Monumentale bedrijfsruimte na ruim dertig jaar te huur

Geschreven door Roy Duijn RT op 12 juli 2022

"Autodealer Baan Twente - Ford gaat weg uit Enschede. De bedrijfsruimte aan de Haaksbergerstraat staat na ruim dertig jaar te huur.

Auto Fischer en daarna Baan Twente - Ford hebben ruim dertig jaar aan de Haaksbergerstraat gezeten. Het is een beeldbepalend pand vanwege het restant van een karakteristieke muur die het parkeerterrein begrenst. De muur uit 1902 was van de weverij van textielfabriek Jannink die hier tot 1967 volop draaide. Het is een gemeentelijk monument. Het aangrenzende gebouw van de voormalige textielfabriek is een rijksmonument en is sinds de jaren 80 in gebruik als appartementencomplex voor kleine huishoudens. Op de begane grond is een gezondheidscentrum.

De bedrijfslocatie die nu voor 200.000 euro per jaar te huur staat, heeft een oppervlakte van ruim 9000 vierkante meter."

Bron: Tubantia.nl

Te huur: Haaksbergerstraat 153, Enschede

Lees hier het volledige artikel op tubantia.nl

Monumentale bedrijfsruimte na ruim dertig jaar te huur
Roy Duijn RT
Neem contact op met Roy

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
NVM Business Winkelmarktrapport 2023

NVM Business Winkelmarktrapport 2023

Onlangs werd het NVM Business Winkelmarktrapport 2023 gepubliceerd. Hieruit blijkt dat de opname van winkelvastgoed 8% lager was in de eerste drie kwartalen van 2023. De grootste...
Eigenaar van verhuurde woningen? Ga goed voorbereid 2024 in!

Eigenaar van verhuurde woningen? Ga goed voorbereid 2024 in!

Het rommelt in vastgoedland, vooral op het gebied van verhuurde woningen. In 2023 heeft de hypotheekrente een extreme stijging doorgemaakt en de Wet Betaalbare Huur heeft invloed gehad op de...
Bekijk overzicht