>
Ik wil mijn huis laten taxeren

Wonen

Ik wil mijn huis laten taxeren

Ik wil mijn huis laten taxeren

De taxatie van uw huis door Snelder Zijlstra Makelaars

De taxatie van uw huis is essentieel om de financiering rond te krijgen. Maar ook wanneer u nog twijfelt over de aankoop of verkoop van een huis kan een taxatie uitkomst bieden. Het is daarbij belangrijk dat u uw huis laat taxeren door een erkend taxateur, die zijn eindoordeel kan vastleggen in een gevalideerd taxatierapport. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een gevalideerd taxatierapport zelfs verplicht. De erkende taxateurs van Snelder Zijlstra Makelaars staan bekend om hun snelle beschikbaarheid, integriteit en deskundigheid.

Afspraak of contact

Taxeren van uw huis

Het taxeren van uw huis op de juiste waarde is een vak op zich. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de waarde van het huis, denk aan de locatie, de staat van het onderhoud, de afwerking, de kadastrale situatie, de inhoud en eventuele gebreken. Maar ook toekomstige ontwikkelingen, juridische factoren en mogelijkheden binnen een bestemmingsplan zijn van belang. Onze taxateurs weten al deze factoren op de juiste waarde te schatten. U kunt van ons een eerlijk, gedocumenteerd en onderbouwd waardeoordeel verwachten.

NWWI-taxatie in Twente

Iedere taxatie moet bovendien volgens duidelijke richtlijnen worden opgesteld, zodat uw geldverstrekker goed inzicht krijgt in hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Daarom worden alle taxatierapporten die wij opstellen gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Voor een NWWI-taxatie in Twente moet u dan ook bij Snelder Zijlstra Makelaars zijn. Wanneer u uw huis door ons laat taxeren, is uw taxatie al na enkele dagen via het NWWI beschikbaar. Onze taxatierapporten worden bovendien erkend door alle in Nederland werkzame geldverstrekkers.

Bekijk hier de video over het NWWI validatie proces.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.