Esther Velthuis

Esther Velthuis

Commercieel medewerker | Bedrijfsmakelaars

Met hart voor de zaak, sta ik voor kwaliteit!

Over mij

Esther, de stralende rechterhand van onze bedrijfsmakelaars en taxateurs. Ze is al heel wat jaren werkzaam op de binnendienst van Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars, waar ze een echte spin in het web is. Als je Esther een taak toevertrouwd weet je zeker dat het goed komt!

"In 2005 heb ik de overstap gemaakt van een notariskantoor naar de dynamische wereld van de bedrijfsmakelaardij. Ik ben bij Snelder Zijlstra werkzaam op de binnendienst. Ik ondersteun de makelaars in het administratieve proces van het aan- en verhuren en van het aan- en verkopen van bedrijfsobjecten.

Het maken van huur-/koopovereenkomsten, objectinformatie, het online vermelden van objecten, facturatie en diverse secretariële werkzaamheden zijn de taken die ik met zorg uitvoer. Daarnaast houd ik mij bezig met het opstarten, het voorbereiden, opstellen en afronden van de taxaties. 

Het werken op een professioneel kantoor bestaande uit verschillende disciplines met allemaal leuke collega’s, zorgt ervoor dat de jaren voorbij vliegen!"

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie