Schuttersveld villa wordt in ere hersteld

Geschreven door Roy Duijn RT op 8 november 2022

Landgoed het Schuttersveld wordt in ere hersteld, verduurzaamd én gemoderniseerd. Deze week zijn de eerste steigers geplaatst en zal er worden gestart met de restauratie. Volgend jaar willen de nieuwe eigenaren het hoofdkantoor van hun succesvolle internetbedrijf Pay.nl verhuizen naar Enschede.

Vorig jaar werd de oudste textielfabrikantenvilla van Enschede te koop gezet. Een indrukwekkende villa met koetshuis, twee dienstwoningen en landschapspark. Vele bijzondere en originele details geven dit prachtige gebouw haar karakteristieke uitstraling. Dankzij deze bijzondere uitstraling is de historische buitenplaats verklaard tot rijksmonument en mag er aan de buitenkant niets worden veranderd zonder toestemming.

‘’Ik vind het ontzettend gaaf om zo’n prachtig landgoed nieuw leven in te kunnen blazen’’ - Roy Duijn

Roy Duijn heeft namens Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars de verkoop van deze villa begeleid. Wij zijn ontzettend trots dat wij deel hebben mogen uitmaken van dit proces. We wensen iedereen van Pay.nl heel erg veel succes met dit gave project.

Ben jij ook opzoek naar een nieuwe bedrijfsruimte of heb je een andere vastgoedvraag? Wij helpen graag!

Lees hier het volledige artikel van de Tubantia

Schuttersveld villa wordt in ere hersteld
Roy Duijn RT
Neem contact op met Roy

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
NVM Business Winkelmarktrapport 2023

NVM Business Winkelmarktrapport 2023

Onlangs werd het NVM Business Winkelmarktrapport 2023 gepubliceerd. Hieruit blijkt dat de opname van winkelvastgoed 8% lager was in de eerste drie kwartalen van 2023. De grootste...
Eigenaar van verhuurde woningen? Ga goed voorbereid 2024 in!

Eigenaar van verhuurde woningen? Ga goed voorbereid 2024 in!

Het rommelt in vastgoedland, vooral op het gebied van verhuurde woningen. In 2023 heeft de hypotheekrente een extreme stijging doorgemaakt en de Wet Betaalbare Huur heeft invloed gehad op de...
Bekijk overzicht