Een gratis waardebepaling van jouw huis door Snelder Zijlstra Makelaars -  42574

Een gratis waardebepaling van jouw huis door Snelder Zijlstra Makelaars

Wil jij jouw huis verkopen? Dan is dit hét moment. De lage hypotheekrente en de blijvend aantrekkende woningmarkt in Twente zorgen voor een ideaal moment om jouw huis in de verkoop te zetten. En bovendien kan jouw huis zomaar meer waard zijn dan je denkt. Hoe vaak heb jij jezelf de vraag al gesteld: “Hoeveel is mijn huis waard?” Laat je goed voorlichten en begin met een gratis en vrijblijvende waardebepaling door Snelder Zijlstra Makelaars. Je weet dan snel wat jouw woning waard is en wij vertellen je meteen over onze speciale en persoonlijke aanpak. Onze makelaars stappen graag vanuit een vestiging in Enschede, Hengelo, Borne of Almelo in de auto om jou thuis te ontmoeten.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Hoe verloopt een waardebepaling?

Ik wil een waardebepaling

Kennismaking

Onze makelaars stappen graag vanuit een vestiging in Enschede, Hengelo, Borne of Almelo in de auto of op de fiets om jou thuis te ontmoeten. Ter plekke neemt de makelaar jouw huis zorgvuldig op. Deze afspraak neemt een half uur tot drie kwartier in beslag.

Ik wil een waardebepaling

Marktpotentie

Ter plekke nemen we alvast de marktpotentie en de ontwikkelingen op de woningmarkt met jou door. Hoeveel actuele zoekers zijn er momenteel voor jouw huis? Ook vertellen we je precies wat er bij een verkoop van een woning komt kijken.

Ik wil een waardebepaling

Verkoopactieplan

Je ontvangt na een aantal dagen een verkoopactieplan met daarin een advies hoe we de verkoop van jouw huis succesvol kunnen laten verlopen. Daarbij ontvang je uiteraard de te adviseren vraagprijs.

Dit zeggen onze klanten

9,3

Het contact met de makelaars verliep prettig. Werd voor elke wijziging telefonisch op de hoogte gehouden. Ook na elke bezichtiging even kort contact over hoe het was verlopen. Op kantoor telkens vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Ik wil de makelaar dan ook vriendelijk bedanken voor de vlotte afwikkeling en de razend snelle verkoop van mijn huis.

8,5

Vriendelijk en deskundig. Goed contact zowel over de mail als via de app. Begeleiding tot en met de notaris dus je kunt altijd je vragen kwijt.

10,0

We hebben er weinig anders over te zeggen dan dat alles eigenlijk perfect verliep. Van de waardebepaling tot de verkoop, alles verliep snel, volgens afspraak en met duidelijke communicatie. De presentatie van onze woning was echt mooi geworden. Als we vragen hadden werden we altijd snel geholpen, de begeleiding in het hele traject verliep persoonlijk en prettig. We kunnen Snelder Zijlstra dus zeker aanraden als makelaar!

10,0

Prettige enthousiaste makelaar met groot netwerk. Kijkers vooral uit netwerk/klantenbestand van het kantoor. De uiteindelijke koper ook, vlotte verkoop. Goede samenwerking binnen het kantoor, bijvoorbeeld directe vervanging (met kennismaking) bij ziekte.

10,0

Vanaf het eerste contact tot aan de verkoop zijn wij uitermate tevreden over de aanpak. Tijdens de eerste gesprekken hebben we goede uitleg gekregen over de verkoopprocedure en de juiste manier om de verkoop onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En dat is meer dan goed gelukt gezien de enorme belangstelling. Goede begeleiding aan belangstellenden - objectief en vrijblijvend. Ik dacht met een grote makelaar te maken te hebben met minder persoonlijke aandacht maar het omgekeerde is feit. De communicatie was adequaat en persoonlijk en het netwerk dat zij hebben helpt zeker mee. Een kundig bedrijf dat midden in de huizenmarkt staat.

10,0

Goed georganiseerd. We werden tijdens het proces goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Er was een reeële vraagprijs vastgesteld, waardoor ons huis snel en goed verkocht werd. De communicatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden was duidelijk en eerlijk. De omgang met ons als cliënt hebben wij als persoonlijk en prettig ervaren.

Ik wil een waardebepaling

Verschil waardebepaling en taxatie

Een waardebepaling door Snelder Zijlstra Makelaars is iets anders dan een taxatie van jouw huis. Bij een taxatie maakt één van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om een bepaling voor een eventuele verkoopopdracht. Zo haal je samen met Snelder Zijlstra Makelaars het maximale uit de verkoop van jouw huis.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie