>

Kooimaten. ong , 7472 DK, Goor

  € 49.950 v.o.n.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  HOOGWAARDIG EN TOEKOMSTBESTENDIG - 30 PREMIUM OPSLAGUNITS IN GOOR !!! Namens onze opdrachtgever, CRJ Vastgoed B.V. bieden wij aan 30 multifunctionele opslagunits gelegen aan de Kooimaten te Goor. Zoekt u een opslagunit voor het stallen van uw camper/caravan, het...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 1368 m²

  Downloads

  HOOGWAARDIG EN TOEKOMSTBESTENDIG - 30 PREMIUM OPSLAGUNITS IN GOOR !!!

  Namens onze opdrachtgever, CRJ Vastgoed B.V. bieden wij aan 30 multifunctionele opslagunits gelegen aan de Kooimaten te Goor.

  Zoekt u een opslagunit voor het stallen van uw camper/caravan, het opslaan van winkelvoorraad of bezit u een oldtimer met wat inboedel ? Dan biedt één van de 30 opslagunits aan de Kooimaten zeker mogelijkheden. De oppervlakten variëren van 39 m² tot 85.5 m² en de units hebben een vrije hoogte van circa 5,80 mtr. Twee van de vier kopunits beschikken over een grote glaspui welke zorgt voor voldoende daglicht om er ook prettig te kunnen werken. De aankoop van een premium opslagunit in Goor is een solide investering met verhuurmogelijkheden.

  Allereerst is deze locatie zeer geschikt voor het hebben van een eigen opslagunit. De units liggen aan de rand van Goor, vlak bij de N347. Daarnaast bevinden zich, op een niet al te grote afstand, een aantal grote steden zoals Deventer, Enschede en Zutphen.

  UNIT - BVO - PRIJS *

  Unit 1 - 85,5 m² - VERKOCHT
  Unit 2 - 39 m² - VERKOCHT
  Unit 3 - 39 m² - VERKOCHT
  Unit 4 - 39 m² - VERKOCHT
  Unit 5 - 39 m² - VERKOCHT
  Unit 6 - 39 m² - € 49.950,-- v.o.n.
  Unit 7 - 39 m² - VERKOCHT
  Unit 8 - 39 m² - € 49.950,-- v.o.n.
  Unit 9 - 46,5 m² - € 59.950,-- v.o.n.
  Unit 10 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 11 - 46,5 m² - € 59.950,-- v.o.n.
  Unit 12 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 13 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 14 - 46,5 m² - € 59.950,-- v.o.n.
  Unit 15 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 16 - 85,5 m² - € 139.950,-- v.o.n.
  Unit 17 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 18 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 19 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 20 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 21 - 46,5 m² - VERKOCHT
  Unit 22 - 46,5 m² - € 59.950,-- v.o.n.
  Unit 23 - 46,5 m² - € 59.950,-- v.o.n.
  Unit 24 - 39 m² - € 49.950,-- v.o.n.
  Unit 25 - 39 m² - € 49.950,-- v.o.n.
  Unit 26 - 39 m² - VERKOCHT
  Unit 27 - 39 m² - € 49.950,-- v.o.n.
  Unit 28 - 39 m² - VERKOCHT
  Unit 29 - 39 m² - € 49.950,-- v.o.n.
  Unit 30 - 39 m² - € 49.950,-- v.o.n.
  * Prijzen zijn vrij op naam en worden vermeerderd met btw.

  TECHNISCHE OMSCHRIJVING

  Peil en uitzetten:
  Het peil -P- waaruit alle hoogten en diepten worden gemeten, komt overeen met de bovenkant van de begane grondvloer van het gebouw. Dit peil wordt door bouw- en woningtoezicht van de gemeente vastgesteld.

  Grondwerken:
  De nodige grondwerken worden verricht voor de aanleg van de fundering, leidingen en bestrating. Als aanvulling rond de fundering wordt gebruikt gemaakt van de ter plaatse aanwezige grond.

  Bestratingen:
  Buiten de gebouwen en binnen de erfgrens wordt de binnenstraat verhard met een bestrating van antraciet betonklinkers. Patroon, kleur en indeling volgens het nader vast te stellen bestratingsplan. De bestrating wordt opgesloten met trottoir-, inrit- en opsluitbanden. Het gehele terrein binnen de erfgrens wordt voorzien van straatkolken van voldoende capaciteit.

  Fundering:
  Het gebouw wordt gefundeerd conform berekeningen en tekeningen van de constructeur.

  Betonwerk:
  De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een in het werk gestorte gewapende betonvloer met een nuttige belasting van 1.000 kg/m2. De begane grondvloer wordt monoliet afgewerkt.

  Binnenwerk:
  De scheidende wanden worden uitgevoerd als sandwichpaneel.

  Constructie:
  De staalconstructie wordt gespoten of gepoedercoat in kleur. Kolommen, liggers, windverbanden etc. worden door de constructeur berekend.
  Waar vereist door de brandweer, wordt een brandvertragende voorziening aangebracht.

  Gevelbekleding:
  De buitengevels worden uitgevoerd met beplating volgens tekening en detaillering architect.
  De kleuren van de gevelmaterialen zijn volgens opgave van de architect. Zetwerken rondom de kozijnen en langs de gevelbekleding worden uitgevoerd in de kleur volgens opgave architect.
  De beplating zal worden uitgevoerd in sandwichpanelen. De isolatiewaarde van de gevelbekleding is met uitzondering van de beglazing minimaal 4,7 m2 K/W.

  Buitengevelkozijnen, ramen en deuren:
  Alle buitengevelkozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd als gepoedercoate aluminium profielen in de kleur volgens opgave architect.
  De draairichting van de deuren is op de plattegrond aangegeven en de deuren worden met een kruk of knopcilinder bediend. De deuren zijn aan de buitenzijde te openen met een sleutel.
  De ventilatie geschiedt indien van toepassing d.m.v. aluminium ventilatieroosters in de gevelkozijnen, gemoffeld in kleur of met de aanwezige draaiende delen in de kozijnen of d.m.v. kunststof ventilatieroosters in de sectionaaldeuren, volgens tekening architect.
  De sectionaaldeuren zijn geïsoleerde en handbedienbare overheaddeuren. De sectionaaldeuren zijn in kleur gespoten en voorzien van rubber aanslagprofielen en een vergrendeling om optillen te voorkomen. De sectionaaldeuren beschikken tevens over een loopdeur.

  Beglazing:
  In de glasopeningen van de gevelkozijnen, wordt isolerende dubbele beglazing (HR++) toegepast met een U-waarde van minimaal 1,1 W/m² K volgend uit EPC berekening. Waar nodig wordt veiligheidsglas aangebracht.

  Hang- en sluitwerk:
  Al het toe te passen hang- en sluitwerk is van inbraakwerende uitvoering. De toe te passen sloten in de buitendeuren en toegangsdeuren worden minimaal voorzien van SKG** veiligheidssloten.

  Dakbedekking:
  Het dak wordt uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen of geïsoleerde stalen dakplaten waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde is minimaal 6,3 m² K/W.
  Het afschot van het dak wordt verwerkt in de staalconstructie.
  Het dak wordt voorzien van de nodige noodoverlopen, zodat bij extreme weersomstandigheden en verstopping het water buiten het dak geloosd wordt.

  Loodgieterswerk:
  De hemelwaterafvoer is een pvc afvoersysteem.
  Per bedrijfspand is gerekend op één afvoer. De afvoeren worden afgedopt boven de begane grondvloer. De vuilwaterriolering wordt aangesloten op het riool. De aansluitkosten op het riool zijn voor rekening van de verkoper.

  Waterleiding:
  De waterleiding wordt aangelegd tot in de meterkast. De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de wateraansluiting zijn voor rekening van de koper.

  Elektrische installatie:
  De elektra wordt aangelegd tot in de meterkast en afgezekerd op 3 x 25A. De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de elektra-aansluiting zijn voor rekening van de koper.

  Gasinstallatie:
  De panden worden zonder gasaansluiting opgeleverd.

  Telecom:
  De panden worden zonder telecomaansluiting opgeleverd.

  Overige installaties:
  Eventueel op tekening aangegeven nood- en vluchtwegverlichting, blusmiddelen en rookmelders worden niet toegepast.

  Oplevering:
  Oplevering van het gekochte is, tenzij anders overeengekomen, in casco bouwkundige staat. De oplevering zal uiterlijk 5 dagen voor daadwerkelijke oplevering door de aannemer gecommuniceerd worden.

  De bedrijfspanden voldoen aan de eisen uit het bouwbesluit voor de industriefunctie en zijn niet beoogd te worden ingericht als kantoorruimte. Indien een gedeelte van de bedrijfspanden voor een andere gebruiksfunctie wordt ingericht kan dit leiden tot het stellen van aanvullende bouwkundige eisen door de gemeente. Deze zijn voor rekening van koper.
  De standaard in de bedrijfspanden aangebrachte bouwkundige en brandwerende voorzieningen die worden geëist door de diverse overheidsinstanties gelden slechts in casco bouwkundige staat. Afhankelijk van de bedrijfsvoering van en de inrichting door koper kunnen de betreffende instanties aanvullende eisen stellen, welke voor rekening van koper komen.
  Het is geheel de verantwoordelijkheid van koper om - voor de ingebruikname - de definitieve inrichting te laten voldoen aan het Bouwbesluit en overige vigerende wet- en regelgeving. Alle andere eventueel benodigde vergunningen - waaronder de gebruiksvergunning - zullen worden aangevraagd door koper en zijn voor diens rekening.

  Energieprestatiecoëfficient:
  De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) voor de utiliteitsbouw is per 1 januari 2015 aangescherpt. Gebouwen met een industriefunctie zijn hiervan uitgezonderd en verkoper zal dan ook geen energielabel aanleveren. Wanneer koper kantoorruimte wenst te realiseren dient koper voor het kantoorgedeelte wel aan de EPC eisen te voldoen.

  Opties:
  Aanvullende opties kunnen tegen meerwerk door de aannemer worden uitgevoerd, mits voldoende animo en de opdracht i.v.m. de voortgang van het bouwproces, tijdig wordt geplaatst.

  Voorbehoud:
  Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

  Informatie
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
  Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars - Elizabeth Molema - tel 053-4852244.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 49.950 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2022
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Kooimaten. ong
  Plaats Goor
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 1368 m²
  Oppervlakte in units vanaf 39 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Kooimaten. ong, 7472 DK, Goor
  Kooimaten. ong, 7472 DK, Goor
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.