>

Hoedemakerplein 2 , 7511 JP, Enschede

  • A
€ 110 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE OP DERDE ETAGE - CA 564 M². Voor de verhuur bieden wij aan een representatieve kantoorruimte op een absolute toplocatie, gelegen in het centrum van Enschede, aan het Hoedemakerplein 2. De kantoorruimte kent een hoogwaardig...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 564 m²

Downloads

TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE OP DERDE ETAGE - CA 564 M².

Voor de verhuur bieden wij aan een representatieve kantoorruimte op een absolute toplocatie, gelegen in het centrum van Enschede, aan het Hoedemakerplein 2. De kantoorruimte kent een hoogwaardig afwerkingsniveau en gesitueerd op de 3e etage van het onderhavige kantoorgebouw.

Het onderhavige kantoorpand is in 2018 verduurzaamd middels het aanbrengen van ledverlichting, zonnepanelen en het aanbrengen van een nieuwe verwarmings- en luchtbehandelingsinstallatie.

Naast de verhuur aan zakelijke bedrijven is het ook mogelijk dat de sectoren dienstverlening en maatschappelijk zich in het onderhavige kantoorgebouw kunnen vestigen.

Op deze absolute toplocatie kan uw bedrijf zich uitstekend presenteren en profileren. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om het gebouw te bezichtigen en om met u verder te praten over de kansen die dit gebouw u kan bieden.

Bestemmingsplan:
“Binnenstad 2016” met als enkelbestemming “kantoren” en als functieaanduiding “dienstverlening” en “maatschappelijk”. (zie bijlagen)

Kadastraal:
Gemeente Enschede, Sectie B, Nummer 7683.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 564 m² en is gelegen op de derde verdieping.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Bijzonderheden:
De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om de kantoorruimte af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Verhuurder vindt het belangrijk, dat de kantoorruimte het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruiker, past. Om een nieuw afwerkingsniveau vorm te geven heeft verhuurder aan deze brochure diverse artist-impressies en een nieuwe plattegrond met mogelijke indelingstekening toegevoegd.
Wij denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen, die dit gebouw u kan bieden.

Energielabel:
Label A.

Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- Gezamenlijke entree gesitueerd op de begane grond
- Lift
- Systeemplafonds v.v. verlichtingsarmaturen
- CV (gas) installatie met radiatoren
- Pantry
- Toiletgroepen
- (Glazen) scheidingswanden
- Vloerbedekking (bestaand)
- Databekabeling (bestaand)
- Topkoeling in combinatie met luchtbehandeling
- Parkeren op eigen terrein
- Glasvezelaansluiting aanwezig in gebouw

Huurprijs huidige staat:
Kantoorruimte huidige staat: € 110,-- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
Parkeerplaatsen: € 500,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurprijs na verbouwing conform artist impressies:
Kantoorruimte na verbouwing: € 145,-- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
€ 35,-- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is door haar centrale ligging uitstekend te bereiken. Op steenworp afstand is het centrale bus- en NS-station gelegen. De Rijkssnelweg A35/A1 richting Amsterdam en Duitsland is eenvoudig en snel bereikbaar middels de Singels en grote toegangswegen zoals de Westerval en de Zuiderval.

Locatieaanduiding / omgevingsfactoren:
Het object is gelegen aan het Hoedemakerplein te Enschede; een toplocatie in het centrum van Enschede met in de directe omgeving diverse dienstverleners, zoals onder andere: ABN AMRO, Adecco, Snelder Zijlstra Makelaars, Young Capital, Regio Twente en Logic4. In het kantoorgebouw zijn o.a. gevestigd: Tempo Team, Datatrics en PsyQ Enschede/Lentis en Daniels Tandheelkunde. De oude markt met vele goede en gezellige lunchfaciliteiten is op enkele loopminuten afstand gesitueerd.

Parkeren:
Op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. In de directe omgeving zijn verschillende (betaald) parkeermogelijkheden op openbaar terrein en in meerdere parkeergarages.
In de naastgelegen Stationsgarage bestaat de mogelijkheid zakelijke parkeerabonnementen af te sluiten. Dit kan geregeld worden door de verhuurder.
Voor meer informatie https://www.enschede.nl/parkeren-vervoer-bereikbaarheid/parkeren/parkeerabonnement

Aanvaarding:
Aanvaarding per direct.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 110 p/m² p.j.
Servicekosten € 35 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Hoedemakerplein 2
Plaats Enschede
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark
  • Winkelgebied stadscentrum

Kantoor

Oppervlakte 564 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2029-12-10

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Hoedemakerplein 2, 7511 JP, Enschede
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.