>
Ik wil mijn huis verkopen

Wonen

Ik wil mijn huis verkopen

Ik wil mijn huis verkopen

Uw huis succesvol verkopen met Snelder Zijlstra Makelaars

De knoop is doorgehakt: u wilt uw huis verkopen. Natuurlijk wilt u niet dat de verkoop van uw huis u slapeloze nachten bezorgt. Kies daarom een verkoopmakelaar die aan úw kant staat en die uitsluitend als doel heeft om uw huis zo snel mogelijk en tegen de beste condities te verkopen. Iemand die de markt in Twente op zijn duimpje kent én u op een actieve en persoonlijke manier adviseert. Die verkoopmakelaar voor de snelle verkoop van uw huis vindt u bij Snelder Zijlstra Makelaars in Enschede, Hengelo en Almelo.

Huis verkopen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op!

Uw huis snel verkopen

Onze verkoopmakelaars zetten altijd net een stapje extra als het gaat om het verkopen van uw huis. Natuurlijk wordt uw huis uitgebreid gepresenteerd op onze website, op Funda en via social media. Hoe meer potentiële kopers uw huis zien, hoe groter de kans dat u snel de juiste koper treft. Ook brengen wij uw huis onder de aandacht bij zoekers die bij ons staan ingeschreven, nog voordat uw huis op Funda wordt geplaatst. En tot slot investeren wij in innovatieve tools die de verkoop van uw huis te bevorderen: bijvoorbeeld virtueel (na)bezichtigen. Met onze Snelder Zijlstra virtual reality-bril, die potentiële kopers bij onze vestigingen kunnen lenen, is net alsof zij (weer) echt door uw huis lopen.

Onderhandelen bij de verkoop van uw huis

Voor ons is het verkopen van huizen een dagelijkse bezigheid, maar u maakt het wellicht maar één of twee keer in uw leven mee. Snelder Zijlstra Makelaars wil deze ervaring voor u daarom zo soepel en prettig mogelijk laten verlopen door ook de onderhandeling voor onze rekening te nemen. Onze verkoopmakelaars zijn erin getraind om - zonder emotie - de positieve kanten van uw huis goed voor het voetlicht te brengen. Het resultaat: een opbrengst die vaak vele malen hoger ligt dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert.

De verkoop van uw huis: van bezichtiging tot notaris

Is het ja-woord van zowel uw koper als van u gegeven? Dan maken wij alle details in orde, zodat de overdracht bij de notaris goed geregeld is. Bent u niet thuis in het juridische jargon dat komt kijken bij de verkoop van een huis? Geen probleem: ook in dit stadium ondersteunt uw verkoopmakelaar u met professionele raad en persoonlijk advies.

Presentatie van uw huis: van styling tot en met professionele fotografie

Een goede styling en professionele fotografie zorgt voor een optimale presentatie van uw woning! Wij werken met profs die gewend zijn om snel en secuur uw huis te stylen en te fotograferen. Uw woning komt op de foto’s goed tot z’n recht. Onze stylisten kijken door de ogen van een potentiele koper en hebben veel ervaring. Details maken het verschil! Daarom werken wij met een vast team waarvan wij weten dat zij op alles letten voor een optimaal resultaat. Uiteraard in nauw overleg met u als opdrachtgever.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.