Een huis kopen met Snelder Zijlstra Makelaars -  39026

Een huis kopen met Snelder Zijlstra Makelaars

Bij de verkoop van uw huis twijfelt u er niet aan dat het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een huis is het goed dat u begeleid wordt door ervaren professionals, die u heel doelgericht helpen om uw droomhuis te vinden. Een huis koopt u immers niet als een pakje boter. Kies voor een aankoopmakelaar bij u in de buurt. Of u nu een huis zoekt in Almelo, Hengelo, Enschede of een ander deel van de regio Twente, een aankoopmakelaar van Snelder Zijlstra Makelaars is er voor u! Van de eerste kennismaking tot bezichtigingen en de onderhandeling kunt u op de aankoopmakelaars van Snelder Zijlstra Makelaars rekenen.

Ja, ik wil info over een aankoopmakelaar

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement
Ik wil een huis kopen

Uw droomhuis kopen in Twente

Weet u al precies wat u woonwensen zijn? Gaat u voor een appartement in het bruisende stadshart van Enschede, een fijne twee-onder-één-kap in de buurt van Hengelo of een landelijke woonboerderij in een karakteristieke Twentse plaats als Ootmarsum of Delden? Wij brengen uw woondromen in kaart én brengen ze in vervulling. Onze financiële professionals geven u bovendien inzicht in hoeveel hypotheekruimte u heeft, zodat alvast duidelijk is of een huis kopen mogelijk is en zo ja, voor welke prijs.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Onze ervaren makelaars laten niet alleen hun hart, maar ook hun hoofd spreken. Zij weten tijdens een bezichtiging precies waar u op moet letten. Terwijl u de kamers in gedachten al aan het inrichten bent kijkt uw aankoopmakelaar met hele andere ogen naar het huis, denk aan de bouwkundige staat en de locatie. Hij maakt zo een goede schatting van de reële marktwaarde van de woning, waar u tijdens de onderhandeling uw voordeel mee kunt doen. Besluit u inderdaad om een bod uit te brengen? Dan nemen wij u ook graag de zorg voor de onderhandeling uit handen. Onze makelaars onderhandelen net zo lang tot de prijs naar een voor u realistisch bedrag is teruggebracht. U zult niet de eerste koper zijn die zo duizenden of zelfs tienduizenden euro’s bespaart.

  • Controle bouwkundige staat
  • Inschatting reële marktwaarde
  • Professionele onderhandeling

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie