Ruth  Kleinherenbrink

Over mij

"In 1992 keerde ik vanuit Arnhem terug naar Enschede en kochten mijn man en ik ons eerste huis via Snelder Zijlstra. Wat ik toen nog niet wist was dat dit vele jaren later mijn werkgever zou worden.

Na meerdere banen in zeer uiteenlopende sectoren kwam ik in 2002 voor het eerst in aanraking met de makelaardij, toen ik voor een zelfstandig vastgoed consultant ging werken. Om meer kennis op te doen deed ik in 2008 de opleiding Assistent Register Makelaar Taxateur.

Na 13 jaar was ik toe aan een nieuwe werkomgeving en kreeg ik de kans om bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars aan de slag te gaan in de (duo)-functie van commercieel medewerker (binnendienst).


In deze functie ondersteun ik de makelaars en directie in het traject van verhuur/verkoop en aanhuur/aankoop van bedrijfsobjecten. Binnen ons enthousiaste en zeer gemotiveerde team voel ik mij als een vis in het water. Ik ben dan ook trots om hier deel van uit te mogen maken."

Favorieten

Man Charles • dochters Amber en Merel • golf • creatief bezig zijn • Friesland • watersport

Mijn laatste berichten

Gewijzigde openingstijden rondom Hemelvaartsdag
Nieuws
Gewijzigde openingstijden rondom Hemelvaartsdag Onze kantoren zijn op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei niet geopend. Op maandag 25 mei staan wij weer graag voor u klaar
Bekijk meer berichten