>

Moutlaan ong , 7523 MD, Enschede

  € 615.000 v.o.n.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Linc biedt MKB-bedrijven en startups een turnkey onderkomen, volledig op maat afgewerkt! Voor als je vandaag toe bent aan je eigen plek of wilt investeren in vastgoed, maar geen behoefte hebt aan een groot pand. Linc bouwt het nieuwe kantoor concept in Enschede en...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 1031 m²

  Linc biedt MKB-bedrijven en startups een turnkey onderkomen, volledig op maat afgewerkt! Voor als je vandaag toe bent aan je eigen plek of wilt investeren in vastgoed, maar geen behoefte hebt aan een groot pand. Linc bouwt het nieuwe kantoor concept in Enschede en zal 5 nieuwe duurzame en energiearme kantoren realiseren aan de Moutlaan in Enschede. De kantoren komen op de Creatieve Campus – CeeCee – op het Roombeek in Enschede.

  Op het terrein zijn per kantoor 4 eigen parkeerplekken met elektrische oplaadpunten beschikbaar, er zijn op loopafstand aanvullende parkeerplaatsen te huur in de Brouwerij Garage van de gemeente Enschede.

  Oppervlakten en prijzen:
  Kantoor 1 • ca. 208 m² vvo en dakterras van 20 m² • € 625.000,-- vrij op naam
  Kantoor 2 • ca. 205 m² vvo en dakterras van 20 m² • € 615.000,-- vrij op naam
  Kantoor 3 • ca. 205 m² vvo en dakterras van 20 m² • € 615.000,-- vrij op naam
  Kantoor 4 • ca. 205 m² vvo en dakterras van 20 m² • € 615.000,-- vrij op naam
  Kantoor 5 • ONDER OPTIE

  Maak kennis met de office efficiency van Linc. De kantoren bestaan uit 3 lagen, totaal ca 205 m² verhuurbaar vloeroppervlak, op de begane grond en 1e verdieping ca 77 m² en op de 2e verdieping 53 m². Daarnaast is er op de 2e verdieping een groot dakterras op het westen gesitueerd van ruim 20 m². Er worden standaard 2 toiletten en 2 pantry’s per kantoor gerealiseerd. De kantoren zijn zo ontworpen dat iedere koper een eigen indeling kan kiezen, van een open ruimte zonder tussenwanden tot een kantoor met meerdere individuele werkplekken.

  Nieuwsgierig naar de opties? Download de brochure!

  Turnkey en toch helemaal naar jouw wens:
  Pak je dozen in en plan je verhuisdag. De dag erna ben je weer volledig operationeel. Want in de kantoorruimten van Linc zit alles dat je nodig hebt, tot in de puntjes verzorgd. Een volledig functioneel kantoor met twee pantry’s, airco en luchtverversing en —niet geheel onbelangrijk— de noodzakelijke data-aansluitingen. Je hoeft nog geen schroef aan te draaien. Zelfs de koffie staat al klaar. Goedemorgen, welkom in je nieuwe pand. Inloggen en gaan.

  - Volledige installatie
  - Vloer- en wandafwerking
  - Modern uitgeruste toiletgroepen
  - Twee pantry’s met vaatwasser, close-in boiler en koelkast
  - Voorzien van efficiënte werkplekverplichting
  - Voldoende wandcontactdozen en data-aansluitingen
  - Een eigen patchkast voor jouw netwerk

  Wij zorgen voor het optimale werkklimaat. Een goed binnenklimaat met de juiste ventilatie is een musthave om je medewerkers te laten presteren. Maar ook een goede LED werkplekverlichting zorgt voor een optimaal werkklimaat. Onze kantoren voldoen aan alle eisen van het Bouwbesluit, de nieuwste versie uiteraard. De flexibele indeelbaarheid van onze kantoren geeft je de maximale vrijheid om je kantoor in de delen passend bij jouw situatie.

  De kantoren worden aangesloten op het warmtenet (stadsverwarming) van de gemeente Enschede, deze zal gekoppeld worden aan de vloerverwarming op elke bouwlaag. Koelen kan door middel van de twee airco-units per bouwlaag waarbij de buitenunit op het dak zal worden geplaatst - waar ook de zonnepanelen liggen. Het gehele object zal worden voorzien van luchtverversing via een mechanische ventilatie met WTW.

  - Warmtepomp
  - Airconditioning
  - Warmte en koude behandeling middels een air sock
  - Goed uitgebalanceerde ventilatie
  - Per verdieping regelbaar

  Een duurzaam & gezond kantoor heeft de toekomst.
  De kantoren van Linc worden zeer duurzaam en gasloos gebouwd en op het dak liggen standaard zonnepanelen. We zorgen dus voor zeer lage energielasten. En omdat duurzame mobiliteit de toekomst geeft leg je je elektrische auto voor de deur aan een van de meegeleverde laadpalen. Tussen de bedrijven door even chillen? Zak dan even lekker weg in de duurzame zitzak van Sacksea. Jouw bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst.

  - Zeer lage energielasten
  - Zonnepanelen op het dak
  - Laadpalen voor elektrische auto’s
  - Veloretti fietsen
  - Hoogwaardige isolatie
  - Duurzaam chillen met de Sacksea

  Jouw kantoor met je eigen branding.
  In een kantoorverzamelgebouw is het lastig om je eigen branding aan te brengen, terwijl je gewoon zichtbaar wilt zijn. Zeggenschap over de gedeelde faciliteiten heb je niet. Je bent toe aan een nieuwe stap: een eigen pand om je stempel op te drukken. Jouw eigen duurzame kantoor met jouw naam erop. Met een kantoor van Linc Offices is dat nu mogelijk.

  Partners van Linc
  Linc werkt graag samen met partners die onze visie delen. Zij zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in hun onderdeel van het proces. Samenwerkingspartners zijn KATO, Sacksea, De Koffiefabriek, Veloretti en Bureaupeters
  Locatie

  De vijf kantoren worden gerealiseerd in de creatieve hotspot Roombeek, vlakbij het centrum van Enschede en uitvalswegen naar omliggende steden.

  Bestemming
  Het vigerende bestemmingsplan is ”Enschede Noord 2013” , waarbij kantoor, dienstverlening en praktijkruimte zijn toegestaan.

  Ook je eigen kantoor in Enschede?
  Heb je interesse in een eigen duurzaam turnkey kantoor? Neem dan contact met ons op:

  Roy Duijn RM RT of Elizabeth Molema bereikbaar op telefoonnummer 053-4852244. Wij vertellen je graag meer!

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 615.000 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Nieuwbouw

  Locatie

  Adres Moutlaan ong
  Plaats Enschede
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging
  • Kantorenpark
  • Wijkwinkelcentrum

  Kantoor

  Oppervlakte 1031 m²
  Oppervlakte in units vanaf 225 m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 4

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Moutlaan ong, 7523 MD, Enschede

  Locatie

  Moutlaan ong, 7523 MD, Enschede

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.