>

Olympialaan 75 , 7541 BS, Enschede

  € 650.000 k.k.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  TE KOOP - VOLLEDIG UITGERUST SQUASHCENTRUM Voor de verkoop bieden wij u aan, volledig uitgerust squashcentrum aan de Olympialaan 75 te Enschede. Het object staat op een mooie plek op het sportcomplex Varvik Diekman, waar tal van sportverenigingen en –voorzieningen...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  TE KOOP - VOLLEDIG UITGERUST SQUASHCENTRUM

  Voor de verkoop bieden wij u aan, volledig uitgerust squashcentrum aan de Olympialaan 75 te Enschede. Het object staat op een mooie plek op het sportcomplex Varvik Diekman, waar tal van sportverenigingen en –voorzieningen gevestigd zijn.
  Het onderhavige object is hét squashcentrum van Enschede en is voorzien van maar liefst 10 banen, een bar, keuken, sauna, kleed- en doucheruimten alsmede een eigen parkeerterrein.

  Sportcomplex Varvik Diekman ligt op korte fietsafstand van het centrum van Enschede en daarnaast vlakbij de op- en afrit van de A35. De bereikbaarheid van het squashcentrum is daardoor uitstekend en dit resulteert - in combinatie met de populariteit van de sport - in een hoog aantal dagelijkse bezoekers.
  Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Bestemmingsplan:
  Het vigerende bestemmingsplan “Hogeland zuid, Varvik en Diekman” met als enkelbestemming “Sport” (zie bijlage).

  Kadastraal:
  Gemeente Lonneker
  Sectie P
  Nummer 1984
  Groot 3.557 m²

  Bouwjaar:
  1990

  Indeling en oppervlakte(en):
  De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 1.582 m², volledig gesitueerd op de begane grond en bestaande uit 10 squashbanen, kantine met keuken en kleed- en doucheruimten.

  De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

  Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

  - 10 squashbanen
  - 2 kleed- en doucheruimten
  - Ruime kantine met bar en keuken
  - Toiletten
  - Sauna
  - Kantoorkamer

  Koopsom:
  € 650.000,-- kosten koper. Deze prijsstelling geldt voor het vastgoed en niet voor de overname van de onderneming. Overname huidige onderneming is bespreekbaar en prijs is op aanvraag.

  Zekerheidsstelling:
  Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

  Bereikbaarheid:
  Het object is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De op- en afrit van de A35 ligt op enkele minuten rijafstand, hiermee zijn omliggende steden alsmede de A1 richting Amsterdam uitstekend te bereiken. Daarnaast is het centrum van Enschede op enkele minuten fietsafstand gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 550 meter loopafstand.

  Omgevingsfactoren:
  De sporthal bevindt zich op hét sportcomplex van Enschede, omringd door verschillende sport- en leasurevoorzieningen. Onder andere het zwembad Aquadrome, Sportclub Enschede en Starworld zijn op het complex gevestigd. Ook de middelbare school Het Stedelijk Diekman is in de buurt gelegen.

  Milieubodemgesteldheid:
  Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

  Locatieaanduiding:
  Het object ligt aan de rand van Varvik-Diekman tegenover de sportvelden van de Enschedese rugbyclub.

  Parkeren:
  Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Aanvaarding:
  Aanvaarding in overleg.

  Voorbehoud:
  Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 650.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie maatschappelijk vastgoed
  Bouwjaar 1990
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Olympialaan 75
  Plaats Enschede
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging

   Bedrijfstakken in

   Ontdek het maatschappelijk vastgoed

   Olympialaan 75, 7541 BS, Enschede

   Locatie

   Olympialaan 75, 7541 BS, Enschede

   Schaduwwijzer

   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak of blader online door de brochure.