Nieuwe inspirerende werkruimte gevonden in De Melkhal in Enschede

Geschreven door Roy Duijn RT op 24 november 2022

Accountants- en advieskantoor BDO verhuist van Hengelo naar het centrum van Enschede. Vanaf januari 2023 is het kantoor van BDO gevestigd in ‘De Melkhal’, een prominent en historisch pand dichtbij het centraal station.

De sfeer in De Melkhal is inspirerend, flexibel, jong en dynamisch. Er is niks mis met het Hengelose kantoorpand op bedrijvenpark Westermaat, waar BDO sinds 2009 is gevestigd. De nieuwe huisvesting past uitstekend bij het nieuwe werken en de functie van het kantoor.

De Melkhal bevindt zich in de voormalige Ormet/ Cobercofabriek. Vele elementen van de oude melkfabriek blijven zichtbaar zoals de witte tegeltjes en het glazen dak. De namen van spreekkamers zoals Agneta, Bombazijn en Ormet verwijzen naar het industriële verleden van Twente.

Het nieuwe onderkomen wordt een inspirerende ontmoetingsruimte. ‘’Een verlengstuk van de huiskamer, het past bij de huidige tijdsgeest’’, zegt Marleen Zoetman.

Dankzij de zegeningen van het beeldbellen is werk niet meer kantoor gebonden. De corona-periode heeft dit versneld. Flexibel werken en kennis delen staat centraal, waardoor het kantoor vooral een ontmoetingsplek wordt om samen te werken en van elkaar te leren.

Roy Duijn - van Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars - heeft namens VincentSpikker deverhuur begeleid. Wij zijn ontzettend trots dat wij een steentje bij hebben mogen dragen aan het gave project De Melkhal. We wensen iedereen van BDO heel erg veel succes met dit gave project.

Ben jij ook opzoek naar een nieuwe bedrijfsruimte of heb je een andere vastgoedvraag? Wij helpen graag!

Voor het volledige artikel: zie Twentevisie.

Nieuwe inspirerende werkruimte gevonden in De Melkhal in Enschede
Roy Duijn RT
Neem contact op met Roy

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
NVM Business Winkelmarktrapport 2023

NVM Business Winkelmarktrapport 2023

Onlangs werd het NVM Business Winkelmarktrapport 2023 gepubliceerd. Hieruit blijkt dat de opname van winkelvastgoed 8% lager was in de eerste drie kwartalen van 2023. De grootste...
Eigenaar van verhuurde woningen? Ga goed voorbereid 2024 in!

Eigenaar van verhuurde woningen? Ga goed voorbereid 2024 in!

Het rommelt in vastgoedland, vooral op het gebied van verhuurde woningen. In 2023 heeft de hypotheekrente een extreme stijging doorgemaakt en de Wet Betaalbare Huur heeft invloed gehad op de...
Bekijk overzicht