>

Brouwerijplein 39 , 7523 MA, Enschede

  • A
huurprijs op aanvraag
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

TE HUUR COMMERCIËLE RUIMTE VOOR MULTIDISCIPLINAIR GEBRUIK Op een zichtlocatie tegenover de Lidl en Hema in het winkelcentrum “Op de Brouwerij” bieden wij te huur aan deze unieke commerciële ruimte voor multidisciplinair gebruik. Te denken valt aan gebruik als...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 449 m²

Downloads

TE HUUR COMMERCIËLE RUIMTE VOOR MULTIDISCIPLINAIR GEBRUIK

Op een zichtlocatie tegenover de Lidl en Hema in het winkelcentrum “Op de Brouwerij” bieden wij te huur aan deze unieke commerciële ruimte voor multidisciplinair gebruik. Te denken valt aan gebruik als kantoor, winkel of horeca met terras. Deze unieke ruimte is gelegen aan het Brouwerijplein 39 te Enschede in de wijk Roombeek. In de kelder bevindt zich nog een berging t.b.v. opslag.

De wijk Roombeek staat bekend om haar dynamische mix tussen wonen, werken en cultuur. Denk onder andere aan de kantoren van Thuisbezorgd, Moneybird en Dagblad Tubantia. Daarnaast is er een grote mix aan woonvormen zoals appartementen in het luxe segment, veel onder architectuur gebouwde stadsvilla’s maar ook sociale woningbouw.

In het winkelcentrum zijn o.a. gevestigd Jumbo, Hema, Mezze Delicatessen, Primera, Bakkerij Alink, Lunchroom Le Mans, Kruidvat, Beter Horen, Lidl en SNS.

De unit leent zich tevens erg goed voor de invulling van een dynamisch kantoorconcept. De eigenaar gaat graag met u in gesprek om te kijken naar een passende afwerking hieromtrent.

Bestemmingsplan:
Roombeek, herziening 1 (Grolschterrein-Zuid)

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 449 m² (BVO).

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt “casco” verhuurd, echter inclusief een winkelpui en aansluitingen tot in de meterkast.
In de kelder bevindt zich een berging t.b.v. opslag.

Energielabel:
Het pand beschikt over een energielabel A.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend te bereiken via de Deurningerstraat en de Roomweg. De Deurningerstraat is één van de toegangswegen richting het centrum.

De Rijksweg A1 ligt op circa 10 minuten rijafstand. Omliggende steden en dorpen zijn eveneens goed bereikbaar via de diverse singels. Onder andere Lonneker ligt op slechts 10 fietsminuten afstand.

Locatieaanduiding / omgevingsfactoren:
Het representatieve winkelcentrum is gelegen aan de Brouwerijstraat en het Brouwerijplein in het hart van de wijk Roombeek. Het winkelcentrum heeft een verzorgingsgebied van circa 20.000 mensen met een bovengemiddelde koopkracht. Dit verzorgingsgebied bestaat uit inwoners van de wijk Roombeek en omliggende wijken alsmede werknemers van omliggende bedrijven. Roombeek wordt gezien als het culturele centrum van Enschede en biedt naast zakelijke dienstverlening, horeca en detailhandel ook een grote verscheidenheid aan musea en expositieruimten.

De combinatie wonen, werken en winkelen is uniek aan het winkelcentrum. Een goed voorbeeld is het “Brouwhuis” waar thans naast 20 luxe koopappartementen ook het kantoor van Thuisbezorgd.nl is gevestigd. Daarnaast bevinden zich op de begane grond commerciële-, winkel- en horecaruimten.

Parkeren:
In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid alsmede een eigen parkeergarage met plaats voor circa 300 auto’s.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Verlengingstermijn
In overleg.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs huurprijs op aanvraag
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Brouwerijplein 39
Plaats Enschede
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 449 m²
Oppervlakte verkoop vloer 449 m²
Horeca toegestaan ja

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2025-11-10

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Brouwerijplein 39, 7523 MA, Enschede

Locatie

Brouwerijplein 39, 7523 MA, Enschede

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.