>

Hanzepoort 19 - ong , 7575 DB, Oldenzaal

  € 15 p/m² p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Algemeen: Voor de verhuur bieden wij aan een volledig bestraat en omheind buitenterrein gelegen op het logistieke bedrijventerrein Hanzepoort aan de Hanzepoort ong. (direct naast Hanzepoort 19) te Oldenzaal. Het terrein is direct gelegen aan de Rijksweg A1 (afslag...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Algemeen:
  Voor de verhuur bieden wij aan een volledig bestraat en omheind buitenterrein gelegen op het logistieke bedrijventerrein Hanzepoort aan de Hanzepoort ong. (direct naast Hanzepoort 19) te Oldenzaal. Het terrein is direct gelegen aan de Rijksweg A1 (afslag 31 Oldenzaal Zuid, Rijksweg A1) en uitermate geschikt voor stallings- en opslagdoeleinden.

  Het terrein is voorzien van H-klinkers, volledig omheind en voorzien van een brede oprit met stalen toegangspoort.

  Bestemmingsplan:
  Bestemmingsplan “Hanzepoort” met als enkelbestemming ‘bedrijventerrein-1’ en functieaanduiding grotendeels ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’ en deels ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’ (zie ook bijlage).

  Kadastraal:
  Gemeente Oldenzaal
  Sectie I
  Nummer 4142
  Groot 4.346 m²

  Indeling en oppervlakte(en):
  De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige verharde buitenterrein bedraagt circa 4.346 m².

  De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

  Opleveringsniveau:
  Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

  Algemeen
  - volledig bestraat middels H-klinkers;
  - volledig omheind;
  - brede inrit v.v. stalen toegangspoort.

  Huurprijs:
  € 15,-- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

  Huurtermijn:
  In overleg, minimaal 12 maanden

  Verlengingstermijn:
  In overleg

  Opzegtermijn:
  Afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

  BTW:
  Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

  Zekerheidsstelling:
  Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

  Indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  Bereikbaarheid:
  Het bedrijventerrein Hanzepoort is voor auto’s en vrachtverkeer zeer goed bereikbaar en wordt ontsloten door de afrit 33 (Oldenzaal Zuid). De liggen is buitengewoon gunstig aan de Rijkssnelweg A1 ten zuiden van Oldenzaal aan de verkeersader Amsterdam-Berlijn. Ook lokale uitvalswegen naar omliggende plaatsen zoals Enschede, Hengelo en Almelo zijn direct en goed bereikbaar.

  Locatieaanduiding / omgevingsfactoren:
  Het bedrijfsobject is gelegen ten zuiden van Oldenzaal op bedrijfsterrein Hanzepoort, welke direct gesitueerd is aan de Rijkssnelweg A1 richting Amsterdam en Berlijn. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van netto circa 25 ha en biedt met name plek voor bedrijven in de logistieke sector. Op het transportcentrum Hanzepoort zijn met name logistieke bedrijven gevestigd, zoals Heisterkamp Transportation Solutions, Bleckman Logistics, Fugers Food Group, DB Schenker alsmede McDonald’s.

  Aanvaarding:
  Aanvaarding spoedig in overleg.

  Voorbehoud:
  Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

  Informatie:
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 15 p/m² p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie verhard buitenterrein
  Bouwvorm Niet van toepassing

  Locatie

  Adres Hanzepoort 19 - ong
  Plaats Oldenzaal
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging

   Ontdek het verharde buitenterrein

   Hanzepoort 19 - ong, 7575 DB, Oldenzaal

   Locatie

   Hanzepoort 19 - ong, 7575 DB, Oldenzaal

   Schaduwwijzer

   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak of blader online door de brochure.