Vul het formulier in voor een gratis waardebepaling van uw huis! -  42574

Vul het formulier in voor een gratis waardebepaling van uw huis!

Wilt u uw huis verkopen? Dan is dit hét moment. De lage hypotheekrente en de blijvend aantrekkende woningmarkt in Twente zorgen voor een ideaal moment om uw huis in de verkoop te zetten. En bovendien kan uw huis zomaar meer waard zijn dan u denkt. Hoe vaak heeft u zichzelf de vraag al gesteld: “Hoeveel is mijn huis waard?” Laat u goed voorlichten en begin met een gratis en vrijblijvende waardebepaling door Snelder Zijlstra Makelaars. U weet dan snel wat uw woning waard is en wij vertellen u meteen over onze speciale en persoonlijke aanpak. Onze makelaars stappen graag vanuit een vestiging in Enschede, Hengelo of Almelo in de auto om u thuis te ontmoeten.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Hoe verloopt een waardebepaling?

Ik wil een waardebepaling

Kennismaking

Onze makelaars stappen graag vanuit de vesting in Enschede, Hengelo of Almelo in de auto of op de fiets om u thuis te ontmoeten. Ter plekke neemt de makelaar uw huis zorgvuldig op. Deze afspraak neemt een half uur tot drie kwartier in beslag.

Ik wil een waardebepaling

Marktpotentie

Ter plekke nemen we alvast de marktpotentie en de ontwikkelingen op de woningmarkt met u door. Hoeveel actuele zoekers zijn er momenteel voor uw huis? Ook vertellen we u precies wat er bij een verkoop van een woning komt kijken.

Ik wil een waardebepaling

Verkoopactieplan

U ontvangt na een aantal dagen een verkoopactieplan met daarin een advies hoe we de verkoop van uw woning succesvol kunnen laten verlopen. Daarbij ontvangt u uiteraard de te adviseren vraagprijs.

Ik wil een waardebepaling

Verschil tussen waardebepaling en taxatie

Overigens is een waardebepaling door Snelder Zijlstra Makelaars iets anders dan een taxatie van uw huis. Bij een taxatie maakt één van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om een bepaling voor een eventuele verkoopopdracht. Zo haalt u samen met Snelder Zijlstra Makelaars het maximale uit de verkoop van uw huis.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie