shutterstock_306036323

Wonen

Ik wil een huis kopen

Ik wil een huis kopen

Een huis kopen met Snelder Zijlstra Makelaars

Bij de verkoop van uw huis twijfelt u er niet aan dat het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een huis is het goed dat u begeleid wordt door ervaren professionals, die u heel doelgericht helpen om uw droomhuis te vinden. Een huis koopt u immers niet als een pakje boter. Van de eerste kennismaking tot bezichtigingen en de onderhandeling kunt u op de aankoopmakelaars van Snelder Zijlstra Makelaars rekenen. Bekijk hieronder de voordelen van een aankoopmakelaar!

Uw droomhuis kopen in Twente

Weet u al precies wat u woonwensen zijn? Gaat u voor een appartement in het bruisende stadshart van Enschede, een fijne twee-onder-één-kap in de buurt van Hengelo of een landelijke woonboerderij in een karakteristieke Twentse plaats als Ootmarsum of Delden? Wij brengen uw woondromen in kaart én brengen ze in vervulling. Onze financiële professionals geven u bovendien inzicht in hoeveel hypotheekruimte u heeft, zodat alvast duidelijk is of een huis kopen mogelijk is en zo ja, voor welke prijs.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Onze ervaren makelaars laten niet alleen hun hart, maar ook hun hoofd spreken. Zij weten tijdens een bezichtiging precies waar u op moet letten. Terwijl u de kamers in gedachten al aan het inrichten bent kijkt uw aankoopmakelaar met hele andere ogen naar het huis, denk aan de bouwkundige staat en de locatie. Hij maakt zo een goede schatting van de reële marktwaarde van de woning, waar u tijdens de onderhandeling uw voordeel mee kunt doen. Besluit u inderdaad om een bod uit te brengen? Dan nemen wij u ook graag de zorg voor de onderhandeling uit handen. Onze makelaars onderhandelen net zo lang tot de prijs naar een voor u realistisch bedrag is teruggebracht. U zult niet de eerste koper zijn die zo duizenden of zelfs tienduizenden euro’s bespaart.

Plaats een zoekopdracht

Bekijk hier ons actuele aanbod

Informatie nodig?
Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Hallo,

Neem nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Contact

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.