"Kwart van alle nieuwe huizen in Enschede en Hengelo was eerder iets anders."

Geschreven door Melissa Kuiphuis op 11 november 2021

"Wonen in een oude school of winkel: Kwart van alle nieuwe huizen in Enschede en Hengelo was eerder iets anders.

ENSCHEDE - Elf procent van alle woningen die er in Nederland in 2020 bij zijn gekomen is een ‘transformatiewoning’. Dat zijn woningen die zijn gecreëerd in panden die eerder een andere functie hadden, zoals een kantoor of schoolgebouw. In Twente springen de gemeenten Enschede en Hengelo er uit op dit vlak: meer dan een kwart van alle vorig jaar opgeleverde woningen in die gemeenten had eerder een andere bestemming."

Dit schrijft Tubantia op 9-11-2021. Snelder Zijlstra makelaars is betrokken bij een groot aantal schitterende transformatieprojecten in Enschede, Hengelo en omstreken. Reeds in 2015 schakelde gemeente Enschede ons in voor genoemde Ambachtsschool aan de Boddenkampsingel in Enschede. Deze toplocatie is inmiddels getransformeerd tot een schitterend appartementencomplex. Leuk detail: Inmiddels bemiddelt Snelder Zijlstra ook in de verhuur van de appartementen!

Andere bijzondere transformatieprojecten waar Snelder Zijlstra bij betrokken is zijn De Melkhal in Enschede, De Bataafse Kamp in Hengelo en het oude Ziekenhuis in Enschede.

Meer weten over transformeren? Bekijk hier een video waarin Roy Duijn je meer vertelt!

Meer weten over de Ambachtsschool? Bekijk hier een video waarin Melissa Kuiphuis je rondleidt!

Lees hier het complete artikel op tubantia.nl

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie