Tjeerd van der Veen MRICS RT RICS Registered Valuer

Tjeerd van der Veen MRICS RT RICS Registered Valuer

Makelaar Taxateur, Vennoot | Bedrijfsmakelaars

Ik heb de kans gekregen om - als ondernemer met veel passie - dit bedrijf uit te bouwen tot wat het nu geworden is. 

Over mij

"Ik ben opgegroeid in Enschede, maar voor mijn studie heb ik ook een paar jaar in Groningen gewoond. Na mijn studietijd ben ik eigenlijk direct teruggekomen naar Enschede, om aan de slag te gaan als bedrijfsmakelaar bij Snelder Zijlstra.

In 1997 ben ik beëdigd als makelaar en in 1999 ben ik vennoot geworden. Ik heb toen de kans gekregen om - als ondernemer met veel passie - het bedrijf uit te bouwen tot wat het nu geworden is. Samen met mijn compagnons Peter Rotteveel en Roy Duijn geven wij leiding aan de bedrijfsmakelaardij. 

Naast het managen van de onderneming ligt mijn primaire focus op dit moment op de taxatie- en consultancy praktijk, waarbij ik ondernemers, beleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten help bij vastgoedvraagstukken in de breedste zin des woords. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren actief geweest als bestuurder van Dynamis. Momenteel ben ik bestuurder van Dynamis Taxaties Nederland. 

In mijn vrije tijd sta ik geregeld op het hockeyveld en trek ik er graag met mijn vrouw en kinderen op uit. Lekker eten - thuis of bij de mooie restaurants die Twente rijk is - behoort tevens tot mijn hobby’s."

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie