>

De Cooperatie 17 , 7514 JK, Enschede

  € 39.500 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  TE HUUR - COMMERCIËLE RUIMTE Te huur circa 280 m² commerciële ruimte, gelegen aan De Coöperatie 17 te Enschede. De unit is volledig gesitueerd op de begane grond, onder Hotel Moloko. De representatieve ruimte ligt direct naast de Melkhal. De oude Melkhal is volledig...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 280 m²

  Downloads

  TE HUUR - COMMERCIËLE RUIMTE

  Te huur circa 280 m² commerciële ruimte, gelegen aan De Coöperatie 17 te Enschede. De unit is volledig gesitueerd op de begane grond, onder Hotel Moloko. De representatieve ruimte ligt direct naast de Melkhal.
  De oude Melkhal is volledig gestript en voorzien van een hypermodern hip jasje, met als resultaat een uniek modern verzamelgebouw voor o.a. kantoorruimtes, winkelruimte en horeca. In 2022 is het complex opgeleverd en onlangs zijn geopend een Jumbo en Café Coberco. Op de etage zijn gehuisvest IAA Architecten en BDO Accountants.

  Bestemmingsplan:
  “Cobercoterrein”, met als enkelbestemming “Gemend-Melkhal” en functieaanduiding “Zakelijke Dienstverlening of ambachtelijke bedrijvigheid” (zie bijlage).

  Indeling en oppervlakte(en):
  De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 280 m² en is volledig op de begane grond gesitueerd.

  De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

  Het object wordt casco verhuurd en opgeleverd in de huidige staat. Bespreekbaar is oplevering in turn-key staat.

  Huurprijs:
  € 39.500,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

  Servicekosten:
  € 9.068,13 per jaar, te vermeerderen met btw. Als voorschot op de vergoeding voor, door of vanwege verhuurder verzorgde bijkomende leveringen en diensten.

  Huurder betaalt aan verhuurder een voorschot voor de levering van water en elektra ter grootte van € 4.117,53 per jaar, te vermeerderen met btw. Verbruik wordt middels tussenmeters gemeten.

  Huurtermijn:
  5 jaar.

  Verlengingstermijn:
  Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

  Opzegtermijn:
  12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

  BTW:
  Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

  Zekerheidsstelling:
  Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

  Indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  Bereikbaarheid:
  De locatie van de onderhavige unit is zeer centraal gelegen; vanuit historisch perfectief was het de perfecte uitvalsbasis voor het distribueren van zuivel. De Melkhal ligt gunstig ten opzichte van de binnenstad van Enschede (5 minuten lopen) en zal door de nieuwe invulling de omliggende wijken De Boddenkamp, Lasonder Zeggelt, Roombeek en het centrum van de stad Enschede weer met elkaar in verbinding brengen.

  Parkeren:
  Op het terrein zijn circa 320 parkeerplaatsen gelegen, welke beschikbaar zijn voor bezoekers.

  Aanvaarding:
  In overleg.

  Voorbehoud:
  Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 39.500 p.j.
  Servicekosten € 9.068 per jaar
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 2023
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres De Cooperatie 17
  Plaats Enschede
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 280 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 280 m²
  Horeca toegestaan ja

  Ontdek de winkelruimte

  De Cooperatie 17, 7514 JK, Enschede
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.