Danieck van de Kolk

Danieck van de Kolk

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Het geeft voldoening om onderdeel te zijn van het taxatieproces, met tevreden opdrachtgevers als eindresultaat.

Over mij

"Als geboren en getogen Haaksbergenaar heb ik het grootste deel van mijn leven in het buitengebied van dit prachtige dorp doorgebracht. In 2018 heb ik de studie Vastgoed en Makelaardij afgerond, maar de vervolgstappen liepen nogal uiteen. Wel had ik contact met Roy Duijn, die van mijn reisplannen afwist. Hij adviseerde mij om te gaan reizen en bij terugkomst weer contact te zoeken. En zo geschiedde.

Toen ik terugkwam van mijn laatste reis bleek de woningtak van Snelder Zijlstra extra handen te kunnen gebruiken op de taxatieafdeling, aangezien het taxeren een steeds prominentere rol is gaan spelen in de makelaardij. Op dit moment maak ik mijn vlieguren met de taxateurs en natuurlijk de rest van het team. 

Ik draag momenteel de titel Kandidaat Register Makelaar (K-RMT), maar mijn persoonlijke doel voor 2021 is om de titel Register Taxateur (RT) te behalen. Mede door de fantastische werkplek in de voormalige ‘Twentsche Bank’, de enthousiaste collega’s en de fijne werksfeer, voel ik mij al erg welkom en thuis binnen Snelder Zijlstra!"

Favorieten

Voetbal • tennis • het buiten leven • reizen • winter -en watersporten

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie