Annette Kamphuis

Annette Kamphuis

Assistent Taxateur | Bedrijfsmakelaars

Over mij

Goedlachs, sociaal én altijd op en top verzorgd, dat is Annette Kamphuis! Sinds mei 2017 versterkt ze ons team binnen de vastgoedsector, en we kunnen haar nu al niet meer missen. Maak kennis met Annette! 

“Ik ben geboren en opgegroeid in Oldenzaal. Mijn jeugd stond met name in het teken van de paardensport, dit is nu nog steeds mijn grote hobby. Na mijn opleiding Small Business & Retail Management heb ik een traineeship gevolgd en onder andere bij twee grootbanken in Enschede gewerkt. In deze periode woonde ik met veel plezier in de Alphatoren in Enschede. Een stad die ik, ondanks dat ik er niet geboren en getogen ben, in mijn hart gesloten heb.

Toen ik vorig jaar de kans kreeg om bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars aan de slag te gaan heb ik deze met beide handen gegrepen. Een overstap waar ik geen moment spijt van heb gehad. Ik geniet hier iedere dag van de goede werksfeer, inspirerende werkplek en fijne collega’s. Ik werk nu bijna een jaar als Assistent Taxateur en ik begin mij de verschillende taxatiemethodieken steeds meer eigen te maken. Bovendien haal ik veel energie uit het klantencontact en de inspecties." 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie