>

Zuiderval. ong , 7543 CJ, Enschede

 • 14755 m²
€ 2.200.000 v.o.n. / € 145 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

Algemeen Te koop en te huur een 4-tal kantoorvilla’s, genaamd “Eigenwijze Zuiderval”, gelegen op een absolute toplocatie aan de Zuiderval. Eigenwijze Zuiderval is een nieuw kantoorconcept voor ondernemers die zich willen onderscheiden in een flexibele...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 974 m²

Downloads

Algemeen
Te koop en te huur een 4-tal kantoorvilla’s, genaamd “Eigenwijze Zuiderval”, gelegen op een absolute toplocatie aan de Zuiderval.

Eigenwijze Zuiderval is een nieuw kantoorconcept voor ondernemers die zich willen onderscheiden in een flexibele kantooromgeving die op de wensen van de gebruiker inspeelt. De kantoren hebben een hoogwaardige uitstraling, passend binnen de reeds gerealiseerde kantoren. Kantoor verdiepingen vanaf 250 m² BVO te koppelen tot een gebouw van circa 2.200 m² BVO. De mogelijkheid tot het samen met andere
gebruikers delen van voorzieningen, op de manier die het beste bij uw onderneming past.

De Zuiderval is de belangrijkste invalsweg van Enschede die rechtstreeks van de A35 naar de binnenstad loopt. Het is dan ook geen wonder dat talloze toonaangevende bedrijven zich al gevestigd hebben in dit gebied, dat in totaal zo’n 75.000 m² kantoorruimte beslaat. De duurzame en hoogwaardige uitstraling in een groene omgeving zijn eveneens belangrijke pluspunten. Bovendien werkt u in Zuiderval nabij de binnenstad van Enschede met het Centraal Station en het winkelhart van Twente in de buurt. Uw bedrijf is dus goed bereikbaar en de ideale
uitvalsbasis om de stad in te gaan.

Vanuit uw nieuwe locatie in Zuiderval profiteert u van een uitstekende ontsluiting naar zowel de A35, de A1, de N18 als het bruisende centrum van Enschede. Sterker nog, Zuiderval verbindt de A35 met de binnenstad van Enschede en maakt het tot een absolute toplocatie. Het gebied is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. U ziet het: de infrastructuur is optimaal. Tevens is er in de directe
omgeving volop aanbod van horeca, voor een snelle lunch of een uitgebreid diner.

De ontwikkeling aan de Zuiderval bestaat uit de nieuwbouw van een 2-tal geschakelde kantoren, totaal 4 gebouwen. De kantoren bestaan ieder uit 4 bouwlagen, van totaal ca. 1.110 m² BVO. Per kantoor is voorzien in circa 30 parkeerplaatsen op een kavel van gemiddeld circa 1.200 m².

Bestemmingsplan
“Hogeland-Zuid, Varvik en Diekman” met als bestemming “kantoor” (zie bijlage).

Indeling en oppervlakte(en)
Voor de basismaatvoering zie bijgevoegde technische omschrijving. Verschillende indelingen behoren tot de mogelijkheden. De villa’s hebben een verhuurbaar oppervlakte van 974 m² per object. Dit is verdeeld over 4 bouwlagen.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Het object wordt casco opgeleverd, voor meer info zie de technische omschrijving in de bijlage.

Huurprijs
Kantoor: € 145,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaats: € 500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 jaar.

Verlengingstermijn
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Koopsom:
€ 2.200.000,-- v.o.n. te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bereikbaarheid:
Naast directe verbindingen met de rest van Nederland en Duitsland (via de A35 en de A1), is er veel aandacht voor de verkeersverbindingen. Door de gescheiden rijstroken, vrije busbanen, ruime parkeervoorzieningen, prachtige singels en aparte fiets- en wandelpaden, is de infrastructuur optimaal en de bereikbaarheid uitstekend.
Hierdoor is er een vlotte doorstroming en bent u binnen enkele minuten op het Centraal Station of in de binnenstad van Enschede.

Omgevingsfactoren:
In de directe omgeving zijn met name kantoren gevestigd. Op steenworpafstand zijn ook enkele autobedrijven en een horecaplein met o.a. McDonalds en KFC gevestigd. Bedrijven die in de directe omgeving zijn gevestigd zijn: Rabobank, PwC, de Woonplaats, KPMG, ROC, ITON en ten Kate Huizinga.

Locatieaanduiding:
De kantoorvilla’s liggen op een goede locatie, vrijwel direct aan de afslag “Zuiderval” (afslag 25) van de Rijksweg A35), op het bedrijventerrein ’t Eeftink. Dit bedrijventerrein ligt aan één van de belangrijkste entrees van Enschede, te weten De Zuiderval en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van bebouwing. Op deze absolute toplocatie kan uw bedrijf zich uitstekend presenteren en profileren.

Parkeren:
Per kantoorvilla zijn 30 parkeerplaatsen beschikbaar.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 2.200.000 v.o.n. / € 145 p/m² p.j.
Koop BTW belast ja
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2018
Bouwvorm Nieuwbouw

Locatie

Adres Zuiderval. ong
Plaats Enschede
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 14755 m²

  Kantoor

  Oppervlakte 974 m²
  Oppervlakte in units vanaf 243 m²
  Verdiepingen
  • 4

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Zuiderval. ong, 7543 CJ, Enschede

  Locatie

  Zuiderval. ong, 7543 CJ, Enschede

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.