>

Deurningerstraat ong , 7522 CP, Enschede

  € 349.950 v.o.n.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  TE KOOP- 4 HOOGWAARDIGE NIEUWBOUW BEDRIJFS-/KANTOORUNITS "DE WASSERIJ" Aan de Deurningerstraat wordt door Steko Vastgoed een hoogwaardig bedrijvenpark gerealiseerd bestaande uit twee hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouwen genaamd de Wasserij. Deze bestaat uit 25...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 1350 m²

  Downloads

  Brochure kopunits

  TE KOOP- 4 HOOGWAARDIGE NIEUWBOUW BEDRIJFS-/KANTOORUNITS "DE WASSERIJ"

  Aan de Deurningerstraat wordt door Steko Vastgoed een hoogwaardig bedrijvenpark gerealiseerd bestaande uit twee hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouwen genaamd de Wasserij. Deze bestaat uit 25 bedrijfs-/kantoorunits en het gehele bedrijvenpark is onder architectuur ontworpen.

  In deze representatieve gebouwen komen 4 bedrijfs-/ kantoorunits met kantoorbestemming op de kop en achterliggend 21 bedrijfsunits. Het kavel van ca. 6.840 m2 wordt slechts voor 40% bebouwd, waardoor er voldoende ruimte blijft voor parkeren en manoeuvreren. Ook zal er genoeg groen aanwezig zijn op het bedrijvenpark. De hoofdinrit van het terrein is gesitueerd aan de Deurningerstraat middels een recht van overpad naast het Tinq tankstation. Aan de Dr. A.H.J. Coppesstraat zal een nooduitrit gesitueerd worden.

  Om ervoor te zorgen dat uw unit perfect aansluit op uw bedrijfsvoering gaan wij nog een stap verder dan de “standaard” bedrijfsunit. Door middel van onze menukaart kunt u uw eigen unit volledig naar wens samenstellen. Deze samenstelling bepaalt onder andere het gevelbeeld en totale vloeroppervlakte van uw kantoor-/bedrijfsunit. Het leuke hieraan is dat er een wildverband in het totale gevelbeeld van het pand ontstaat. Dit wildverband is een knipoog naar oude bebouwing op het terrein. Deze is gedurende de tijd steeds verder organisch uitgebouwd, waarbij iedere uitbouw zijn eigen verhaal vertelde.
  Het geheel is ontworpen door DAD Architecten en sluit perfect aan bij de hedendaagse moderne en duurzaamheidseisen welke Steko Vastgoed hanteert voor zijn vastgoedontwikkelingen.

  De bedrijfs-/kantoorunits variëren van BVO van ca 100 m² tot 338 m². De breedte van de units variëren van ca 10 tot 15 meter. De dieptes variëren van ca 10 tot 15 meter. De hoogte van de begane grond tot de optionele verdiepingsvloer is ca 3,40 meter en van de verdieping ca 2,75 meter. De totale hoogte van het unit is, varieert van 7 tot 8 meter.

  De units zijn uitermate geschikt voor startende ondernemers, ZZP-ers, of als beleggingsobject. Voor elk type bedrijfsvoering is er wel een geschikte unit.

  Op het moment van start verkoop is er nog geen omgevingsvergunning afgegeven. De koper dient zich bewust te zijn dat kopers voorgenomen bedrijfsvoering / werkzaamheden dienen te vallen binnen de vastgestelde bedrijfscategorieën, vastgesteld door de gemeente Enschede. Namelijk bedrijfscategorie 1 en 2.

  Interesse in een bedrijfs-/kantoorunit? We hebben vier kopunits met verdieping welke een lichte industrie-/ kantoorfunctie hebben en 21 bedrijfsunits met lichte industriefunctie. Check de situatietekening en informeer of het unitnummer waar je voorkeur naar uitgaat nog beschikbaar is.

  UNITS / PRIJZEN*

  Kopunits 1 t/m 4 incl kantoorbestemming!
  Kopunit 1 - 150 m² bedrijfsruimte + 150 m² verdiepingsvloer - 4 parkeerplaatsen - € 349.950,--
  Kopunit 2 - 150 m² bedrijfsruimte + 150 m² verdiepingsvloer - 4 parkeerplaatsen - € 349.950,--
  Kopunit 3 - 225 m² bedrijfsruimte + 225 m² verdiepingsvloer - 5 parkeerplaatsen - € 524.950,--
  Kopunit 4 - 150 m² bedrijfsruimte + 150 m² verdiepingsvloer - 4 parkeerplaatsen - € 349.950,--

  Unit 5 t/m 25 (geen kantoorbestemming), keuze uit de volgende varianten:
  Variant 1 - 100 m² bedrijfsruimte zonder verdiepingsvloer - 1 parkeerplaats - € 149.950,--
  Variant 2 - 100 m² bedrijfsruimte + 50 m² verdiepingsvloer - 1 parkeerplaats - € 187.950,--
  Variant 3 - 100 m² bedrijfsruimte + 100 m² verdiepingsvloer - 2 parkeerplaatsen - € 224.950,--
  Variant 4 - 100 m² bedrijfsruimte + 100 m² verdiepingsvloer - 2 parkeerplaatsen - € 234.950,--

  *Prijzen zijn v.o.n. te vermeerderen met btw.

  Locatie:
  Bedrijvenpark De Wasserij is gelegen aan de Deurningerstraat 356, 366 - 372. Het betreft een terrein van ca. 6.840 m² gelegen in de woonwijk Mekkelholt. Het bedrijvenpark is uitsluitend 24/7 toegankelijk middels een elektrisch te openen poort. Het geheel is groen aangekleed en er wordt veel aandacht besteed aan biodiversiteit. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel gebruikers en bezoekers. Het centraal station ligt op 1,9 km en de universiteit Twente op 3,7 km.

  Projectspecificaties:
  - Centraal gelegen in Enschede
  - Centrum van Enschede op 5 min
  - Nabij Universiteit Twente
  - Afgesloten terrein, 24/7 toegankelijk
  - Op een zicht locatie vanaf de Deurningerstraat
  - Nabij Openbaar vervoer

  Project:
  - Bedrijfsunit volledig af te stemmen op bedrijfsbehoefte
  - Onder architectuur ontworpen
  - Duurzame materialen
  - Moderne uitstraling
  - Vele opties mogelijk

  Extra informatie:
  - Parkmanagement aanwezig d.m.v. beheervereniging
  - Samenvoegen van units mogelijk
  - Voldoende parkeergelegenheid voor gebruikers en bezoekers

  Ontwikkelaar:
  Deze ontwikkeling wordt gerealiseerd door Steko Vastgoed II B.V, een onderdeel van Steko Vastgoed B.V.
  Steko Vastgoed B.V. is een zelfstandige en onafhankelijke projectontwikkelaar met ruime ervaring in de ontwikkeling van duurzaam en hoogwaardig industrieel vastgoed.
  Wij willen het verschil maken in hoe mensen werken. Wij zijn een project ontwikkelaar met een visie en richt ons op de ontwikkeling van industrieel vastgoed. De focus ligt vooral op de bedrijfshuisvesting voor het MKB segment. Door vroegtijdig de samenwerking op te zoeken met gemeenten, eindgebruikers en aannemers, streven wij ernaar om de bedrijfshuisvesting van de bedrijven naar een esthetisch, kwalitatief en duurzaam hoger niveau te tillen.

  Kopers informatie:

  Koop- / aannemingsovereenkomst
  De (ver)koop van de bedrijfsunits verloopt middels een koop-/aannemingsovereenkomst. Door het tekenen van deze overeenkomstverplicht u zich tot het betalen van de koopprijs, mede verplicht Steko Vastgoed II B.V. zich tot de bouw van de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Deurningerstraat. In deze overeenkomst staanonder andere de afspraken met de ontwikkelaaren aannemer. Ook de voorwaarden voor de betaling van de bouwtermijnen staan hierin vermeld. Nadat deze overeenkomst is ondertekend ontvangt u een kopie en wordt het origineel verzonden aan de notaris.

  Vereniging van eigenaren:
  Zoals gebruikelijk bij bedrijfsverzamelgebouwen wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers worden automatisch lid van de vereniging van eigenaren die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen en zal in gezamenlijk overleg een maandelijkse bijdrage vaststellen voor de leden. Zaken die geregeld worden binnen de VVE zijn:
  - Opstalverzekering;
  - Aansprakelijkheidsverzekering;
  - Onderhoudsreserveringen voor met name het dak;
  - Onderhoud buitenterrein;
  - Gevelreiniging;
  - Gladheidsbestrijding;
  - Collectieve beveiliging;
  - En meer.

  Aansluitkosten nutsvoorzieningen:
  De bedrijfsruimten worden voorzien van aansluitingen ten behoeve van de nutsvoorzieningen. De kosten voor deze aansluitingen zijn niet in de koop- en aanneemsom opgenomen. U dient hiervoor rekening te houden met een richtprijs van €2.160,--. Het definitieve bedrag wordt separaat aan de kopers gefactureerd zodra deze kosten door het nutsbedrijf worden gefactureerd, doch niet voordat levering bij de notaris heeft plaatsgevonden.

  Energielabel:
  In verband met een casco levering wordt door verkoper geen energielabel verstrekt. Koper is zelf verantwoordelijk voor een eventueel verplicht energielabel.

  Oplevering:
  De oplevering zal plaatsvinden binnen 24 werkbare werkweken na het gereedkomen van de ruwe begane grondvloer. Uiterlijk 14 dagen voor oplevering ontvangt u een uitnodiging waarin de datum en tijdstip van de geplande oplevering vermeld staan. Eén en ander volgens het bepaalde in de aannemingsovereenkomst.

  Eigendomsoverdracht:
  De eigendomsoverdracht van het verkochte gebeurt door middel van een akte van levering bij Damsté Notarissen te Enschede. De datum van transport zal plaats vinden binnen twee weken na het verkrijgen van de onherroepelijke omgevingsvergunning en wanneer minimaal 70% van het geheel is verkocht. Voor de datum van transport zendt de notaris u een afrekening waarop het totale, op die datum, verschuldigde bedrag is aangegeven. De betalingstermijnen voor de bouwkosten zullen in de aannemingsovereenkomst worden beschreven. De kosten van dit notarieel transport zijn voor rekening van de verkoper.

  In verkoopprijs opgenomen:
  - Grondkosten;
  - Notariskosten overdracht;
  - Kadastrale inschrijvings- en inmeetkosten;
  - Gemeente leges;
  - Honorarium constructeur;
  - Sonderingskosten;
  - Bouwkosten unit;
  - CAR verzekering tot de oplevering;
  - Stichtingsakte stichting beheer mandeligheid

  Niet in verkoopprijs opgenomen:
  - Aansluitkosten elektra en water;
  - Kosten hypotheekakte,
  - Taxatiekosten en hypotheekrente tijdens de
  - Bouw van het object;
  - BTW;
  - Eventueel meer- en minderwerk;
  - Alle werkzaamheden anders dan omschreven in bijbehorende brochures en optielijst.

  Algemeen:
  De opgenomen tekeningen in deze brochure geven een "artist impression" weer. Het kan voorkomen dat er verschillen zijn tussen deze impressies en de daadwerkelijke uitvoering. Aan de "artist impression" tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
  Alle genoemde (verkoop)prijzen zijn exclusief BTW en zijn geldig t/m 31 december 2024. Het samenvoegen van units behoort tot de mogelijkheid.

  Technische omschrijving: download de brochure!

  Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 053-4852244.

  Aan deze verkooptekst kunnen geen rechten worden ontleend.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 349.950 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 2024
  Bouwvorm Nieuwbouw

  Locatie

  Adres Deurningerstraat ong
  Plaats Enschede
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein
  • In woonwijk

  Kantoor

  Oppervlakte 1350 m²
  Oppervlakte in units vanaf 300 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Brochure kopunits

  Ontdek de kantoorruimte

  Deurningerstraat ong, 7522 CP, Enschede
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.