Over mij

"In het jaar 2000 - 2 weken na de vuurwerkramp - ben ik begonnen bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars. Eerst als stagiair, maar na afloop van mijn stage kreeg ik een vast contract aangeboden. Ik loop dus al (meer dan) geruime tijd mee met de Snelder Zijlstra familie. Ik zeg hier expliciet ‘familie’ want zo voelt het voor mij bij Snelder Zijlstra; met z'n allen moeten we en met z'n allen gaan we het doen! Wat dat betreft ben ik wel een echte teamplayer!

Na ruim 15 jaar portefeuillewerk te hebben gedaan in de bedrijfsmakelaardij hebben we de tak ‘vastgoedbeheer’ opgericht. Wat begon met één dag in de week ‘erbij’ , is nu uitgegroeid tot een volledige afdeling met een heel team aan fijne collega’s! 


Ik besteed mijn vrije tijd aan mijn gezin, mijn vrienden, de plaatselijke Voetbalvereniging Twenthe (zowel sportief als bestuurlijk) en natuurlijk het grote FC Twente (met de vrienden en een biertje op de tribune bij de enige echte bvo uit Twente). Zo nu en dan zit ik ook graag op de racefiets. Een échte vakantieganger ben ik niet en je zult mij dan ook niet snel met een tentje op vakantie zien gaan (bij voorkeur een stacaravan). Ik ben maar één weekend per jaar in een tent(e) te vinden, en dat is tijdens het Goorse School & Volksfeest."