart van Enschede, een fijne twee-onder-één-kap in de buurt van Hengelo of een landelijke woonboerderij in een karakteristieke Twentse plaats als Ootmarsum of Delden? Wij brengen jouw woondromen in kaart én brengen ze in vervulling. Onze financiële professionals geven je bovendien inzicht in hoeveel hypotheekruimte je hebt, zodat het alvast duidelijk is of een huis kopen mogelijk is en zo ja, voor welke prijs.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Onze ervaren makelaars laten niet alleen hun hart, maar ook hun hoofd spreken. Zij weten tijdens een bezichtiging precies waar je op moet letten. Terwijl jij de kamers in gedachten al aan het inrichten bent kijkt jouw aankoopmakelaar met hele andere ogen naar het huis, denk aan de bouwkundige staat en de locatie. Hij maakt zo een goede schatting van de reële marktwaarde van de woning, waar jij tijdens de onderhandeling jouw voordeel mee kunt doen. Besluit je inderdaad om een bod uit te brengen? Dan nemen wij jou ook graag de zorg voor de onderhandeling uit handen.

  • Inschatting bouwkundige staat
  • Advies reële marktwaarde
  • Professionele onderhandeling

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie