>
Ik wil een waardebepaling

Wonen

Ik wil een waardebepaling

Ik wil een waardebepaling

Gratis waardebepaling huis aanvragen

Wilt u uw huis verkopen? Dan is dit hét moment. De lage hypotheekrente en de blijvend aantrekkende woningmarkt in Twente zorgen voor een ideaal moment om uw huis in de verkoop te zetten. En bovendien kan uw huis zomaar meer waard zijn dan u denkt. Hoe vaak heeft u zichzelf de vraag al gesteld: “Hoeveel is mijn huis waard?” Laat u goed voorlichten en begin met een gratis en vrijblijvende waardebepaling door Snelder Zijlstra Makelaars. U weet dan snel wat uw woning waard is en wij vertellen u meteen over onze speciale en persoonlijke aanpak. Onze makelaars stappen graag vanuit een vestiging in Enschede, Hengelo of Almelo in de auto om u thuis te ontmoeten.

Een vrijblijvende waardebepaling ontvangen? Vul onderstaand formulier in.

Verschil tussen vrijblijvende waardebepaling en taxatie

Overigens is een waardebepaling door Snelder Zijlstra Makelaars iets anders dan een taxatie van uw huis. Bij een taxatie maakt één van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om een bepaling voor een eventuele verkoopopdracht. Zo haalt u samen met Snelder Zijlstra Makelaars het maximale uit de verkoop van uw huis.

Meest verkopende woningmakelaar van Twente!

Ieder jaar wordt de Vastgoed top 100 woningmakelaardij samengesteld door het vakblad Vastgoed Magazine. Een onderzoek naar de beste makelaarskantoren in Nederland. Snelder Zijlstra Makelaars staat, met haar kantoren in Enschede, Hengelo en Almelo, op nummer 1 in Netwerkstad Twente. Lees hier het complete artikel.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.