>

Jan Tinbergenstraat ong , 7559 SP, Hengelo

  • A++
€ 450.000 v.o.n.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

TE KOOP DUURZAME NIEUWBOUWKANTOREN GELEGEN AAN DE JAN TINBERGENSTRAAT IN HENGELO! Linc biedt MKB-bedrijven en start-ups een turn-key onderkomen, volledig op maat afgewerkt. Hier ontstaan mogelijkheden voor als je vandaag toe bent aan je eigen plek of wilt investeren...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 900 m²

Downloads

Brochure Jan Tinbergenstraat ong. te Hengelo

TE KOOP DUURZAME NIEUWBOUWKANTOREN GELEGEN AAN DE JAN TINBERGENSTRAAT IN HENGELO!

Linc biedt MKB-bedrijven en start-ups een turn-key onderkomen, volledig op maat afgewerkt. Hier ontstaan mogelijkheden voor als je vandaag toe bent aan je eigen plek of wilt investeren in vastgoed, maar geen behoefte hebt aan een groot pand.
Een duurzaam alternatief voor bestaande kantoren waardoor de energielasten laag blijven en het kantoor klaar is voor de toekomst.

De duurzame kantoren worden gerealiseerd aan de Jan Tinbergenstraat in Hengelo. De locatie ligt nabij de afslag van de A1 op het Businesspark Westermaat Campus, nabij het water en de kantoren van Tjellens en Quality2Process.

In totaal worden er 5 kantoren gerealiseerd in twee gebouwen, met ieder hun eigen uitstraling en kenmerken. Het gebouw 'Wood', met houten gevel, bestaat uit twee kantoren die verticaal gesplitst zijn. Het gebouw 'Brick', met de gemetselde gevel, wordt horizontaal gesplitst. Zo kan jouw hele organisatie op 1 verdieping werken.

Ligging:
Linc is centraal gelegen op Businesspark Westermaat Campus, nabij de afslag van de A1, waar in totaal 5 turn-key kantoren worden gerealiseerd.

Situatie:
Het terrein wordt ingericht met een eigen inrit en de benodigde groenvoorzieningen. Het groenonderhoud wordt verzorgd en betaald door het parkmanagement Westermaat Campus. Elk kantoor beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen met standaard twee elektrische laadpunten per kantoor.

PRIJZEN:
Gebouw 'Wood'
Kantoor 1 ca. 215 m² (excl. dakterras) - € 625.000,-- v.o.n. (incl. 8 parkeerplaatsen)
Kantoor 2 ca. 215 m² (excl. dakterras) - € 625.000,-- v.o.n. (incl. 8 parkeerplaatsen)

Gebouw 'Brick'
Begane grond - ca. 142 m² - € 465.000,-- v.o.n. (incl. 5 parkeerplaatsen)
Eerste verdieping - ca. 153 m² - € 475.000,-- v.o.n. (incl. 5 parkeerplaatsen)
Tweede verdieping - ca. 127 m² + dakterras ca. 23 m² - € 450.000,-- v.o.n. - (incl. 4 parkeerplaatsen)

GEBOUW 'WOOD'
Het gebouw met de houten gevel zal verticaal gesplitst worden met ieder een eigen entree. Op de bovenste verdieping is er voor elk kantoor een dakterras om gezellig met je collega’s te genieten. Daarnaast zijn er 8 parkeerplaatsen beschikbaar per kantoor met standaard één laadpaal voor twee auto’s.

Twee kantoren met drie verdiepingen in gebouw 'Wood'.
De 2 kantoren bestaan uit elk 3 lagen van in totaal ca. 215 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Op de begane grond en 1e verdieping ca. 80 m² en op de 2e verdieping 55 m². Daarnaast is er op de 2e verdieping een groot dakterras op het westen gesitueerd van ruim 25 m². Er worden standaard 2 toiletten en 2 pantry’s per kantoor gerealiseerd. De kantoren zijn zo ontworpen dat iedere koper een eigen indeling kan kiezen. Te denken valt over een open ruimte zonder tussenwanden tot een kantoor met meerdere individuele werkplekken.

Indeling en oppervlaktes

Indeling "Wood" kantoor 1 (verticaal gesplitst)
- Begane grond 80 m²
- 1e verdieping 80 m²
- 2e verdieping 55 m²
- Dakterras 25 m²
- Totaal ca. 240 m² incl. 8 eigen parkeerplaatsen + laadpaal voor twee auto's

Indeling "Woord" kantoor 2 (verticaal gesplitst)
- Begane grond 80 m²
- 1e verdieping 80 m²
- 2e verdieping 55 m²
- Dakterras 25 m²
- Totaal ca .240 m² incl. 8 eigen parkeerplaatsen + laadpaal voor twee auto's

GEBOUW ‘BRICK’
Kantoor Brick krijgt een stenen gevel en zal per verdieping verkocht worden. Hierdoor ontstaan grote verdiepingen waarbij organisaties zich op 1 verdieping kunnen vestigen.
Op de begane grond komt een centrale entree die naar de hal en de toegang van de kantoren op de verdieping leidt. Hierin zijn per verdieping 2 toiletten gesitueerd, een werkkast en de trap. Deze algemene ruimten zijn in totaal ca. 48 m² groot.

Begane grond:
De begane grond krijgt een eigen entree en bestaat uit ca. 142 m² kantoorruimte.
Het kantoor beschikt over 5 eigen parkeerplaatsen en een laadpaal voor twee auto’s.

1e verdieping:
De centrale entree op de begane grond geeft toegang tot de 1e en 2e verdieping. Het kantoor op de 1e verdieping heeft ca. 153 m² eigen kantoor oppervlak naast de algemene ruimten.
Tevens beschikt dit kantoor over 5 eigen parkeerplaatsen en een laadpaal voor twee auto’s.

2e verdieping:
De centrale entree op de begane grond geeft toegang tot de 1e en 2e verdieping. Het kantoor op de 2e verdieping heeft ca. 127 m² eigen kantoor oppervlak naast de algemene ruimten en beschikt over een dakterras van ca. 22 m².
Tevens beschikt dit kantoor over 4 eigen parkeerplaatsen en een laadpaal voor twee auto’s.

Turn-key en toch helemaal naar jouw wens:
Pak je dozen in en plan je verhuisdag. De dag erna ben je weer volledig operationeel. Want in de kantoorruimten van Linc zit alles dat je nodig hebt, en is alles tot in de puntjes verzorgd. Een volledig functioneel kantoor met pantry, airco en luchtverversing en - niet geheel onbelangrijk - de noodzakelijke data-aansluitingen. Je hoeft nog geen schroef aan te draaien. Zelfs de koffie staat al klaar.

De kantoren worden opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- Volledige installatie
- Vloer- en wandafwerking
- Modern uitgeruste toiletgroep
- Pantry met vaatwasser, close-in boiler en koelkast
- Voorzien van efficiënte werkplekverplichting
- Voldoende wandcontactdozen en data-aansluitingen
- Een eigen patchkast voor jouw netwerk

Wij zorgen voor het optimale werkklimaat:
Een goed binnenklimaat met de juiste ventilatie is een must-have om je medewerkers te laten presteren. Maar ook een goede LED werkplekverlichting zorgt voor een optimaal werkklimaat. Onze kantoren voldoen aan alle eisen van het Bouwbesluit, de nieuwste versie uiteraard. De flexibele indeelbaarheid van onze kantoren geeft je de maximale vrijheid om je kantoor in te delen passend bij jouw situatie.

De gebouwen worden voorzien van:
- Warmtepomp
- Airconditioning
- Warmte en koude behandeling middels een air sock
- Goed uitgebalanceerde ventilatie, per verdieping regelbaar

Een duurzaam & gezond kantoor heeft de toekomst:
De kantoren van Linc worden zeer duurzaam en gasloos gebouwd en op het dak liggen standaard zonnepanelen. We zorgen dus voor zeer lage energielasten. En omdat duurzame mobiliteit de toekomst heeft leg je je elektrische auto voor de deur aan een van de meegeleverde laadpalen. Tussen de bedrijven door even chillen? Zak dan even lekker weg in de duurzame zitzak van Sacksea. Jouw bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst.

- Zeer lage energielasten
- Zonnepanelen op het dak
- Laadpalen voor elektrische auto’s
- Twee Veloretti bedrijfsfietsen voor jou of jouw medewerkers
- Hoogwaardige isolatie
- Duurzaam chillen met de Sacksea

Jouw kantoor met je eigen branding:
In een kantoorverzamelgebouw is het lastig om je eigen branding aan te brengen, terwijl je gewoon zichtbaar wilt zijn. Zeggenschap over de gedeelde faciliteiten heb je niet.
Je bent toe aan een nieuwe stap: een eigen pand om je stempel op te drukken. Jouw eigen duurzame kantoor met jouw naam erop. Met een kantoor van Linc Offices is dat nu mogelijk.

VVE in gebouw 'Brick':
Wanneer er meerdere kantoorappartementen in hetzelfde gebouw zitten is het vaak nodig om een vereniging van eigenaren op te richten. Een vereniging van eigenaren (VvE) is een formele organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van het gebouw en de gemeenschappelijke delen. Alle eigenaren van kantoorappartementen in het gebouw zijn lid van de VvE en dragen hierdoor bij aan de kosten en beslissingen over het beheer en onderhoud van het gebouw.

Een VvE is belangrijk omdat het zorgt voor een goed beheer en onderhoud van het gebouw. Tevens zorgt een VvE ervoor dat belangrijke beslissingen over het beheer en onderhoud van het gebouw worden genomen door alle betrokken eigenaren. Het is ook een effectieve manier om conflicten en miscommunicatie tussen eigenaren te voorkomen en ervoor te zorgen dat alle eigenaren een eerlijke bijdrage leveren aan de kosten van het beheer en onderhoud van het gebouw.

Een uitgekiend parkmanagement:
Alle vastgoedeigenaren op Businesspark Westermaat Campus zijn samen verenigd in de Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Campus. Doelstelling van het parkmanagement is het behoud van de kwaliteit van het bedrijvenpark. Vanuit het parkmanagement wordt het groenonderhoud van de publieke en private ruimte aangestuurd. Zo zorgen ze voor een eenduidig en hoge kwaliteitsstandaard. Tevens zorgen zij voor de beveiliging van het terrein. Er worden per locatie 2 camera’s gemonteerd die gekoppeld zijn aan een centraal systeem.

Ook je eigen kantoor in Hengelo?
Heb je interesse in een eigen duurzaam turn-key kantoor? Neem dan contact op met Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars (053-4852244). Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 450.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2023
Bouwvorm Nieuwbouw

Locatie

Adres Jan Tinbergenstraat ong
Plaats Hengelo
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

Kantoor

Oppervlakte 900 m²
Oppervlakte in units vanaf 127 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 29

Energie

Energielabel A++
Energielabel einddatum 2033-06-08

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Brochure Jan Tinbergenstraat ong. te Hengelo

Ontdek de kantoorruimte

Jan Tinbergenstraat ong, 7559 SP, Hengelo

Locatie

Jan Tinbergenstraat ong, 7559 SP, Hengelo

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.