Schuttersveld villa wordt in ere hersteld

Geschreven door Roy Duijn RT op 8 november 2022

Landgoed het Schuttersveld wordt in ere hersteld, verduurzaamd én gemoderniseerd. Deze week zijn de eerste steigers geplaatst en zal er worden gestart met de restauratie. Volgend jaar willen de nieuwe eigenaren het hoofdkantoor van hun succesvolle internetbedrijf Pay.nl verhuizen naar Enschede.

Vorig jaar werd de oudste textielfabrikantenvilla van Enschede te koop gezet. Een indrukwekkende villa met koetshuis, twee dienstwoningen en landschapspark. Vele bijzondere en originele details geven dit prachtige gebouw haar karakteristieke uitstraling. Dankzij deze bijzondere uitstraling is de historische buitenplaats verklaard tot rijksmonument en mag er aan de buitenkant niets worden veranderd zonder toestemming.

‘’Ik vind het ontzettend gaaf om zo’n prachtig landgoed nieuw leven in te kunnen blazen’’ - Roy Duijn

Roy Duijn heeft namens Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars de verkoop van deze villa begeleid. Wij zijn ontzettend trots dat wij deel hebben mogen uitmaken van dit proces. We wensen iedereen van Pay.nl heel erg veel succes met dit gave project.

Ben jij ook opzoek naar een nieuwe bedrijfsruimte of heb je een andere vastgoedvraag? Wij helpen graag!

Lees hier het volledige artikel van de Tubantia

Schuttersveld villa wordt in ere hersteld
Roy Duijn RT
Neem contact op met Roy

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
KienhuisHoving verlengt huurcontract Pantheon 25 te Enschede

KienhuisHoving verlengt huurcontract Pantheon 25 te Enschede

ENSCHEDE – KienhuisHoving advocaten en notarissen heeft zich voor langere tijd verbonden aan Kennispark Twente. Onlangs gingen zij een vernieuwd huurcontract aan op de prominente plaats...
Scapino Oldenzaal naar de Vijfhoek

Scapino Oldenzaal naar de Vijfhoek

De Scapino in Oldenzaal gaat verhuizen naar de Vijfhoek! Na jarenlang aan de Ootmarsumsestraat gevestigd te zijn, is het tijd voor vernieuwing. Het nieuwe pand ligt centraler en is veel groter,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie