>

Industrieplein 3 , 7553 LL, Hengelo

  prijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  TE HUUR - WERKRUIMTE CA. 600 M² Voor de verhuur bieden wij u aan werkruimte in het voormalige Bedrijfscomplex Stork, gelegen aan Industrieplein 3 te Hengelo. De ruimte is onder andere geschikt als werklab of werkatelier. Gelegen aan de Kop van Hart van Zuid,...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 600 m²

  Downloads

  TE HUUR - WERKRUIMTE CA. 600 M²

  Voor de verhuur bieden wij u aan werkruimte in het voormalige Bedrijfscomplex Stork, gelegen aan Industrieplein 3 te Hengelo. De ruimte is onder andere geschikt als werklab of werkatelier. Gelegen aan de Kop van Hart van Zuid, tegenover het centraal station en tegen het centrumgebied is het object uitstekend te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer.

  In de nabije toekomst zal het gehele terrein worden herontwikkeld waarbij een mix aan functies zal ontstaan. Voor de komende tijd wordt er gezocht naar tijdelijke invulling van de leegstaande bedrijfshallen en kantoorruimten.

  Bestemmingsplan:
  “Hart van Zuid 2021” met als enkelbestemming “Bedrijf”. Zie bijlage voor verdere toelichtingen.

  Kadastraal:
  Gemeente Hengelo Overijssel
  Sectie D
  Nummer 15459
  Groot 40.152 m²

  Indeling en oppervlakte(en):
  De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 600 m² en is als volgt onderverdeeld:

  - Begane grond: 300 m²
  - 1e verdieping: 300 m²

  De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

  Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

  - Toiletten
  - Elektriciteit (230, 400 en 500V)
  - Radiatoren
  - Koelingssysteem

  Huurprijs:
  Huurprijs op aanvraag.

  Huurtermijn:
  Flexibele termijnen tot 2 jaar.

  Verlengingstermijn:
  Met aansluitende periode in overleg.

  Opzegtermijn:
  6 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

  BTW:
  Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

  Zekerheidsstelling:
  Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

  Indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  Bereikbaarheid:
  Het object is uitstekend te bereiken met eigen vervoer door haar ligging aan grote verbindingswegen, waaronder Laan Hart van Zuid, Enschedesestraat en Diamantstraat. Vanaf het object is de Rijkssnelweg A35 en A1 zeer goed te bereiken die leiden naar Amsterdam en Berlijn. Ook lokale uitvalswegen naar omliggende plaatsen zoals Enschede, Borne en Delden zijn direct en goed bereikbaar. Tevens bevindt zich op zeer korte loopafstand van het complex het NS trein- en busstation van Hengelo.

  Omgevingsfactoren:
  Het object is gelegen aan Laan Hart van Zuid, waar volop herontwikkeld wordt. Hart van Zuid biedt volop ruimte aan eigentijds, bewust en een tikkeltje eigenzinnig wonen, werken, leren én ontmoeten.

  Locatieaanduiding:
  Het object is gelegen aan de rand van het Centrum van Hengelo nabij het trein-/busstation en poppodium Metropool. In de directe omgeving zijn tevens Basic-Fit, ROC van Twente en Winkelcentrum Hart van Zuid gesitueerd.

  Parkeren:
  Ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de naastgelegen Q-park P+R parkeergarage en op de parkeerplaats van het station

  Aanvaarding:
  Aanvaarding in overleg.

  Voorbehoud:
  Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1956
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Industrieplein 3
  Plaats Hengelo
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 600 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Industrieplein 3, 7553 LL, Hengelo

  Locatie

  Industrieplein 3, 7553 LL, Hengelo

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.