Snelder Zijlstra Makelaars Almelo

Wierdensestraat 39 B
7607 GE Almelo
Bekijk route
BTW
  • NL8171.60.760.B01

Snelder Zijlstra: Jouw makelaar in Almelo en omstreken

Almelo is een stad met karakter en een lust voor het oog. Ooit was Almelo het bloeiende centrum van de Twentse textielindustrie en inmiddels is het uitgegroeid tot een stad met een bijzondere mix van oud en nieuw. Veel oude panden zijn bewaard gebleven waardoor de stad zeer authentiek is. In Almelo zijn vele historische maar ook moderne panden te ontdekken.

Almelo is een groene stad met gemiddeld 101,2 m2 groen per woning. Het is daarom niet voor niets dat de stad op de 6e plek in de ranglijst van de groenste steden in Nederland staat. Vooral de stadsparken maken dat Almelo op deze plek terecht is gekomen. Iedere wijk in Almelo heeft wel een eigen park. Daardoor is het groen nooit ver weg!

Met meer dan 160 grote en kleine evenementen per jaar is er in Almelo altijd wat te doen. Er is een gevarieerd winkelaanbod en een binnenstad met gezellige cafés en kroegen.

In Almelo zijn er volop woonmogelijkheden, zowel in de levendige binnenstad als in een van de kenmerkende woonwijken. Almelo heeft wijken met luxe bungalows, herenhuizen en villa's. Maar er zijn ook genoeg sfeervolle hofjes, straatjes en buurten. Ook de nieuwe wijken hebben een eigen stijl. Voor wie in Almelo woont of wil wonen is er altijd een woning te vinden die past bij de woonwensen. Het is er prettig wonen. Je voelt je er veilig en op je gemak.

Uw aankoopmakelaar in Almelo

Een nieuw huis kopen is geen dagelijkse kost. Het gaat goed met de woningmarkt. Erg goed zelfs en vaak vissen mensen nét achter het net. Een aankoopmakelaar kan dit helpen voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment een bod uit te brengen. En zo zijn er nog veel meer voordelen te benoemen van een aankoopmakelaar.

De voordelen

  • Inzicht in het koopcontract, geen verrassingen
  • Professionele onderhandeling
  • Controle bouwkundige staat
  • Inschatting reële marktwaarde
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo

Uw huis verkopen in Almelo

Een huis verkopen is in deze tijd niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst behalen is een ander ander verhaal. Onze speciale aanpak werkt! Met een Snelder Zijlstra verkoopmakelaar haalt u het meeste uit uw verkoop.

Kennismaken met de beste verkopende makelaar van deze regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Verkoopadviesgesprek aanvragen

Bekijk ons kantoor in Almelo

Snelder Zijlstra Makelaars Almelo
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo

Uw makelaar in Almelo

Op zoek naar een makelaar in Almelo of directe omgeving? Wij helpen u graag vanuit ons kantoor in Almelo met de (ver) koop van uw woning. Een intensieve en persoonlijke aanpak, een groot netwerk, jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de Almelose huizenmarkt. En bovendien altijd bezig met innovatie, om u voortdurend meerwaarde te kunnen bieden. Profiteer hiervan mee!

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken? Bel gerust, of kom eens langs op ons kantoor in Almelo.
U bent van harte welkom!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te helpen!

E-mail kantoor Almelo: almelo@snelderzijlstra.nl

Telefoonnummer kantoor Almelo: 0546 850 111

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie