Fleur Constandse - Hannink

Over mij

Fleur, onze nieuwbouwspecialist. Nuchter, recht door zee en altijd vrolijk. Ze zit het grootste deel van de week (helaas voor ons) bij Nieuw Wonen Twente, maar als ze ons verrast met een bezoekje is het altijd een feestje!

"Van stagiaire naar binnendienst medewerker, van binnendienst naar commerciële buitendienst en van buitendienst naar nieuwbouwspecialist. Bij Snelder Zijlstra kun je groeien binnen een enthousiast team! Sinds 2017 houd ik mij bezig met alles wat te maken heeft met nieuwbouw. Van advisering tot aan het onderhouden van de contacten tussen aannemers en projectontwikkelaars.


Deze gave werkzaamheden vinden plaats in mijn thuisstad Enschede, waar ik geboren en getogen ben. Verder ben ik op dit moment ook nog bezig met de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur. De opgedane kennis ondersteunt mij waar nodig en zo kan ik jou, de consument, nog beter van dienst zijn!"

Favorieten
Mijn man Joeri en zoon Berend • wintersport (voornamelijk après-ski) • fietsen (maar wel elektrisch) • verhuizen (wanneer alle kluswerkzaamheden klaar zijn)