De taxateur voor uw bedrijfspand -  39101

De taxateur voor uw bedrijfspand

De taxatie van uw bedrijspand is niet alleen essentieel om de financiering rond te krijgen, ook bij aan- en verkoopbeslissingen, fusiebesprekingen, huur- of WOZ-geschillen, onteigeningszaken en voor de jaarrekening is een erkend taxatierapport nodig. Bij Snelder Zijlstra Makelaars krijgt u een waardering van een zeer ervaren taxateur. Een taxateur van Snelder Zijlstra Makelaars werkt in Enschede, Hengelo, Almelo en uiteraard in de hele regio Twente.

Onze taxatierapporten worden erkend wordt door alle Nederlandse geldverstrekkers, zijn voorzien van de daarbij behorende rekenmodellen en voldoen aan de International Valuation Standards (IVS). Hoe complex uw opdracht ook is, bij ons ontvangt u altijd een deskundige taxatie. Vraag eenvoudig een offerte aan via het formulier op deze pagina of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ja, ik wil een taxatie voor mijn bedrijfspand aanvragen

Bedrijfsnaam (optioneel)
Adres te taxeren object
Naam contactpersoon
Adres, postcode en plaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mail Opmerking
Taxaties

Het taxeren van uw object in Twente

Bij Snelder Zijlstra kunt u terecht voor het beoordelen van de waarde van alle vormen van zakelijk onroerend goed, denk aan winkels, kantoorpanden, bedrijfsruimten, logistiek vastgoed, gezondheidscentra, tankstations en parkeergarages. Wij onderscheiden ons door onze eigen researchafdeling - waardoor wij altijd over actuele marktinformatie beschikken - en onze RICS- en NRVT-gecertificeerde taxateurs. Snelder Zijlstra heeft bovendien de kennis en kunde in huis om (grotere) vastgoedportefeuilles verspreid door het land te taxeren. Er wordt dan niet alleen gekeken naar de waarde van de individuele objecten, ook wordt er een risicoanalyse van de portefeuille als geheel gemaakt.

Taxaties

Taxaties en advies voor woning corporaties

Naast bovengenoemd onroerend goed is Snelder Zijlstra gespecialiseerd in het taxeren van wooncomplexen. Voor woningcorporaties is deze specialisatie van groot belang, aangezien zij hun bezit op marktwaarde in plaats van op bedrijfswaarde moeten waarderen. Een unieke tak van sport, dus. Van de balanswaardering van de marktwaarde (conform handboek) tot aan- en verkoop en van ontwikkeling tot herontwikkeling (residuele grondwaarde taxaties): woningcorporaties vinden in ons een proactieve sparringpartner. Onze experts helpen bij het efficiënt, effectief en kostenbewust uitvoeren van marktwaarderingen voor uw commerciële woningportefeuille.

Taxaties

Taxaties voor huurprijsvoorzieningen

En ook wanneer u advies nodig heeft bij huurprijsherziening staat Snelder Zijlstra voor u klaar. Daarbij zijn strategie, kansen en risico’s de kernwoorden. U kunt bij ons terecht voor een adequate indicatie van mogelijke resultaten, maar ook voor het op de rij zetten van de risico’s van huurprijsherziening. En wilt u snel een helder beeld krijgen van de kansen in een specifiek winkelgebied? Dan brengen wij met een quick scan de situatie voor u in kaart, waarna een goed doordachte strategie en advies volgt.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie